Civilizație pe planeta Venus

Distribuie!

„Stiintific este posibil pentru fiinte dintr-un plan material de a trai intr-o atmosfera pe o alta planeta care ar fi prea calda sau fatala chimic oamenilor, construind baze subterane sau orase cu aer conditionat si protejate de elementele de la suprafata. Este de asemenea realizabil de a crea, pe suprafata altor planete, cupole cu o climatizare generand o atmosfera artificiala identica celei de pe Terra.

Oamenii de stiinta americani admit ca au deja tehnologia si planurile pentru a crea aceste baze pe Marte si nu pe Luna. Drept consecinta, extraterestrii posedand tehnologie superioara pentru a crea OZN-urile in forma de disc care sunt detaliate in zeci de fotografii si documente in fisierele Proiectului Blue Book pe care l-a publicat U.S. Air Force, pot in mod logic sa posede stiinta avansata pentru a crea astfel de baze pe suprafata lui Venus.


Fizicienii William Plummer si John Strong au stabilit ca Venus ar putea avea mari zone cu temperaturi suportabile pentru om. Regiunile apropiate de polii venusieni nord si sud ar fi mult mai reci decat zonele examinate de sondele spatiale. intre altele, conform profesorului Alexander Lebedinsky, temperatura uzuala de la suprafata unei bune parti din Venus trebuie sa fie de aproximativ 43°C, desi masuratorile „radio-electrice” au indicat 700° sau mai mult. Observatii similare pot fi facute pe suprafete relativ reci de tuburi de gaz care sunt folosite in firmele de neon, pentru ca echivalentul radio-electric al acestor tuburi este efectiv de mai multe grade! De altfel, delfinii, care sunt foarte inteligenti, cu o capacitate cerebrala mai mare decat oamenii, traiesc in apa intr-un mediu care ne-ar ucide rapid, fara echipament de plonjat si un aport de oxigen. Dar delfinii ar muri in mai putin de o jumatate de ora in atmosfera noastra, carora lor le este mortala!

Aceasta demonstreaza ca fiinte inteligente, fizice, din piele si oase, pot trai intr-un mediu care ne-ar ucide si invers! Deci, cum de sustin „expertii” ca viata inteligenta nu ar putea trai intr-un alt stil de atmosfera si pe o alta planeta? in plus, la 2000 de metri sub ocean, sub presiuni care ne-ar sfarma instantaneu fara un echipament puternic corespunzator, biologii au gasit crabi, creveti, viermi vii in substante chimice toxice iesind din fose eruptive de pe fundul marii. Aceste fiinte se hranesc cu produse chimice mortale pentru vii!


Aceasta descoperire demonstreaza faptul ca caldura, presiunea si substantele chimice care ne-ar ucide sunt perfecte pentru anumite tipuri de fiinte fizice. Ne punem intrebarea: de ce nu ar putea trai fiinte pe suprafata lui Venus, acolo unde oficialii programului spatial al NASEI au inselat publicul cu privire la adevarul vaselor interplanetare, spunandu-ne ca ar fi prea cald pentru viata fizica cu o atmosfera prea densa si gaze periculoase? De ce numeroase sonde americane aflate in orbita transmit date ca insasi Terra este prea calda pentru viata umana cu o atmosfera mortala, cu o insuficienta de oxigen, cu elemente ostile, pentru ca apoi sa ne ceara sa credem ca datele furnizate de sondele care au survolat Venus sunt precise?

Dar temperaturi de 1000° au fost inregistrate in ionosfera Terrei la 300 km altitudine. Temperaturile date publicului plecandu-se de la sondele venusiene sovietice si americane sunt in contradictie unele cu altele cu mai multe sute de grade, la fel cum si temperaturile date de diferite sonde americane pe Venus sunt de asemenea contradictorii. Toate astea demonstreaza ca exista o mare confuzie. Daca un satelit care se afla in orbita Terrei trimite o masura de temperatura din Alaska la fel de contradictorie ca datele de pe Venus, s-ar putea spune ca acolo jos gheata ar avea 100 de grade!

Ni s-a spus ca atmosfera lui Venus este de cel putin 100 de ori mai densa decat pe Terra, deci cum ar fi posibil sa se foloseasca o parasuta pentru a incetini aterizarea unei nave pe Venus, atunci cand in cadrul unor temperaturi de o asemenea importanta, masinaria spatiala ar cobori lent pe suprafata fara a avea nevoie de o parasuta, cum se scufunda vasele pe un ocean? Aceasta presiune este ca si cum am incerca de a parasuta vasul la 600 m pe fundul oceanului! De ce NASA contrazice aceste afirmatii declarand ca o parasuta nu ar functiona pe luna Titanului, pentru ca acolo atmosfera (similara celei de pe Venus) este prea densa (ca pe Venus)?

Aceasta informatie a fost publicata in presa la 12 decembrie 1980 de catre expertul spatial James Murphy. Atunci cand sovieticii si-au pus sonda lor Venera pe suprafata lui Venus, aceasta a trimis fotografii excelente aratand o panorama clara de coline si roci, semanand mult cu desertele noastre de pe Terra in timp ce se astepta ca o atmosfera de o asemenea densitate sa produca fotografii de o totala obscuritate. Cum a putut fi cartografiata Venus prin radare intr-o asemenea densitate atmosferica, avandu-se in vedere ca prin echivalenta folosirea radarului pentru cartografierea fundului oceanelor noastre la o mare adancime nu este posibila?

in ianuarie 1972, a fost creat Departamentul Afacerilor Interplanetare avand drept obiectiv de a cerceta si investiga stiintific OZN-urile, cat si de a incerca de a contacta pe ocupantii acestora daca va fi posibil. S-au realizat dosare importante privind raportarile aterizarilor de OZN-uri, observatii si contacte.

La inceputul anilor ’50, guvernul canadian a pus in aplicare „Project Magnet” pentru studiul OZN-urilor. Directorul acestui proiect, Wilburt B. Smith, a scris public ca un oficial de rang foarte inalt de la Pentagon a spus ca OZN-urile erau cel mai mare secret pe care il aveau, chiar mai mare decat cel al bombei H.

Aceasta cercetare era atat de alarmanta incat Smith ar fi putut fi asasinat daca ar fi publicat-o. Acest proiect secret a putut functiona cu oameni de stiinta canadieni care au continuat sa lucreze asupra inventiilor lui Nikola Tesla, unul dintre cei mai eminenti oameni de stiinta din istorie. El a inventat curentul electric alternativ/continuu, care a ajutat inventia radarului si numeroase tehnologii militare, fiind autorul a sute de inventii brevetate. Tesla a spus unuia dintre asociatii sai ca a inventat un sistem de comunicare interplanetar gratie ideilor pe care i le-au dat venusienii!!

Dar „Project Magnet” l-a luat pe savant in serios. Acest raport detaliaza un sit experimental de aterizare de OZN-uri complet secret construit de guvernul canadian in timpul tentativelor de a contacta OZN-uri pe care fortele lor aeriene le-au detectat in cer. Fostul ministru al apararii canadiene, Paul Hellyear, a admis public mai tarziu ca acest proiect chiar exista. in acest timp, nu a mentionat totusi ceea ce a raportat Smith. Proiectul a detectat de fapt un OZN real gratie echipamentului lor stiintific.

Mai tarziu, un grup de cercetare stiintifica pe care l-a condus, a stabilit comunicari cu un vas interplanetar pus pe sol care era, conform pilotilor sai, de pe Venus.

Arthur Matthews (originar din Quebec), care a fost o perioada cel mai important asistent stiintific al lui Tesla, era implicat in acest contact. in plus, acest proiect raporteaza faptul ca, pe cand Matthews era pe cale de a perfectiona unele inventii incomplete ale lui Tesla, venusienii l-au ajutat cu instructiuni pentru a-si termina munca. Raportul enunta totodata mai multe inventii pe care venusienii le-au dat proiectului prin intermediul comitetului dr. Matthews, care au fost testate si au functionat la perfectie. Venusienii se preocupau serios de degradarea mediului nostru cat si de pericolele energiilor fosile si ale testelor nucleare. Ei au alarmat guvernul pentru a incerca sa opreasca aceste practici. si au oferit sisteme de energie alternativa nepoluanta si practic gratuita pe care liderii guvernului, care isi conserva puterea gratie multimilionarilor petrolului, gazului, carbunelui si industriilor de razboi, le-au respins din „motive economice.”

Venusienii contacteaza oamenii de stiinta

Un vas interplanetar de pe Venus a coborat deasupra laboratorului stiintific situat pe lacul Beauport (Quebec). Alarma de detectie Tesla a rezonat, apoi a avut loc aterizarea. Arthur Matthews a iesit pentru a privi acest incredibil vas spatial. Au iesit doua fiinte care s-au indreptat catre omul de stiinta. El a precizat ca acestea aveau aproximativ 1,80 m, le putea discerne parul auriu si ochii albastri luminosi in claritatea stelelor. Venusienii emanau o aura de fericire si o sanatate perfecta. Omul de stiinta putea sa resimta o vibratie irezistibila de bunatate provenind de la extraterestri.

Atunci, ei i-au spus lui Matthews ca au venit sa arunce o privire asupra masinii cu raze cosmice a lui Tesla pe care el dorea sa o dezvolte. Dupa un dialog de schimb stiintific, omul de stiinta a acceptat o vizita pe vas, care avea un inel din metal distant de circa 6 m de corpul central metalic si nu era conectat la corpul vasului prin niciun sistem vizibil, ci mai degraba prin magnetism. Acest vas avea aproximativ 210 m in diametru si circa 90 m in inaltime. Nu avea niciun sistem de control vizibil in sala de control. in centru avea o platforma mare circulara cu o zona echipata de sediu. Patru venusieni erau asezati cu spatele lor intorsi catre centru si priveau spre nord, spre sud, est si spre vest.

Acesti piloti erau alesi special pentru puterea spiritului lor asupra materiei si faceau sa functioneze vasul prin controlul gandirii, ceeea ce teoretic poate fi infaptuit proiectand undele creierului intr-un calculator care regleaza functionarea vasului. Doi din acesti piloti erau femei si Matthews a intalnit o venusiana de o frumusete fara varsta care avea parul lung auriu, pielea frumos bronzata, o fata superba insa indescriptibila reflectand o profunda pace interioara si o fericire suprema. Din ochii sai albastri ca safirul emana o inteligenta cosmica.

De la ea, a aflat multe despre viata pe Venus (este ceea ce a scris in „Project Magnet” omul de stiinta Smith).

Descrierea lui Venus

Apoi, omul de stiinta canadian a facut o excursie pe planeta Venus. A vazut in picioare stalpi din bazalt perfect slefuiti. De pe o faleza neagra cadea apa de la mai multe sute de metri inaltime. Raurile aveau o apa frumoasa si clara, in timp ce lacul central era o masa perfect lina si multicolora. Nu este apa asa cum o cunoastem, caci reflexele luminii de toate culorile imaginabile acopereau suprafata stralucitoare a clopotului de apa pe care il vedea pamanteanul, se transformau in curcubeu. Ele se amestecau in nuante de verde, roz si violet. Tot acest decor de o splendoare ireala era completat de o mare intindere de iarba verde, de palmieri gratiosi etc.

Pe cerul venusian, deasupra caderii de apa, exista o sfera de cristal transparent. Ea semana cu un clabuc enorm de sapun de culoarea curcubeului. in jurul centrului vasului exista o banda de metal de aur si la poli avea proiectii de aur. in jurul bandei aurite se gaseau ferestrele.

Undeva, a vazut un munte inzapezit si un fluviu mare care serpuia. Mai tarziu, Matthews a intrat intr-un oras venusian. Constructiile aveau acoperisuri elipsoidale in prisma de cristal pe colonade circulare din marmura. intre constructii se gasea un paradis de vegetatie verde. Deasupra caselor din cristal de culoare se aflau vase multicolore transparente. in inaltimea coloanelor de bazalt, un rau maiestuos, unde venusienii se plimbau pe faleze. La un nivel mai inalt, era o constructie mare cu o cupola intr-o prisma de cristal de culoare care servea de loc de adunare pe Venus.

Se afla o sosea vasta de palmieri maiestuosi care ducea la marea cladire a adunarilor, cu un amfiteatru mare inconjurat de gradeni. Un lac circular era umplut cu apa colorata care era suspendat in aer intr-un mod in care se putea merge pe sub el. in Palatul Adevarului venusienii explicau cum si-au transformat planeta intr-un paradis de abundenta agricola, de control climatic, de prevenire a dezastrelor naturale, astfel incat duceau o viata perfecta, cu confort maxim.

Interiorul vaselor lor era divizat in diferite nivele, nivelul inferior continea 24 de vase luminoase, vehicule de suprafata si echipamente. Al doilea nivel continea gradini, zone de divertisment, sali de distractie si de studii, cat si o sala de reuniune. Planseul era acoperit cu o substanta supla ca plasticul in timp ce peretii erau ornamentati cu tablouri frumoase. Venusienii faceau sa-si creasca fructele si legumele in nava folosind energia solara. Un perete transparent permitea calatorilor de a avea o vedere completa a spatiului.

Armata si secretul aterizarii unei nave venusiene la Oahu

in 1972 au existat sute de rapoarte de vase zburatoare deasupra Maui, aterizari in anumite zone ale insulei cat si cateva contacte. Mai multi martori au raportat ca au vazut nave in forma de farfurie cu hublouri si cupole, similare fotografiilor de OZN-uri presupuse de tip venusian facute de persoane in Marea Britanie si in America. Analiza acestor fotografii a stabilit ca nu erau trucate! Alti martori au raportat ca au vazut un vas in forma de tigara alungita avand unul stralucitor mai mic sub el langa craterul Haleaka si stationand deasupra altor zone din Hawaii.

Sergentul Willard Wannall, care a servit in serviciile de informatii ale armatei la Oahu in anii ’50 pe cand ancheta fenomenul OZN, a afirmat ca are cunostinta de secretul oficial OZN al guvernului si acesta includea vizitatori de pe Venus. El a declarat ca multi oameni care stiau despre acest secret au fost asasinati de autoritatile militare, pentru ca au vorbit prea mult despre subiectul activitatii OZN secrete.

El a explicat cum, de doua ori, a fost contactat si luat la bordul unei nave care a aterizat in zone impadurite din Oahu. Dupa unul din aceste contacte, pe care l-a detaliat intr-un lung raport scris, Wannall a stabilit ca a fost dus la Retz, orasul capitala a lui Venus, la sfarsitul intrunirii sale. El a spus ca a aterizat intr-un Centru de Energie situat pe suprafata planetei intr-o structura care comporta numeroase incaperi, din care majoritate erau circulare. Acest edificiu era partea centrala a unei Metropole compusa in intregime din constructii in forma de cupola si dispuse intr-o structura circulara. Aspectul translucid al constructiilor si efectul agreabil al modelului era creat spontan izoland sectiunile de energie-lumina, apoi ajustandu-se procentul vibrator al acestei zone specifice.

Materialul radiant care rezulta dadea impresia ca constructia era in miscare, desi era solida la atins. Aceste constructii nu puteau fi „daramate” decat printr-o modificare a relativitatii timpului in frecventa vibratorie fixa, astfel incat materialul energiei se intorcea la fortele cosmice. Majoritatea obiectelor de pe Venus erau aduse pe planul manifestarii prin acest procedeu.

El a descris toate picturile frumoase de pe peretii interiori, in principal peisaje, cu multe nuante noi de luminozitate neobisnuit amestecate si dragute. Exista o puzderie de flori si se auzea o muzica frumoasa. Venusienii purtau robe lungi ample si potrivite, nu pareau foarte diferiti de oamenii de pe Terra, din contra toti pareau a fi in armonie.

Wannall detine fotografii incredibil de clare si detaliate ale unor nave argintii enorme dincolo de atmosfera noastra. Dr. Frank Strangers, Director al Comitetului de Ancheta Nationala privind Obiectele Zburatoare Neidentificate din SUA a declarat detaliand cum a fost contactat de un diplomat venusian la Pentagon in 1959, Val Thor, care a aterizat cu o nava in exteriorul Washingtonului D.C., pentru a-l intalni pe presedintele Eisenhower. Ulterior, acesta a afirmat ca a avut mai tarziu o intalnire cu senatorul Robert Kennedy.

O venusiana a debarcat…

La 11 mai 1991, una dintre cele mai incredibile vesti a aparut in principalele ziare din SUA. in cotidianul „Honolulu Advertiser”, a aparut un articol intitulat „Conferinta OZN a unui interlocutor de pe Venus.” Se scria, intre altele: „Omnec Onec, care a sosit de la Chicago, vorbeste despre viata sa pe planeta natala Venus care nu este atat de diferita de viata de pe Terra.

Aici este ca un desert. Este surprinzator in ce mod s-a adaptat specia umana.” Sau: „Omnec, unul dintre cei 30 de oratori de la Conferinta Mondiala OZN a aterizat aici in aceasta luna. Onec care in viata sa pe Terra locuieste la Chicago si este cunoscut ca Sheila Gipson, a spus ca este originara de pe Teutonia de pe Venus.”

Ea a declarat ca s-a nascut pe Venus si ca a fost pregatita si educata timp de 8 ani pentru misiunea sa pe Terra. Apoi ea s-a imbarcat la Ritz, capitala lui Venus, intr-un vas in forma farfurie. Onec a descris Ritz ca un port spatial inconjurat de un desert cald si sec care seamana cu desertul din sud-vestul SUA. Ea a mentionat ca a urcat la bordul unui vas interplanetar in forma de cilindru lung orbitand in jurul planetei Venus. Apoi, a descris in detaliu zborul catre Terra unde a iesit intr-un vas mai mic in forma de disc pentru a ateriza pe inaltimile muntilor himalayeni ai Tibetului. Acolo unde putea sa-i fie mai usor de a face fata socului cultural.

Corpurile lor semanau cu ale oamenilor, erau extraordinar de atragatoare, dar numai in aparenta caci sunt mult mai luminoase, mai putin dense, cu o consistenta moleculara si o frecventa diferita de cea a corpurilor noastre terestre. Ceea ce face ca atmosfera noastra sa fie periculoasa pentru venusieni asa cum atmosfera lor poate fi mortala pentru noi. Drept consecinta, Onec a trebuit sa suporte un fel de transformare a densitatii fizice prin anumite tehnologii inainte ca ea sa poata sa debarce pe Terra. Venusiana a scris ca a studiat cultura noastra care este atat de primitiva, atat de violenta si de poluata in comparatie cu cea de pe Venus, incat i-a fost dificil de a se adapta. Ea a gasit ca era foarte dificil de a se obisnui sa mearga in atmosfera noastra stranie, sa ne respire aerul si sa ne manance hrana dezgustatoare!

Aceasta din urma avea un gust rau comparat cu ceea ce era ea obisnuita si, in atmosfera noastra, isi simtea corpul greu si inconfortabil. Ea ne-a studiat planeta cu stapanii sai spirituali intr-o manastire din Tibet timp de cateva saptamani, inainte de a urca la bordul unei nave si de a zbura spre Nevada unde venusienii au aterizat in desert in mijlocul unei nopti din 1955. Dupa ce a parasit farfuria zburatoare intr-un peisaj care semana cu zona de la Retz, impreuna cu un venusian si un extraterestru s-au urcat intr-o masina noua marca Cadillac pe care au condus-o pana in Tennessee pentru a fi in contact progresiv cu civilizatia noastra inapoiata.

