Cine sunt adevărații „Oameni în Negru”?

Distribuie!

„Albert K Bender, spre exemplu, director al unui grup de cercetare denumit Biroul International al Farfuriilor Zburatoare, si-a anuntat brusc retragerea ca urmare a unei vizite primite de la trei barbati cu ochi stralucitori.

„Daca mai auzim un cuvant de la tine despre lucrurile astea, o sa ai probleme”, i-ar fi spus indivizii. Cativa ani mai tarziu, in 1968, Bender a publicat cartea „Farfurii Zburatoare si Cei Trei Barbati”, in care a explicat mai multe despre OIN: erau, conform scriiturii sale, de pe o planeta denumita Kazik, aflati intr-o misiune secreta pe Terra de extragere a apei sarate de pe planeta noastra.


In 1971, autorul de literatura OZN Timothy Green Beckley a publicat un pamflet intitulat „OIN – Extraterestrii printre noi”, in care a dezvaluit un memorandum al Fortelor Aeriene SUA, scris aparent de un anumit locotenent Gen Wheless.

Acest document avertiza personalul militar sa fie in alerta cu privire la anumite personaje care se dau drept agenti ai FA SUA, facand referire la o persoana intr-o astfel de uniforma care a abordat politia locala si alti cetateni care au vazut un OZN. Se pare ca individul le-a vorbit acestor oameni si le-a spus ca ceea ce au vazut nu este ceea ce cred ca au vazut. Si nici nu ar trebui sa vorbeasca cu cineva despre acest lucru.


Asa cum era de asteptat, cele mai multe marturii ale existentei Oamenilor in Negru au fost documentate in perioada anilor ’60-’70, atunci cand scepticismul si paranoia erau puternic alimentate de razboiul din Vietnam si de amenintarea nucleara.

Intr-o perioada a Razboiului Rece, a asasinatelor si a proiectelor de tipul Watergate, fiecare teorie a conspiratiei a capatat validitate. Una dintre cele mai interesante si mai detaliate descrieri ale unui Om in Negru a fost oferita in aceasta perioada, in anul 1976.

Doctorul Herbert Hopkins, un psihiatru stabilit in Maine, nu mai avusese in trecut tangente cu acest domeniu, cu exceptia faptului ca trata un tanar care pretindea ca a fost rapit de extraterestri. Pe scurt, episodul s-a desfasurat in urmatorul fel, conform relatarilor ulterioare ale lui Hopkins:

„Eram singur in casa. Telefonul a sunat si vocea de la celalalt capat al firului s-a identificat ca fiind un membru al organizatiei de cercetare OZN din New Jersey. Am fost de acord sa vorbesc cu el despre cazul rapirii. A spus ca va ajunge imediat la mine acasa. Am lasat telefonul in furca si m-am dus pe hol sa aprind lumina, cand l-am vazut pe barbat ca urca scarile spre usa casei mele. Daca s-ar fi aflat fie si peste strada sau chiar la vecini, nu ar fi putut ajunge atat de repede. Hainele lui m-au surprins putin. Purta un costum negru bine croit, pantofi negri, sosete negre si o cravata neagra. Totul completat de o palarie neagra. M-am gandit, in sinea mea, ca acel om arata ca un antreprenor de pompe funebre. Ne-am asezat si am constatat ca individul era complet chel, nu avea gene sau sprancene iar pielea lui era de un alb caracteristic persoanelor decedate. Avea un nas foarte mic care ii cobora pana foarte aproape de buza superioara. Avea buzele de un rosu aprins si arata ca un manechin de plastic dintr-o vitrina. Vorbea limba engleza fara greseala si fara accent, complet neutru, asa cum s-ar auzi de la o masina care ar putea sa vorbeasca. Purta manusi care pareau a fi dintr-un velur cenusiu. Si-a frecat buzele cu una dintre ele, iar atunci cand si-a coborat mana, partea din spate a manusii se inrosise. Mi-am spus atunci ca poarta ruj. Apoi am putut vedea ca gura sa era perfect dreapta, nu aveea ceea ce noi numim buze, asa ca rujul se afla acolo ca un fel de pacaleala. Parea sa imi poate citi gandurile. Mi-a spus ca am doua monede in buzunarul stang, ceea ce era adevarat. Mi-a cerut sa tin intre degete unul dintre acesti penny din cupru si l-a facut sa dispara intr-o stralucitoare lumina albastruie. Nu am simtit absolut nimic, eram fascinat. Am devenit putin nelinisti, atunci cand mi-a ordonat sa distrug inregistrarile si orice alte lucruri relationate cu OZN-urile. Mi-a spus ca daca nu voi face acest lucru, voi avea aceeasi soarta ca Barney Hill, un cunoscut care murise in circumstante misterioase. Cred sincer ca acest individ era de pe o alta planeta. Nu cred ca este un invadator, dar simt ca el si altii asemenea lui sunt printre noi si sunt foarte activi.”

Natura acestor vizite s-a schimbat putin in ultimii zece ani, iar povestile inca abunda in interogatorii ciudate conduse de oameni cu aspect bizar si comportament ciudat. In 1985, din Venezuela a venit o marturie a unui medic ce pretindea ca a vazut doi barbati imbracati in costume negre iesind dintr-un autoturism Ford Mustang si escaladand o scara pana in interiorul unui OZN.

Oameni in Negru

Noua ani mai tarziu, Mike Lonzo, un cercetator din Pennsylvania, a vizitat o batrana care i-a spus ca a fost abordata de doi indivizi in haine negre. Acestia i-ar fi cerut sa le predea o piatra neagra din gradina aflata in spatele casei sale deoarece aceasta ar fi avut puterea de a distruge lumea.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4213076-cine-sunt-adevaratii-oameni-in-negru

SURSE

  1. http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4213076-cine-sunt-adevaratii-oameni-in-negru
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...