Ciocniri între migranţi şi poliţia antirevoltă la Roma, într-o operaţiune de evacuare a unei pieţe

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„VIDEO Ciocniri între migranţi şi poliţia antirevoltă la Roma, într-o operaţiune de evacuare a unei pieţe

Migranţi au aruncat cu pietre, sticle şi cutii de gaz în poliţişti antirevoltă, care a evacuat aproximativ 100 de migranţi dintr-o piaţă, la Roma, pe care o ocupau din 2013, relatează The Associated Press.


Poliţia a intervenit în această operaţiune cu tunuri cu apă, joi dimineaţa, atât pentru a curăţa piaţa, cât şi pentru a stinge pubele incendiate. Operaţiunea era necesară în urma refuzului migranţilor de a accepta cazare, în mod organizat, în capitala italiană şi din cauza pericolului reprezentat de canistre de gaz folosite la gătit şi altor materiale inflamabile în această piaţă, înconjurată de blocuri de locuinţe, au subliniat forţele de ordine.

Două persoane au fost arestate. Autorităţile au început să evacueze sâmbătă, din piaţă, aproximativ 800 de migranţi. Multora le-a asigurat cazare. Aceasta este una dintre cele mai mari patru evacuări, începând din iunie încoace, efectuate ca măsură de securitate.”[1]


Video

SURSE

  1. http://adevarul.ro/international/europa/video-ciocniri-migranti-politia-antirevolta-laroma-intr-o-operatiune-evacuare-piete-1_599eb98b5ab6550cb845ebfa/index.html
  2. Foto: adevarul.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...