Venusiana a gasit calatoria cu masina haotica si fumurile pe care le scotea poluante, aproape insuportabile in comparatie cu vehiculele venusiene silentioase si nepoluante. Onec a facut cunostinta cu restaurantele, cu hrana americana si cu oamenii care i s-au parut grosolani.

Ea trebuia sa-si pastreze originile secrete si sa traiasca icognito printre oamenii de pe Terra. A adoptat numele de Sheila pentru a se integra aici si a fost educata de o femeie in Tennessee in cadrul unei relatii diplomatice stranii.

Misiunea sa pe Terra era de a ramane majoritatea timpului discreta pana ce se va publica o carte pe care a dictat-o chiar ea despre povestea lui Venus. in acest sens, ea s-a intalnit cu numeroase personalitati americane si cu oficialitati guvernamentale si ufologice. Lui Brad Steiger, de exemplu, i-ar fi declarat ca este una din miile de persoane extraterestre care traiesc actual pe planeta noastra. Ea a mai afirmat ca oamenii de stiinta, doctorii, educatorii, artistii, inginerii cat si cetatenii obisnuiti traiesc si lucreaza in secret printre pamanteni. Steiger a descris-o avand ochi mari bleu stralucitori, parul platinat, maniere incantatoare si purtand rochii diafane. Exista fotografii cu ea!! Sheila pare mult mai tanara decat lasa sa para.

in 1972, departamentul Afacerilor Interplanetare a primit o carte rara si epuizata intitulata „The Venusian Secret Science” (stiinta secreta venusiana), care descria stiintele cosmice de pe Venus, aspectul planetei lor, sistemul culturii si credintelor, aparenta lor si obisnuintele cat si misiunea venusienilor pe planeta noastra. Dar majoritatea informatiei era atat de diferita de tot ceea ce se stia pana atunci, incat a uimit lumea ufologilor.

Metoda de comunicare interplanetara implica folosirea unui cristal numit un Telolith, o forma de telepatie pentru comunicarile interdimensionale numite telegandire, cat si un simbol venusian brodat pe costumele lor si observat de oameni. Multi martori care au vazut OZN-uri au spus ca au avut si contacte telepatice! Cartea care a starnit atata stupoare si curiozitate a fost scrisa de Michael X. (Barton) din California. Acest autor a declarat ca informatia ii venea de la o nava venusiana cu care a avut un contact in anii ’50 la mijlocul colinelor de la Santa Barbara. El a descris pilotul ca fiind inalt si purtand o uniforma dintr-o singura piesa. Fata sa era cea a unui barbat extraordinar de inteligent, raspandind forta masculina si un aer convingator, insa si o calitate de pace interioara, intelegere si serenitate.

Venusianul avea parul lung auriu, ochii de un albastru clar care straluceau ca bijuteriile pretioase si pielea era bronzata intr-un mod agreabil. Prezenta o sanatate perfecta. Profunzimea privirii sale i-a dat impresia lui Barton de a privi un ocean imens si de a vedea intreg Universul. Apoi, din nava a iesit o venusiana extrem de frumoasa. si ea avea parul lung auriu, pielea bronzata insa ochii violeti cu straluciri de aur. Silueta sa era dragut proportionata si purta o centura aurie in jurul taliei. incaltamintea sa era supla si aurie.

O atare descriere te poate duce cu gandul la descrierile facute pe Templul Soarelui, prin hieroglife, de la Tiahuanaco sau din Anzi, care spuneau ca o nava aurie provenind de pe Venus a aterizat acolo in trecut. Anticii spuneau cum o frumoasa femeie venusiana, Orejona, a iesit din nava si i-a invatat bazele agriculturii si cum sa dezvolte civilizatia umana. Dar venusienii au venit mereu in trecut pentru a invata oamenii agricultura, textilele, exploatarea minereurilor, arhitectura etc., dupa cum stau marturie scriiturile babiloniene, sumeriene, egiptene, feniciene, caldeene, mayase, aztece, ariene, asiriene, sau cele din vechea Indie si din Tibet. De ce nu s-ar intampla asta si acum, insa intr-un mod mai discret? Barton a spus ca venusienii pe care i-a intalnit purtau acelasi simbol pe combinezoanele lor spatiale, un simbol de comunicatii interplanetare.

Xienii

Pe Terra exista o civilizatie, xienii, care se considera cetateni ai planetei si care cunosc aceste semne misterioase. Ei cred ca intreaga planeta ar trebui sa fie o unica natiune care sa traiasca in pace, in loc sa existe atatea natiuni, razboaie si conflicte sangeroase. in 1972, xienii se aflau la baza de la Maui intr-o tentativa de a crea o civilizatie viitoare pentru noul secol unificand oamenii cu toate competentele necesare din lumea intreaga. Departamentul de Afaceri Interplanetare era unul dintre cele 14 departamente ale Conferintei Planetare Xien, avand misiunea de a informa si pe cat posibil de a contacta civilizatii superioare de pe alte planete. Civilizatii care au rezolvat ele-insele pe propriile lor planete toate problemele pe care le cunoastem pe Terra si care ne-ar putea oferi sfaturi, tehnologii si idei cum sa evoluam ca rasa. in anii ’70, cel putin 12 membri ai acestui departament au raportat ca au avut contacte fizice cu fiinte extraterestre si ca au primit sfaturi. Baza de la Maui a fost survolata des de OZN-uri (se spune ca unele ar fi dat inconjurul Soarelui).

