Cinci locuri secrete de pe Planeta unde oamenii nu au inca acces, ci numai Iluminatii !

Distribuie!by Pe Planeta exista foarte multe zone, militare si nu numai, de unde Iluminatii isi pun in aplicare planurile in drumul lor neobosit catre Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial. Din aceste baze subterane, interconectate, reptilienii pur sange, au locul lor de unde, alaturi de descendentii “dragon” (cei din familiile […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe Planeta exista foarte multe zone, militare si nu numai, de unde Iluminatii isi pun in aplicare planurile in drumul lor neobosit catre Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial. Din aceste baze subterane, interconectate, reptilienii pur sange, au locul lor de unde, alaturi de descendentii “dragon” (cei din familiile regale si nobiliare), pun in aplicare aceste planuri. La suprafata, ii vedem doar pe descendentii hibrizi, adica tocmai cei din casele regale pamantene.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/bazele-secrete-ale-iluminatilor-locuri-sinistre-unde-iluminatii-alaturi-de-reptilieni-si-extraterestri-efectueaza-experimente-oribile-pe-oameni-si-animale.


Bazele Iluminatilor

Mai multe aflam de pe pagina Efemeride.ro:

“Pe Pământ sunt multe locuri misterioase. Unele au o istorie incredibilă.Mai jos, vă prezentăm cinci locuri misterioase și la care publicul nu are acces.
Este un fenomen straniu care se produce într-un lac din Oregon. Iarna lacul este plin cu apă, iar vara se transformă într-o preerie.

Lost Lake, sau Lacul Pierdut, ocupă o suprafață de 85 de hectare și în fiecare vară, apa dispare și lasă loc unei câmpii cu multă verdeață. Specialiștii nu au putut da o explicație rațională la aceast fenomen. Cantitatea de apă este imensă și totuși ea dispare în totalitate în câteva zile.

Pine Gap este o bază secretă, situată în mijlocul Australiei. Ea este formată dintr-un imens sistem subteran, de unde se urmăresc sateliții. În interiorul bazei lucrează 800 de angajați de la NASA și CIA. Accesul în bază se face numai angajaților.

Insula Poveglia este situată în Italia.În trecut ea a fost locul unde erau izolate persoanele bolnave de pestă. Peste 160000 de persoane au murit pe această insulă. Astăzi, insula este abandonată. Pe insulă se află un spital psihiatric. Spitalul este dezafectat. Foști pacienți ai acestui spital au afirmat că au fost martorii la numeroase fenomene care țin de paranormal. Se spune că este cea mai bântuită insulă din lume.

Sanctuarul Ise se află în Japonia. Sanctuarul este locul cel mai sacru pentru religia shintoistă. Intrarea în sanctuar este foarte strictă. O dată la 20 de ani, sanctuarul este dărâmat și reconstruit după arhitectura și cu tehnologia folosită în secolul al X-lea.

Zona 51 este cea mai secretă și bine păzită bază din SUA. Se întinde pe o suprafață de 150 de kilometrii pătrați și cuprinde hangare, piste de avion și o vastă zonă în subteran. Ea a fost creată de CIA, în 1955, inițial având drept scop testarea celor mai secrete aparate militare.

În timp, baza s-a extins, experimentele căpătând o altă turnură..Secretul asupra acestei zone este foarte bine păzit. Angajații nu au voie să vorbească despre ceea ce se întâmplă în interior. Cei care nu au respectat angajamentul scris făcut cu autoritățile americane au fost obligați să părăsească SUA, sau au avut parte de morți misterioase.

Imaginile luate din satelit au prezentat peste 25 de clădiri care ocupă această vastă suprafață, iar în subteran sunt adevărate buncăre, în care se realizează experimente top secret. Cu toate că secretul este bine păzit, o serie de informații au ajuns în media, creând controverse care mai de care mai bizare.
Interesant este faptul că nici Congresul american nu are cunoștință de finanțarea acestei baze și de scopul real pentru care a fost ridicată.

Foarte mult timp, CIA a negat existența bazei, până când rușii, cu ajutorul unui satelit au reușit să dea publicității poze cu această locație. Angajații din această bază au fost despărțiți de familiile lor, pentru a nu putea comunica și sunt transportați cu avioane speciale din Las Vegas la această bază, în fiecare zi.
Un documentar care a fost făcut în această zonă și difuzat la un post de televiziune american, de un fost angajat, prezintă imagini impresionante.

Un OZN de mari dimensiuni este transportat în interiorul bazei cu ajutorul unei platforme uriașe. Filmul durează un minut și jumătate. Cu toate că membrii Congresului american au cerut explicații în acest sens celor de la CIA și Casa Albă, aceștia nu au dat curs acestor interpelări.

Mulți susțin că OZN-ul ar fi o replică, creată de americani. Chiar și așa stând lucrurile, media americană se întreabă cine finanțează aceste proiecte, uriașe din punct de vedere financiar și în ce scop?”[1]

SURSE


1. http://www.efemeride.ro/locuri-din-lume-interzise-accesului-public

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro