Codificarea ADN-ului dezvăluie existenţa unei Inteligențe superioare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Încă din anul 1953, biologii moleculari au descoperit un design complex în lumea microscopică a ADN-ului. Această moleculă mică a fost numită „creierul” fiecărei celule din trupul nostru. Totuși, cu cât oamenii de ştiinţă descoperă mai mult despre ADN, cu atât ei sunt mai uimiți de complexitatea din spatele lui.

Există oameni de știință care cred că lumea materială este tot ceea ce există, precum Richard Dawkins, care argumentează că ADN-ul a evoluat prin selecția naturală, fără existenţa unui Creator. Cu toate acestea, chiar și cei mai mari evoluționiști admit că originea complexității ADN-ului este inexplicabilă. Complexitatea ADN-ului l-a determinat pe unul din descoperitorii lui, Francis Crick, să creadă că pe Pământ nu s-ar fi putut să se producă nimic în mod natural. El credea că viața este prea complexă pentru a avea originea pe Pământ, ci mai degrabă ea provine din spațiul cosmic.


Codificarea din spatele ADN-ului dezvăluie existenţa unei astfel de Inteligențe. De exemplu, o moleculă de ADN conține informații echivalente cu un teanc de cărți tipărite, care ar înconjura lumea de 5.000 de ori. Și ADN-ul funcționează ca un limbaj cu propriul cod de software extrem de complex. La începutul secolului al XXI-lea, ateistul Antony Flew a ajuns la concluzia că o inteligență remarcabilă se află în spatele ADN-ului.

Dacă există un Creator super-inteligent, se pune întrebarea, ce este El? Este doar o „Forță Cosmică” ca în „Star Wars”, sau este o ființă personală ca noi? Mulți oameni de știință, cum ar fi Arthur L. Schawlow, profesor la Universitatea Stanford și câștigătorul premiului Nobel în fizică, consideră că aceste noi descoperiri arată existenţa unui Dumnezeu personal. El scrie: „Când ne confruntăm cu minunile vieții și ale Universului, este necesar să ne întrebăm şi de ce, și nu doar cum. Singurele răspunsuri posibile sunt religioase (…) eu găsesc nevoia unui Dumnezeu în Univers și în viața mea.””


Sursa: https://yogaesoteric.net/senzational-stiinta-admite-in-sfarsit-existenta-lui-dumnezeu

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...