Conform spuselor lui Barton, care a raportat ca a fost contactat de un disc spatial venusian care a aterizat intr-o atmosfera secreta din California in anii ’50, capitala venusiana isi are baza pe structura unui atom cu trei constructii circulare de baza sub forma de cupole din materie cristalina. Se intinde de la miezul central, ca razele ce pleaca din axa unei roti, 8 directii mari ducand spre 8 mari orase. Fiecare din aceste orase poseda 4 cai care se indreapta spre alte 4 orase si fiecare din acestea din urma are o structura geometrica de raze concentrice ducand la alte doua orase. Aceasta structura continua in jurul planetei.

intre orase se gasesc paduri mari, rauri si munti. Vaile sunt umplute de o vegetatie frumoasa si toate culorile sunt vii. in vegetatia luxurianta, se ridica ici si colo case sub forma de cupole facute dintr-un cristal translucid. Oceanele venusiene sunt similare cu cele de pe Terra, dar mai mici, mai adanci si colorate frumos. Pe marile artere rutiere masinile se deplaseaza cu mijloace de energii magnetice de lumina. Aceste vehicule sunt complet silentioase si-si trag puterea din energia solara. Masinile solare sunt inconjurate de un camp de forta electro-magnetic care protejeaza pasagerii de coliziuni cu orice viteza ar merge. Pe Venus aerul este mult mai electrizat decat pe Terra. Exista o luminozitate pe planeta similara aurorelor noastre boreale, cu razele in forma de fraga. Exista o atmosfera cu culorile curcubeului (un tablou al unui sat venusian de pe Teutonia realizat de Onec arata de asemenea un cer cu culorile curcubeului). De la 3000 km in spatiu apare o lumina alba stralucitoare. La 500 km altitudine este obscuritate. si deasupra oraselor exista o lumina datorata unui efect de halou.

Pe planeta Venus nu exista criminalitate deoarece este de neconceput pentru o rasa atat de evoluata. Nu exista spitale pentru ca venusienii au o sanatate perfecta. Oamenii isi petrec majoritatea timpului in exterior si se hranesc doar cu alimente proaspete si nutritive.

Informatiile scrise de Michael Barton in 1978 sunt in perfecta concordanta cu detaliile sergentului Willard Wannall si ale lui Onec, cat si cu cele ale „Project Magnet” al guvernului canadian. Onec a descris ca plajele venusiene au nisip aurit, munti purpurii si gradini gen Eden paradisiace care ocupa o buna parte din peisaj.

Altii au descris ape colorate purpurii pe Venus si o mare avand aparenta a miliarde de diamante scanteind… Dar un mare numar din aceste mari efecte au fost create chiar de venusieni, gratie stiintei lor cosmice superioare cat si psihismei lor si mentalului lor incredibil. Se spune ca o buna parte din ceea ce este pe suprafata lui Venus, este putin dicolo de gama de frecventa limitata a viziunii umane, interdimensionale si invizibila multor persoane de pe Terra.

Exista numeroase scrieri vechi privind contactele oamenilor cu venusienii. Venus era similara Terrei. Oamenii de stiinta au emis ipoteza ca planeta a avut candva o atmosfera ca cea de pe Terra de astazi, adica de un enorm „efect de sera” care a modificat enorm atmosfera si a ridicat temperaturile. Majoritatea civilizatiilor vechi ne-au lasat arhive scrise stabilind clar ca erau in contact cu vizitatorii venind de pe Venus. Sumerienii, babilonienii, fenicienii, chaldeenii, egiptenii, asirienii, grecii, aztecii, mayasii, hopis, locuitorii preistorici din Anzi cat si cei din vechea Indie sauTibet, cu totii au afirmat ca au fost invatati de o civilizatie celesta, de persoane si de zei veniti de pe Venus in masini zburatoare.

Venusienii care au colonizat Terra au intervenit asupra evolutiei noastre umane. in desenele antice gasite in numeroase tari, figureaza tehnologii evoluate si calatorii spatiale. in bibliotecile nationale asiatice se gasesc de asemenea multe istorii vechi, de pana la 4000 de ani, care explica intr-un mod detaliat navele venusiene, pilotii lor, misiunile acestora pe planeta noastra, interventia lor in problemele Terrei si implicarea in vechile razboaie interplanetare a carei lupta a continuat pe planeta noastra. Unele din aceste scrieri explica metoda de propulsie a acestor nave straine cu multe detalii tehnologice, care pareau legende pana cand descoperirile stiintifice recente au demonstrat ca aceasta stiinta era precisa.

Printre aceste scrieri vechi se numara: Book of Dzyan, Voimanika Sastra, Vymanika Shaastra, Maosola Purva etc. in plus, un celebru antropolog si arheolog din anii ’50, doctorul George Hunt Williamson, a publicat o cercetare descriind cum a studiat vechile manuscrise ascunse intr-un templu la mare altitudine in Anzii din America de Sud, detaliind aterizarile venusienilor, contactele cu acestia si amestecul cu pamantenii in negura timpului. La altitudine in Cordilieri se gasesc ruinele unuia dintre cele mai vechi orase descoperite vreodata, Tiahuanaco, cu vestigii monolitice atat de incredibil construite incat arheologii nu pot explica cum a fost posibil pentru antici de a edifica asa ceva.

Inscriptiile gasite acolo au fost traduse si indica faptul ca la inceputul civilizatiei noastre a aterizat in acea zona o nava aurie de pe Venus. Ocupantii acesteia au iesit din masinaria enigmatica si o frumoasa venusiana a inceput sa-i invete pe indienii primitivi stiinta de baza a unei civilizatii!

De ce exista atatia „zei” cu aparente umane relatati in vechile culturi care se spune ca ar fi venit de pe Venus? De ce venusienii sunt descrisi de obicei ca fiind de tipul nordic, frumosi, cu ochii albastri, blonzi si inalti? Ce cataclism imens ar fi putut distruge civilizatia si atmosfera de pe suprafata lui Venus, determinandu-i pe supravietuitori sa fuga pe Terra sau sa incerce s-o colonizeze si de a controla populatia indigena trecand drept „zei”? Vechile populatii au crezut intotdeauna ca venusienii cu care erau in contact erau zei, ingeri sau alte super fiinte, pentru ca nu puteau sa inteleaga tehnologiile ultra-avansate ale varstei spatiale care semanau adevarate „miracole” in comparatie cu nivelul lor primitiv. Dar tehnologia venusiana a distrus o atmosfera similara cu a noastra si a creat „efectul de sera” pe care il raporteaza NASA astazi?

Tehnologia venusiana era indeajuns de avansata pentru a putea practica calatorii interspatiale de peste 4000 de ani (si chiar de peste 18 milioane de ani in unele manuscrise vechi) cat si de a fi capabila de a construi baze subterane la mare adancime sau chiar orase pe Venus, protejate de atmosfera de la suprafata de astazi, de unde trimit OZN-uri catre Terra?

Putem crede ceea ce spune NASA publicului referitor la conditiile de pe Venus? Dar datele furnizate noua de aceasta agentie civila americana creata (controlata) si finantata de guvernul SUA intra in profunda contradictie cu ceea ce au retransmis sondele sovietice de pe Venus cat si cu ceea ce au publicat universitatile stiintifice! De ce exista atat de mari dezacorduri intre oamenii de stiinta privind temperaturile, presiunea atmosferica si compozitia aerului venusian, demonstrand in consecinta ca fie sondele spatiale trimit date imprecise fie ca este o ascundere deliberata a adevarului privind subiectul Venus de insusi guvernul care ascunde sistematic adevarul despre OZN-uri.

S-a demonstrat in mod repetat ca CIA, Air Force si NASA au mintit in ceea ce priveste OZN-urile. Exista sute de articole contradictorii. Exista oameni de stiinta care le-au vazut (si ni se pare imposibil ca ei sa minta, pentru ca nu ar risca sa se discrediteze!). Ei au povestit public adevarul in carti, in conferinte si in interviuri. Exista sute de documente, carti, inregistrari video, furnizate de fosti oficiali, agenti secreti, sefi la NASA si agentii de informatii si cercetare la biblioteca Congresului la Washington D.C., pe care le poate consulta oricine liber. Project Bluebook, Project Sign, Project Grudge, MJ-12, manualul de instructie al pilotilor Academiei Air Force din anii ’60 etc., toate demonstreaza ca nave considerate ca fiind dintr-o alta lume vin pe Terra! Exista si un camuflaj al provenientei lor, ascunzandu-se adevarul ca acestea vin de pe o baza aflata pe Venus.

Un mijloc usor de a dismula o anume descoperire de fiinte spatiale avansate pe planeta Venus, ar fi de a spune publicului ca viata este imposibila pe Venus pentru ca este prea cald si exista o atmosfera zdrobitoare si un aer sulfuros. Majoritatea publicului ar crede ceea ce publica presa deoarece are incredere in guvernul lor, desi publicul a fost mintit de mii de ori prin intermediul presei! Pentru ca majoritatea americanilor nu fac cercetari stiintifice sau cercetari de informatii universitare pentru a cauta faptele si contradictiile, nu sunt deci constienti ca mai multi experti stiintifici au contrazis informatiile NASEI in ceea ce priveste planeta Venus. Dar la un moment dat, secretarul asistent al Apararii, Arthur Sylvester, a spus presei ca guvernul are dreptul de a minti poporul american in „interesul securitatii nationale.”

De pe bazele lor de pe planeta lor, venusienii au operat pe Terra deghizati in pamanteni si au contactat, uneori ajutati, oameni de stiinta sau inventatori (ca Nikola Tesla). Ei au oferit solutii la toate problemele noastre mondiale si si-au adus aportul la tehnologii, in schimbul unui tratat pe care toate guvernele l-au respins pentru ca liderii mondiali isi pierdeau intreaga putere, controlul si averea datorate comertului.

Dupa ce s-a realizat „Project Magnet” si s-a ajuns la concluzia existentei navelor extraterestre, Wilburt Smith i-a intalnit pe agentii Top Secret OZN de la Pentagon conectati cu MJ-12 care i-au spus ca prezenta OZN-urilor era cel mai mare secret al Statelor Unite. Au contactat deci venusienii Pentagonul?

Venusienii au trebuit sa gaseasca o alta metoda pentru asi demonstra existenta lor. La 4 iulie 1952, ziua Sarbatorii Independentei, ei au defilat in celebrul show aerian de OZN-uri deasupra Washington-ului D.C. zburand in formatie chiar deasupra Casei Albe! Secventa video a fost difuzata la televiziunea nationala!! Iar incidentul a fost usor crezut de public pana ce MJ-12 (adica Ambasada Interplanetara a guvernului secret) a decis sa-l elimine pe astronautul Menzel pentru a inventa o dezinformare explicand observatia cu numerosi martori. Ea a fost transmisa presei pentru a ascunde adevarul zicand ca OZN-urile care zburau in formatie triunghiulara erau o „inversiune de temperatura”, o iluzie atmosferica de reflexii de lumina provocata de straturile de aer de diferite temperaturi interpuse cu norii. Majoritatea americanilor, credula, a inghitit aceasta explicatie mincinoasa. Dar tot ceea ce trebuie facut pentru a afla adevarul, este ca oamenii sa mearga in oricare biblioteca si sa priveasca o fotografie a unei inversiuni de temperatura pentru a vedea marea diferenta. Este simplu. si cum o inversiune de temperatura poate sa zboare in formatie triunghiulara perfecta la o viteza supersonica, eschivandu-se de urmaritori, avioanele americane de reactie sau facand manevre complicate, viraje in unghi drept la mare viteza si prezentand lumini zburatoare in forme de discuri supuse controlului unei inteligente? Nu vi se pare absurd?

Venusienii nu au reusit totusi sa convinga publicul, in pofida numeroaselor aparitii la joasa altitudine in marile orase. Atunci, ei au facut numeroase excursii americanilor pentru a demonstra existenta lor… Cum se face insa ca mayasii aveau un calendar venusian extrem de precis atunci cand conchistadorii spanioli le-au invadat pamanturile? Un calendar pe care stiinta moderna nu l-a putut proba si cunoaste precizia sa pana in anii ’50!! Abia in 1965, mai precis, s-a descoperit adevarata perioada de rotatie a planetei Venus gratie radioastronomiei care cu ajutorul ecourilor radar determina o rotatie retrograda in 243 de zile terestre de unde o zi solara (ciclu zi/noapte) pe Venus. Incasii au vorbit de o nava aurie care ar fi aterizat in Anzi si i-ar fi invatat bazele civilizatiei. Armata de invazie a lui Pizzaro a afirmat asta regelui si reginei Spaniei si ea a fost cenzurata pentru ca „nu era in Biblie.” in cartea sa, dr. George Hunt Williamson a povestit cum a gasit un manuscris vechi, intr-un templu antic din Anzi aflat la mare altitudine, care povestea despre coloniile venusiene si despre asistenta pe care au dat-o venusienii in epocile vechi si in preistorie. El a mai spus cum unele dintre navele lor au salvat supravietuitori pamanteni de cutremurele de pamant, de maree, inundatii sau de bascularea polilor. Credinta in venusieni era curenta si normala in timpurile antice dupa care a urmat cenzura efectuata de religie si guverne.

Dar venusienilor le este frica de a ateriza in marile orase pentru ca ar putea fi ucisi sau capturati, pentru ca s-ar trage asupra navelor lor si/sau pentru ca se va incerca sa se puna mana pe tehnologia lor. Pamantenii sunt prea des ostili, neprietenosi si periculosi, spun ei. Fireste, ar putea riposta si venusienii, numai ca ei se declara total non-violenti si prefera sa observe si sa ajute de la distanta in loc sa se lupte. Ei rezolva problemele cu dragoste, nu prin razboi! Avand corpuri umane ca si noi, desigur ca ar putea fi ucisi lesne. Mesajele lor sunt de pace.

