• Fără categorie

Cluj-Napoca, 9 septembrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oamenii nu cedeaza, la data de 9 septembrie 2017, la Cluj-Napoca, va avea loc un nou protest impotriva vaccinarii obligatorii. Legea vaccinarii obligatorii este o lege specifica regimurilor totalitare.

“Speram ca la protest vor fi minim 200 persoane, protestam impotriva abuzului numit Proiectul vaccinurilor obligatorii pentru copii si adulti. Poate participa oricine este pro sau contra vaccinurilor dar antiobligativitate. Niciun act medical nu poate fi si nu are voie sa devina vreodata obligatoriu. Traseul va fi Piata Unirii – bd Eroilor – Piata Avram Iancu – bd Eroilor – Piata Unirii. Se va merge pe trotuar. Puteti veni cu bannere, pancarte, tricouri cu inscriptii etc. Sprijiniti si sustineti libertatea! Va asteptam si pe cei din alte judete sa veniti in numar cat mai mare la Cluj Napoca, precum si reprezentanti media. Doamne ajuta! Dati share”[1]


 

Este important sa fiti cati mai multi pentru a demonstra celor care conduc statul roman ca nu acceptati dictatura vaccinarii obligatorii!

Evenimentul poate fi accesat aici -> https://www.facebook.com/events/823001814543001/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22


SURSE

  1. https://www.facebook.com/events/823001814543001/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22
  2. Foto: Facebook/Bruma Alberta

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...