CIA țintește dispozitivele iPhone, cele care utilizează Android, televizoarele inteligente, dar și mașinile

Distribuie!

„„CIA malware” și celelalte instrumentele de hacking sunt construite de Grupul de Dezvoltare Inginerească – EDG (Engineering Development Group), un grup de dezvoltare de software din cadrul CCI (Centrul pentru Inteligenţă Cibernetică – Center for Cyber Intelligence), un departament aparținând DDI CIA (Direcția pentru Inovare Digitală). DDI este una dintre cele cinci direcții majore ale CIA.

Sofisticarea crescândă a tehnicilor de supraveghere a atras comparații cu cartea lui George Orwell, 1984. Dintre aceste tehnici, programul Weeping Angel este cu siguranță realizarea cea mai emblematică a serviciului.


De asemenea, CIA controlează mașinile, ceea ce sugerează că agenția ar fi putut avea un rol în moartea lui Michael Hastings. Începând cu luna octombrie 2014, CIA s-a ocupat, de asemenea, de accesarea și infectarea sistemelor software de control ale vehiculelor, adică s-a ocupat de controlul de la distanță a softurilor utilizate de către mașinile și de către camioanele moderne. Scopul unui astfel de control nu este specificat, dar ar permite CIA să se angajeze în asasinate aproape nedetectabile.”[1]

SURSE


  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=20480
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...