Cazul George Adamski

Era un astronom amator din Mont Palomar, care si-a petrecut noptile timp de ani intregi, impreuna cu aparatele sale de fotografiat in cautare de OZN-uri. Dormea ziua si noaptea le cauta cu telescopul sau. La inceputul anilor ’50 el a inceput sa vada lumini misterioase care cresteau si se apropiau din ce in ce mai mult, pana ce Adamski a facut fotografii cu OZN-uri care erau atat de bune incat au alarmat Pentagonul.

El a fotografiat luminile diurne ale unor nave metalice in forma de farfurii zburatoare, cu hublouri, sisteme de aterizare, luate in cadre foarte bune! Vase-mame in forma de tigari lungi, vase luminoase… fotografii prea nete pentru a fi confundate cu ale unor baloane meteorologice, meteoriti, pasari etc. de catre Project Bluebook (investigatia publica a OZN-urilor facuta de Air Force, condusa de dr. J. Allen Hyneck). Aceste fotografii facute de Adamski erau atat de bune incat agentia lui Air Force nu a putut gasi o explicatie pentru ele. Atunci, Adamski a declarat ca era in contact telepatic cu pilotii care i-au dat drept misiune de a demonstra prezenta venusiana si de a transmite mesajul lumii. El a adunat cinci martori, printre care dr. Williamson si au mers la Mojave Desert pentru proba.

Grupul a vazut un vas-mama in apropiere de Desert Center (California). Au mers apoi pe un drum unde a ajuns o nava luminoasa si a aterizat in apropiere. Adamski a fost abordat de un venusian tanar si purtand parul blond si lung, pe care l-a descris in acesti termeni: „Frumusetea persoanei sale depasea orice am vazut vreodata. Afabilitatea fetei sale m-a eliberat de toate gandurile personale. M-am simtit ca un copil in fata unei fiinte de o mare intelepciune din care emana o mare dragoste. O senzatie de bunatate si de intelegere infinita razbatea de la persoana sa cu o umilitate suprema.”

Expertii in fotografii trucate de la Kodak au concluzionat, dupa analizele pe care le-au facut, ca fotografiile facute de Adamski aratau o adevarata nava materiala in suspensie la distanta. Ei nu au putut gasi niciun indiciu de frauda! Bineinteles ca MJ-12 si-a exercitat controlul asupra agentiilor de presa din S.U.A. si au suprimat aceasta descoperire. si Adamski a filmat farfurii zburatoare pe 16 mm si suficient de aproape incat sa se poata vedea ca sunt nave spatiale. Nici in acest caz, expertii nu au putut detecta vreo frauda! Ca proba suplimentara, Adamski si martorii au primit o bucata de metal necunoscut de oamenii de stiinta pamanteni (care din nefericire a fost furata de analistii militari fara sa fi fost publicata nicio concluzie). in tot timpul observatiilor de OZN, au vazut avioane cu reactie de U.S. Air Force care s-au invartit deasupra capetelor lor! Dar in mod natural, nu au spus nimic publicului.

Pilotul farfuriei zburatoare avea incaltaminte stranie, a mai spus Adamski. George Hunt Williamson a facut mulaje dupa hieroglifele pe care le-au lasat venusienii pe nisipul desertului. si in acest caz, U.S. Air Force a incercat sa spuna publicului ca ele au fost inventate de doctor. Dar aceasta posibilitate a fost inlaturata in anii ’70 cand exploratorii au descoperit semne identice pe niste ruine foarte vechi in profunzimile junglei amazoniene, exprimand o limba necunoscuta stiintei noastre. Hieroglifele erau se pare „cheile cosmosului” si indicau in linii mari, cum sa construiasca un sistem electromagnetic de propulsie prin anti-gravitatie pentru o nava interplanetara, bazata pe cele Patru Forte Primare ale Universului care stau la baza oricarei materii si energie. si teoria campurilor unificate a lui Eistein este astfel completata!!

S-a zis ca hieroglifele se gasesc in diagrame quadri-dimensionale in Templul cel mai inalt din capitala lui Venus. Venusianul i-ar fi zis lui Adamski sa avertizeze publicul ca energia atomica era mult mai periculoasa decat ceea ce s-a spus publicului si ca toate incercarile nucleare trebuiau sa inceteze iar pamantenii sa urmeze mesajele lor de pace pe Terra si sa militeze pentru Dragostea universala etc.

in noiembrie 1952 acest contact constituia noutati fundamentale in mass media internationala si o mare parte din public a crezut ca s-a realizat cu adevarat un contact istoric cu o alta planeta. Fotografiile lui Adamski au fost publicate in numeroase ziare si reviste si el a fost tratat ca un erou in timpul calatoriilor sale in capitalele straine unde a fost primit de numerosi lideri mondiali. Dar nu a fost cazul si in S.U.A. Pentagonul nu a putut aduce nicio proba ca ar fi fost vorba de un fals insa l-a facut mincinos pe Adamski.

Mai tarziu, Adamski a declarat ca venusianul a revenit si l-a luat intr-o excursie intr-o nava pentru a vedea din spate Luna si planeta Marte etc. S-au publicat fotografii intr-o carte aratandu-se farfurii zburatoare planand deasupra Lunei si pe Adamski privind printr-un hublou din interiorul unei nave venusiene. intr-o carte, el descrie in detalii mari lucrurile pe care le-a vazut in spatiu si pe fata ascunsa a Lunei pe care nimeni nu avea posibilitatea sa le stie in perioada 1952-1956, pentru ca primii sateliti terestri au zburat in jurul Lunei si s-au apropiat de acest astru doar in anii ’60!!!

Fotografiile si observatiile astronautilor au permis de a verifica faptul ca informatiile lui Adamski erau precise. El a descris de asemenea lacuri, vegetatie verde, nori pe suprafata ascunsa a Lunei cat si locuitori. Fotografiile oficiale ale NASA luate de sonda Lunar Orbiter si de astronautii de pe Apollo au demonstrat ca aceste lucruri sunt adevarate. Dar NASA nu a furnizat aceste fotografii presei, in timp ce cercetatorii le cer necontenit acestei agentii americane.

