Co-fondator Greenpeace, despre încălzirea globală: „Cea mai mare escrocherie din istorie”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Patrick Moore, co-fondator Greenpeace, folosește cuvinte dure la adresa mișcărilor ecologiste moderne, numind încălzirea globală „cea mai mare înșelătorie din istorie” și denunțând folosirea de către acestea a sentimentelor de „frică și vinovăție” pentru a-și accentua mesajele.

„Catastrofa climatică este exclusiv o campanie a fricii – mă rog, a fricii și vinovăției,” a declarat Moore moderatorului Breitbart Radio, Rebecca Mansour. „Vă este teamă că vă omorâți copiii pentru că vă conduceți SUV-ul și emiteți dioxid de carbon în atmosferă și vă simțiți vinovați că faceți asta. Nu există motivații mai puternice decât acestea două.”

„Ticăloșia contemporană privind problemele climatice este cea mai mare amenințare pentru iluminare de la Galileo încoace.”

„Nimic nu se compară cu asta,” insistă Moore, categorisind mișcarea ecologistă contemporană drept „un ameste toxic de ideologie, politică și religie.”

„CO2 este hrana vieții! Nu este poluare,” declară în mod cvasi-eretic, susținând că folosirea combustibililor fosili de fapt „a salvat viața de la dispariție prematură” pentru că CO2 a scăzut în continuu de la ultima eră glaciară, abia ajungând pentru plantele de pe pământ pentru a supraviețui, până când omenirea a intervenit în timpul Revoluției Industriale.

Moore, care a înființat grupul-pionier al activismului ecologist cu peste 50 de ani în urmă pentru a protesta împotriva războiului nuclear, și-a atras un val uriaș de susținere din partea conservatorilor și a democraților obosiți, după ce a publicat o critică usturătoare la începutul acestei săptămâni la adresa Alexandriei Ocasio-Cortez, a cărei mișcare donquijotescă Green New Deal [Noul Pact Verde – n.tr.] a devenit standardul secolului 21 pentru mișcările ecologiste. El a continuat în aceeași linie, criticând mișcarea anti-schimbări climatice pentru „cooptarea și coruperea” politicienilor și pentru că a permis ca mediul să fie tratat ca o minge de fotbal politic, fără a înțelege sensurile din spatele retoricii.

„Ar fi fost același lucru dacă democrații semnau un pact de suicid”,spune Moore. „Nu numai pentru viitorul lor politic, dar și pentru viitorul economic al SUA, pentru toți acești oameni care susțin Noul Pact Verde, care este un document complet și cumplit de ridicol”.

Dar cele mai dure cuvinte Moore le-a păstrat pentru Mișcarea Rasăritul de Soare, despre care crede că asigură spatele lui Ocasio-Cortez:

„Ei spală creierele acestor copii, făcându-i să creadă că lumea se sfârșește în următorii zece ani. Cu siguranță sunt miliardari în spatele acestui lucru. Vreau să știu cine sunt ei. Cred că trebuie să-i vânăm și să-i prindem.”

„[1]


SURSE

  1. https://ortodoxinfo.ro/2019/03/13/co-fondator-greenpeace-despre-incalzirea-globala-cea-mai-mare-escrocherie-din-istorie/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cetățenii a patru state membre NATO ar prefera să îi apere Rusia
Legea pumnului în gură. Cum moare libertatea de exprimare în „statul polițienesc” al lui Merkel
Phil Schneider, asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminatilor, Noua Ordine Mondiala, Guvernul Mondial, reptilieni si Micii Cenusii
Afirmații ale Iluminaților despre planurile lor pentru întreaga omenire: reducerea populației Pământului și Noua Ordine Mondială
SUA avertizează Turcia: "Aluziile la o implicare americană în puciul eșuat fac rău relației între doi aliați"
Marea Britanie a vrut să lanseze un atac chimic asupra Japoniei
Ambasada SUA din Irak, considerată un simbol al democraţiei şi libertăţii, a fost construită prin muncă forţată
12 experți cunoscuți se exprimă împotriva isteriei în cazul coronavirusului Covid-19. Dr. Sucharit Bkakdi (Germania): Măsurile guvernului împotriva Covid-19 sunt grotești, absurde și foarte periculoase
Rusia şi Siria condamnă sancţiunile impuse de Donald Trump Iranului
Cenzura internetului: Comisia Europeană presează platformele online să ia măsuri împotriva "știrilor false"! În același timp, Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, împreună cu globaliștii UE, participă la dezvelirea statuii lui Karl Marx! Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Guvernul ungar dorește să interzică studiile de gen în universități
George W. Bush și Tony Blair ar trebui deferiți Curții Penale Internaționale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...