Codex Seraphinianus – cartea scrisa intr-o limba necunoscuta despre reptilienii Anunnaki ! Ilustratiile din carte prezinta istoria secreta a omenirii !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Codex Seraphinianus, poate fi pusa langa Codex Gigas (Biblia Diavolului), langa manuscrisul Voynich, langa Necronomicon (Cartea Numerelor Moarte) si langa alte multe lucrari antice, redactate in limbi total necunoscute. Un simbolism comun al acestor lucruri sunt “fiintele demonice”, care sunt destul de bine desenate, astfel incat acestea seamana cu reptilele, ajugand iarasi la istoria straveche a reptilienilor Anunnaki, care predomina planeta noastra, caci in toate culturile antice, oriunde ne-am uita, vom observa prezenta lor, sub diverse nume de zeitati divinizate de oameni.

00-serafini-10 6 0163-png alcune_delle_illustrazioni_del_codex_seraphinianus_9799

De pe pagina Descopera.ro aflam mai multe:


“Volumul Codex seraphinianus, publicat pentru prima dată în 1981, este o enciclopedie ilustrată a unei lumi imaginare, creată de artistul, arhitectul şi designerul industrial italian Luigi Serafini. Cartea are în jur de 360 de pagini şi este scrisă într-un alfabet cifrat a unei limbi imaginare. Pe internet, aceasta poate fi cumpărată pentru sume cuprinse între 300 şi 1.000 de dolari, în funcţie de ediţie.

De-a lungul anilor au existat mai multe tentative de a traduce cartea, însă fără succes. Ilustraţiile par a fi fost desenate cu creioane colorate. Conţinutul pare a fi organizat pe categorii, în două secţiuni şi 11 capitole. Prima secţiune pare a descrie natura, mai exact aspecte legate de faună, floră şi fizică, iar cea de-a doua se ocupă de lucrurile care ţin de viaţa umană: îmbrăcăminte, istorie, bucătărie, arhitectură şi aşa mai departe.”[1]

Suntem in fata unor noi planuri de “arhitectura” a tot ceea ce cunosteam, sau doar a unei imaginatii mult peste limite ?
Cartea parca prezinta planurile de reproiectare a plantelor, animalelor si a oamenilor. Imbinarea creatiilor artificiale ale oamenilor cu corpul uman.

Plante si animale ciudate, combinatii de animale cu plante, piese anatomice (parti din corpuri) de animale imbinate si chiar parti de corp uman imbinate cu parti de animale si lucruri artificiale.


Socant de la primul detaliu, care prezinta “contopirea” corpurilor unui barbat si a unei femei, printr-un act aparent sexual. Prin “contopire” rezulta un crocodil, o fiinta reptiliana. De asemeni, nu este exclus ca autorul acestei lucrari, Luigi Serafini, sa fi facut parte dintr-o Societate Secreta ce are legatura cu celebrele Scoli ale Misterelor, din care au facut parte diverse personalitati ale istoriei, care au vorbit din timpuri antice, chiar si Evul Mediu, despre lucruri, idei, inovatii, ce de abia astazi stiinta la “revendica”.

Aici avem exemple principale ca Jules Verne si Leonardo da Vinci si putem merge pana-n vremuri biblice ale antichitatii ajungand la Enoh, care potrivit lucrarii sale apocrife, a fost luat de ingeri (reptilieni) si dus in spatiu de unde a fost invatat astronomia, matematica si alte stiinte. Oricare ar fi adevarul in acest caz, el nu poate decat sa se incadreze in aceste presupuneri prezentate aici.

Video !

SURSE

1. http://www.descopera.ro/dnews/14258301-cartea-pe-care-nimeni-nu-poate-sa-o-citeasca-video

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.