Fotografii aratand mari lacuri si elestee pe Luna au fost luate de Lunar Orbiter 4 (fotografia nr. HR 151-3, si nori pe HR 161-3 cat si o multime de nori albi clari pe fotografia nr. MR 81 luata de Lunar Orbiter 5). Pe fotografia 16-758 a misiunii Apollo 16 se poate vedea ceata!! Numerosi astronomi amatori si profesionisti au raportat ca au vazut flashuri luminoase, luminozitati in forma de cruce sau triunghiuri, lumini mobile si ziduri stranii sau pasarele pe Luna in ultimii 150 de ani. Acestea au fost publicate in ziare si reviste… Fotografiile sondelor Lunar Orbiter si Ranger arata totodata in mod foarte clar cupole, spirale, drumuri si ziduri pe Luna atunci cand sunt marite!

venus3

NASA ne spune insa oficial ca Luna este o lume moarta si fara viata de niciun fel, fara meteorologie! Nu exista nori, ceata sau apa pe suprafata sa. Fotografiile satelitilor arata contrariul si-i dau dreptate lui Adamski.

O alta problema care s-a pus pentru a-l discredita pe acest om a fost: de ce alte farfurii zburatoare care seamana exact cu cele din fotografiile sale au fost fotografiate de alti civili care nu se cunosc unii cu altii, in alte state americane sau tari si in diferite epoci, fiind insotite adesea de proprii lor martori? OZN-uri asemanatoare cu cele din fotografiile lui Adamski au fost vazute deasupra insulei Maui in anii ’70 de numerosi martori. Un tip de vas-mama in forma de tigara a fost vazut de o multime numeroasa la Lahaina in 1970 si fotografiat. El seamana cu unul din cele fotografiate de Adamski in anii ’50. Air Force a incercat de a explica ca fiind o racheta ghidata lansata de la Kaui. Dar cum ar putea explica atunci fotografia care arata in mod clar un vas-mama?

O farfurie de tip venusian in forma de clopot a coborat la altitudine joasa pe Lahaina in mai 1972 in prezenta a numerosi martori. Madellein Kodeffer a facut o fotografie neta a unei nave explorator venusian identic cu cel al lui Adamski de la Silver Spring (Maryland) in 1965. Tom O’Bannan a fotografiat unul dintre aceste vase-clopote in 1957 in apropiere de Winona (Missouri). si Bill Clenderson a fost martor al unei nave similare. Numerosi martori din diferite colturi ale lumii au desenat aceste nave-clopote intr-o maniera precisa dupa ce le-au vazut de aproape.

La 15 februarie 1954, doua englezoaice tinere au fotografiat unul dintre aceste vase-clopote. Ele sunt vazute des in lume. Putem oare sa le ignoram? Williamson a fost hartuit si amenintat cu moartea de CIA, precum si alti martori (el a fugit in Anzi, pentru a se ascunde de urmaritorii sai, intr-o manastire). „Lista neagra” se pare ca este insa numeroasa… Se pare ca CIA ar fi facut 16 victime.

Val Thor

Este un pilot venusian care traieste intr-o baza secreta subterana in desertul Nevadei (SUA). El declara ca a venit pe Terra in misiune pentru a-si oferi ajutorul guvernului S.U.A. spre a elimina orice fel de poluare de carburanti, bombele nucleare etc. Dar propunerile lui au fost respinse de presedinte pentru ca venusianul a refuzat de a-i da informatii stiintifice si tehnice despre nava sa care ar putea fi utilizata de militari si de industriasi petrolieri.

Thor a aterizat intr-o nava exploratoare la High Bridge (New Jersey) in 1959. Acolo, impreuna cu trei membri ai echipajului, au mers la o conferinta publica dedicata OZN-urilor deghizati in oameni si purtand haine terestre. Dupa ce au observat interesul enorm care se acorda OZN-urilor, s-au intors la nava lor, au decolat si mai tarziu au aterizat din nou in apropiere de orasul Alexandria (Virginia). Thor a parasit nava si a intalnit doi politisti statali care l-au amenintat cu arma. Dar venusianul si-a folosit telepatia pentru a le inunda sentimentele cu bunavointa. Atunci ei l-au instalat pe bancheta din spate a masinii lor si, violand toate legile privind limitele dintre state, l-au condus la Pentagon unde el a povestit Secretarului Apararii si altor 7 martori.

in acelasi moment trei nave stralucitoare venusiene au aterizat pe baza Edwards a Air Force pentru un contact secret cu oficialii. Aceste nave erau controlate de la distanta. Obiectivul era de a arata ca se putea invata mult de la venusieni.

Oamenii de stiinta au fost incapabili de a patrunde in interiorul navelor, chiar cu lasere. Venusianul Thor a alarmat oficialii Pentagonului! Introducerea, prezentata presedintelui SUA, era scrisa de inaltul Consilier Venusian, numai ca ea era scrisa intr-o limba absolut necunoscuta pe Terra si i-a socat pe oficialii americani. Val Thor a fost autorizat de a urma sase militari inarmati intr-un lift de transfer la o retea de transport subteran care l-a dus direct la cladirea Capitolului. Agentii din serviciile de informatii l-au escortat pana la presedinte.

Chiar si agentii erau nervosi. in timp ce venusianul intra in camera in care il astepta Eisenhower, a fost observat un aer de dezolare pe fata acestuia. El s-a ridicat de la biroul sau in timp ce grupul mergea spre presedintele SUA. Venusianul i-a intins mana pentru a i-o strange si imediat 3 agenti din serviciile de informatii si-au indreptat armele spre Thor.

Presedintele le-a facut atunci semn nervos de a lasa armele jos. El a spus: „Vin de pe planeta pe care Biblia o numeste steaua de seara si de dimineata, Venus.” Thor i-a spus presedintelui ca natiunea americana „a fost tinuta sub supraveghere apropiata de venusieni dupa prima incercare de explozie a unei bombe A in 1945.” in 1977, Phylis Dixon, sefa Departamentului Afacerilor Interplanetare din Noua Zeelanda, a afirmat ca a fost atacata de extraterestri umani mici negativi de tipul rapitorilor si ca a fost salvata de venusieni. Dr. Wilbert B. Smith de la Project Magnet, spune ca venusienii au un fel de forta de politie cosmica folosita pentru a proteja personajele cheie.

Diametru: 12.104 km
Distanta medie in raport cu Soarele: 108.200.000 km
Durata unui an: 224, 7 zile
Durata unei zile: 243 zile (sens retrograd)
Temperatura la suprafata: 470°C
Compozitia atmosferei: Dioxid de carbon si azot”[1]

SURSE

  1. http://esoterism.ro/ro/ven.php
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...