Co-fondator Greenpeace, despre încălzirea globală: „Cea mai mare escrocherie din istorie”

by “Patrick Moore, co-fondator Greenpeace, folosește cuvinte dure la adresa mișcărilor ecologiste moderne, numind încălzirea globală „cea mai mare înșelătorie din istorie” și denunțând folosirea de către acestea a sentimentelor de „frică și vinovăție” pentru a-și accentua mesajele. „Catastrofa climatică este exclusiv o campanie a fricii – mă rog, a […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Patrick Moore, co-fondator Greenpeace, folosește cuvinte dure la adresa mișcărilor ecologiste moderne, numind încălzirea globală „cea mai mare înșelătorie din istorie” și denunțând folosirea de către acestea a sentimentelor de „frică și vinovăție” pentru a-și accentua mesajele.

„Catastrofa climatică este exclusiv o campanie a fricii – mă rog, a fricii și vinovăției,” a declarat Moore moderatorului Breitbart Radio, Rebecca Mansour. „Vă este teamă că vă omorâți copiii pentru că vă conduceți SUV-ul și emiteți dioxid de carbon în atmosferă și vă simțiți vinovați că faceți asta. Nu există motivații mai puternice decât acestea două.”

„Ticăloșia contemporană privind problemele climatice este cea mai mare amenințare pentru iluminare de la Galileo încoace.”

„Nimic nu se compară cu asta,” insistă Moore, categorisind mișcarea ecologistă contemporană drept „un ameste toxic de ideologie, politică și religie.”

„CO2 este hrana vieții! Nu este poluare,” declară în mod cvasi-eretic, susținând că folosirea combustibililor fosili de fapt „a salvat viața de la dispariție prematură” pentru că CO2 a scăzut în continuu de la ultima eră glaciară, abia ajungând pentru plantele de pe pământ pentru a supraviețui, până când omenirea a intervenit în timpul Revoluției Industriale.

Moore, care a înființat grupul-pionier al activismului ecologist cu peste 50 de ani în urmă pentru a protesta împotriva războiului nuclear, și-a atras un val uriaș de susținere din partea conservatorilor și a democraților obosiți, după ce a publicat o critică usturătoare la începutul acestei săptămâni la adresa Alexandriei Ocasio-Cortez, a cărei mișcare donquijotescă Green New Deal [Noul Pact Verde – n.tr.] a devenit standardul secolului 21 pentru mișcările ecologiste. El a continuat în aceeași linie, criticând mișcarea anti-schimbări climatice pentru „cooptarea și coruperea” politicienilor și pentru că a permis ca mediul să fie tratat ca o minge de fotbal politic, fără a înțelege sensurile din spatele retoricii.

„Ar fi fost același lucru dacă democrații semnau un pact de suicid”,spune Moore. „Nu numai pentru viitorul lor politic, dar și pentru viitorul economic al SUA, pentru toți acești oameni care susțin Noul Pact Verde, care este un document complet și cumplit de ridicol”.

Dar cele mai dure cuvinte Moore le-a păstrat pentru Mișcarea Rasăritul de Soare, despre care crede că asigură spatele lui Ocasio-Cortez:

„Ei spală creierele acestor copii, făcându-i să creadă că lumea se sfârșește în următorii zece ani. Cu siguranță sunt miliardari în spatele acestui lucru. Vreau să știu cine sunt ei. Cred că trebuie să-i vânăm și să-i prindem.”

“[1]


SURSE

  1. https://ortodoxinfo.ro/2019/03/13/co-fondator-greenpeace-despre-incalzirea-globala-cea-mai-mare-escrocherie-din-istorie/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro