• Fără categorie

Cine este cu adevărat bărbatul care a atacat mai mulți polițiști în fața Catredalei Notre Dame din Paris. A primit chiar și premiul „Comisia Europeană împotriva discriminării”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un bărbat înarmat cu un ciocan a încercat ieri să atace câțiva ofițeri de poliție din Paris înainte de a fi împușcat în torace. Un ofițer a fost de asemenea rănit ușor în fața Catredalei Notre Dame.

Acest eveniment vine într-un context cu risc puternic de securitate ca urmare a atacurilor teroriste din ultima perioadă de la Manchester și de la Londra.


Gabriel Bintia, un român care locuiește în Stockholm – Suedia, a scris pe contul său de Facebook mai multe informații despre atacator. Se pare că acesta a lucrat ca jurnalist la Radio Suedia și la ziarul de stânga Fria Tidningen, fiind chiar premiat pentru un reportaj despre imigrația ilegală.

„Atacatorul de la Notre Dame e de origine algeriană și a studiat jurnalism și master în jurnalism în Suedia. Înainte de a pleca in Franța, a lucrat ca jurnalist la Radio Suedia și la ziarul de stânga Fria Tidningen. Pentru un reportaj despre imigrația ilegală, a primit premiul “Comisia Europeană împotriva discriminării””, a scris Gabriel Bintia pe contul său de Facebook.”[1]


SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Cine-este-cu-adevarat-barbatul-care-a-atacat-mai-multi-politisti-in-fata-Catredalei-Notre-Dame-din-Paris.-A-primit-chiar-si-premiul-%E2%80%9EComisia-Europeana-impotriva-discriminarii-143813
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...