Cine este cel mai puternic: Papa sau Regina Angliei?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Legea Amiralului (Amiralității)

Ca să înțelegeți cât mai bine ceea ce am spus până acum,  doresc să vă traduc o parte care se referă la aceste lucruri dintr-un interviu pe care Deve Corso îl face cu Jordan Maxwell.


DC: Cine sântem noi în realitate?

JM: Cine sântem în realitate?  Adică de ce este definită erudiția (scholar-ship)? De ce este mereu vorba de o navă (ship)? Din cauza Legii Amiralului avem cetățenia ca citizen-ship, sportivii sânt sportsman-ship, prietenia companion-ship. De ce este mereu o nava care are legatura cu Legea Amiralului si Dreptul Maritim?


Acesta este motivul pentru care Vaticanul se numește Santa Sede adica Holy See adică Marea Sacră. Haideți să ne trezim și să înțelegem cum fucționează această lume cu adevărat. Este vorba de un înalt act de trădare față de întreaga umanitate.

Când începi să îți dai seama cât a fost de manipulată întreaga rasa umană, prostită în așa fel încât astăzi lumea întreagă se îngenunchiază celebrităților, oamenilor de afaceri, conducătorilor, masonilor iar oamenii tineri sânt crescuți ca să ucidă în războaie și care  apoi  sânt numiți “băieții nostri”. Nu, asta nu. Când joci mingea la 10-12 ani atunci poți să fii “baietii nostri”, dar cand acestia sânt  militari nu mai sant deloc “băieții noștri” ci oameni înarmați.

DC: Permite-mi sa te întreb ceva. Cine este cel mai puternic:  Papa sau Regina Angliei?

JM: Aceasta este o întrebare simplă. Regina se supune  în orice situatie Papei. Regina a fost mereu supusă pentru ca ea domneaste în baza „Dreptului Divin”. Divin implică faptul că însusi Dumnezeu este de acord ca ea să domnească.

Acest lucru este valabil pentru oricare print, rege sau aristocrat. El vă va spune că domnește în baza Dreptului Divin al lui Dumnezeu. Și cine este vocea lui Dumnezeu? Papa. De aici vine celebra frază „ Toate drumurile duc la Roma ”.

Deci nu are importanță despre care familie regala este vorba pentru că sânt peste tot. Sânt ca furnicile, ca sacarafagii, sânt peste tot. Toată aristocrația europeană este considerată așa din cauza Papei, el a decis aceste lucruri.

Cand Papa decide că nu mai este necesara contribuția ta, Dreptul tău Divin nu mai există și vei avea un sfârșit urât. Ca prințesa Diana. Esti practic distrus, se debarasează de tine. Din aceasta cauză vine o vreme cand iți dai seama că întreaga lume funcționează ca Mafia, pentru că mafia  sânt de fapt toate guvernele, băncile, casele farmaceutice, corporațiile de pe acesta planetă închisoare.

DC: Hai sa ne spui ceva despre Legea Amiralului, Certificatul de Naștere, numărul de la Cartea de Sănătate.

JM: Da. Cred că nenumarate persoane m-au auzit vorbind despre aceste lucruri pentru că vi le spun de 30 de ani. Nu acum aceste informatii au iesit la lumina, dar abia acum lumea a inceput să înteleagă ceea ce le-am spus dintotdeauna: în lume sânt doar 2 feluri de drepturi pentru că aici sant doar 2 elemente importante: pamantul si apa. De aceea sânt doar 2 feluri de drepturi: cel care se aplică pe uscat și cel care se aplică pe mare.

Oamenii nu stiu depre aceste lucruri deși le utilizează mereu, ca de exemplu: “Acesta este legea pe pamânt”. ( low of the land), fără să iși dea seama că de fapt fac o distincție. De ce? Pentru că dreptul care se aplică pe uscat este diferit față de cel care se aplică pe apa.

Dreptul Maritim se aplică în comerț și în legea monetară unde spunem că “ banii se scurg printre degete ca apa”. Apa este un termen care se refera la Legea Amiralului. Iată de ce avem un Amiral în marină. De ce avem o Marină (navy)? Pentru ca secțiunea principală a unei biserici se numește „navata”, iată de ce avem o Marină.

Ar trebui să cercetăm să vedem ce înseamnă Amiral de ce trebuie să fie un Amiral al Marinei? Atunci iți vei da seama că Marina are la bază utilizarea navelor (ships), și acum faceți legătura între scholar-ship, relation-ships, cityzen-ship, în fine corpul nostru…să ne gândim așa… există doar doua lucruri pentru ca viața să existe  electicitatea și apa.

Sânt două elemente esențiale pentru ca viața să poată exista electricitatea si apa. Deci corpul vostru este o baterie biologică care permite sistemului vostru nervos să funcționeze, iar sistemul vostru nervos permite muschilor voștri să se miște. Deci sânteți o baterie biologică care câteodată se descarcă. De aceea vă simtiți cateodată ca și morți, iar atunci trebuie să mergeți să dormiți ca să încărcați bateria.

Ceea ce este valabil pentru o baterie este valabil și pentru un corp omenesc. Din această cauză când sânteti fără energie afirmați “of, azi mă simt ca un mort”, pentru că nu mai aveți energie. Acesta este motivul pentru care corpul este o baterie biologica.

Stiți că sântem formați din 90% apă, deci fiind apă sântem o baterie și sântem în gradul de a reproduce viața, în timp ce spiritul tipic uman se încarnează în corp și trăiește ăn acest corp mulțumită acestor două elemente apa și electicitatea.

Cand incepem sa înțelegem cum funcționează sectorul comercial trebuie să cautăm în dicționarul juridic ce înseamna termenul comerț. Acolo veți vedea ca sex ( sex/6) înseamnă comerț. Cautați și termenul de Congres pentru că vorbim mereu de Membrii Congesului și de Congres. Ei bine vă va fi explicat că, Congresul are legături cu sexul (sex/6), deci ambele cuvinte comerț și congres în dicționarul juridic se refera la sex.

Prin sex se reproduce omul, iată de ce se trateaza de comerț. În timp ce congresul este inima comerțului. Deci toate sistemele comerțului se bazeaza pe reproducerea sexuală, se produc, iar voi sânteti considerați un produs al Legii Amiralului, din cauza apei,  pentru ca apa este asociată banilor și din acesta cauza voi sânteti resurse umane neambulante, apte să producă bogății și plus valoare pentru corporații.

E o istorie de proporții inimaginabile și mi-ar trebui vreo 3 ore ca sa vorbesc mai pe larg despre cum acest sistem bancar funcționează.  Am vorbit de nenumarate ori. Unde se găsesc băncile, băncuțele? Pe ambele margini ale  fluviilor, raurilor. Ce fac băncuțele pe un râu? Dirijeaja cursul banilor curenți, pentru că banii vostri sânt un bun lichid (ai lichidități ?). Daca există un curent se poate controla fluxul monedei curente gestionată de băncile internationale.

Corpul vostu este o asigurare către bursa din New York. Guvernul Federal al  Statelor Unite ale Americii este o corporație privată, este o administrație controlată de default din 1993, dar rămâne o corporație, o proprietate privată, o societate. Toți știu cum iau ființă corporațiile și că toți pot să creeze o corporație. Când există o corporație este nevoie de un Președinte, un Vice-Președinte și un Secretar al Tezaurelor, acesta este Dreptul Societar.

Ei bine astăzi avem un Președinte, un Vice-Președinte și un Secretar al Tezaurelor, iar lumea crede că este vorba despre Președintele Americii (SUA). Nu, nu este adevarat. El este Presedintele Statelor Unite (US), NU AL Americii.

Consultați un dicționar juridic și veți vedea că Statele Unite sant o Corporație, o Companie Privată și că toate corporațiile trebuie să aibă un Președinte, deci el nu este președintele Americii (USA)  ci ESTE PREȘEDINTELE UNEI CORPORATII care a fost constituită în iulie 1868 ( amendamentul XIV) , cunoscută precum corporația STATELOR UNITE (US). ESTE DOAR O CORPORATIE. TREZITI-VA!!!

Toate guvernele lumii sânt corporații și toate sânt în afaceri unele cu altele. Să vă uitați la filmul “A cincea Putere” ca să înțelegeți mai bine cum funcționează lumea, dacă reusiti să îl găsiți. Tot filmul este o realitate cutremuratoare a lumii în care trăim și despre  care mulți nu sânt încă la curent. “ Toată lumea este o mare afacere ”, se spune acolo.

Guvernele sânt corporații controlate de privatizați, și au toate Președinți, Vice-Președinți, iar toate persoanele care există pe planetă sânt în posesia acestor corporații de care aparține fiecare, numite State. Acesta este motivul pentru care este necesar ca tu să ai un Certificat de Naștere, așa cum am arătat înainte.

Certificatul de Naștere este necesar pentru că stabilește  cui aparții când se concluzionează afacerile la bursa din New York. Când studiezi aceste lucruri pentru 50 de ani iți dai seama cum lumea întreagă alunecă pe o pantă rapidă fără frâne în timp ce marea majoritate a oamenilor nu au habar de ceea ce se întamplă.

Nimeni nu le-a explicat nimic, nimeni nu le spune nimic, și nimic din toate acestea nu au de a face cu baschetul sau fotbalul, cel putin până nu trebuie să ajungi în tribunal. Acolo trebuie să ai un apărător legal. Acolo vei plăti pentru ignoranța ta. Acolo vei plăti cuiva care a studiat aceste lucruri și dacă nu se termină bine vei ajunge în puscarie. Și de ce se întamplă acest lucru?

Pentru că corpul tău este o baterie, iar prezentându-te în tribunal înseamnă că va fi cineva care trebuie să plătescă, deci vorbim despre Dreptul Maritim. De aceea când ai de a face cu tribunalul, cu legea se spune că “ ești în ape agitate ”. Îți vei plăti datoria față de societate pentru că ești în ape agitate. Dacă nu vei plăti va trebui să fie cineva care te va salva, pentru că cetățenia ta, citizen-ship se scufundă, are probleme și atunci cineva te va salva ( bail-out).

Daca nimeni nu te va salva, bateria ta biologică va fi pusa într-o celulă. Mi-au trebui 50 de ani ca să înțeleg aceste lucruri pe care le spun dintotdeauna. În timp ce alții se duceau la fotbal, în parc, la reustaurante eu stăteam să studiez și să înțeleg aceste mecanisme despre care oamenii nu înțeleg ce zic. Nu este plăcut ce se va întâmpla în anii urmatori și prefer să nu știți.

Toate aceste lucruri erau în filmul Dracula. Cine era Dracula? Unul care sugea sângele, un demon diabolic și depravat. Dar care era singurul lucru de care îi era frică, care îl teroriza?  Singurul lucru care îl teroriza era răsăritul soarelui. Când soarele se ridica pe cer sclipind, atunci era sfârșitul său.

Deci.. iluminați lumea și începeți să arătați lumina adevarului persoanelor neștiutoare, lucru care se verifică acum. Așadar este această iluminare ceea ce acești Dracula, acești scarafagi au frică și sânt terorizati… le este frică că rasa umană se trezește și își dă seama de cum a fost sclavă, uzată, din prima sa zi pentru mii de ani. Este acesta trucul care a funcționat mereu stând în mainile patronilor care posedă rasa umană, în timp ce oamenii se târăsc încă în fața starurilor, al papei, fără să își dea semama că acesta este trucul. Acesta este trucul și funcționează. Nu are nici o vina pentru că funcționează.

Sper că în aceste puține rânduri am reușit să sintetizez cât se poate de bine motivul pentru care voi sânteți numiți copiii statului. Termenul de Stat este doar un cuvant juridic pentru că Statul este reprezentat de oamenii care îl formează. De aceea se spune că TU aparții unui stat, pentru că de fapt TU  ești un bun, o valoare reprezentată de Certificatul de Naștere, un scalv înca de la naștere, pe care statul îl vinde si îl joacă la Bursă ca sa obtină bani pe care îi vei plăti TU deși nu îi folosești.

Certificatul de Naștere cu care Statul garantează împrumutul pe care îl face se referă la faptul că TU ȘI NOI TOȚI ne angajăm să plătim datorii pe care nu le-am făcut niciodată. De aceea tu ești mereu impozitat și ți se fură banii din buzunare pentru că în baza Certificatului de Naștere Statul a garantat ca tu vei plăti aceste împrumuturi, clar, nu?

Tu aparții acelui stat care vrea razboi și tu îl faci pentru că fără să știi tu ești de acord cu ceea ce zice capul Corporației numită Stat, adică Președintele. Noi sântem Țara România care aparținem Statului Român care este o corporație înregistrată la SEC ȘI CARE TE EXPLOATEAZA.

Organele represive ale Statului sânt Jandarmeria care este membră a EUROGENFOR, OARGANISMUL REPRESIV al lui MES(Mecanismul de Stabilitate Europeana). În baza acestui organism care înrobește statele lăsându-le fără suveranitate națională, jandarmeria are dreptul să te omoare în orice situație fără să fie nevoie să dea explicații cuiva despre ceea ce a facut.( exemplu este Pungesti).

Jandarmeria desi pare că depune jurământul pentru a apăra poporul român apără în realitate Statul de poporul român, și acesta este o chestiune de netolerat. Dar…toți dorm și în ignoranța lor cred că cei ca mine nu stiu ce spun… Oricum eu am conștiința împăcată pentru că în ciuda amenințărilor pe care le primesc eu v-am spus ADEVĂRUL ÎNTOTDEAUNA. Sânteti voi cei care nu înțelegeți și nu vreți să credeți aceste lucruri care par fantezii datorită preconcepțiilor, îndoctrinării, datinilor și felului în care sistemul v-a făcut să gândiți în școlile lor, NU PENTRU CĂ CEEA CE SPUN NU ESTE ADEVĂRAT.

Rețineți câteva lucruri:

1) Daca tu nu știi de existența anumitor lucruri aceasta nu însemnă că ele nu există.

2) Orice minciuna repetată la infinit devine adevar.

3) ADEVĂRUL este mai presus de orice preconcepție sau învățământ religios / laic.

Autor Gabriela Dobrescu

Completări humanlivingbeing”[1]

SURSE

  1. https://humanlivingbeing.wordpress.com/2018/02/01/legea-amiralului-amiralitatii/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...