“Coincidențe” ale Iluminaților: Legătură dintre Abraham Lincoln și John F. Kennedy

by “Un fenomen de coincidenţă are, prin definiţie, probabilităţi infinitezimale de a se produce. Există însă o infinitate de evenimente susceptibile să apară ca şi coincidenţe în viaţa unui individ, dar care în cele din urmă nu i se întâmplă. Abraham Lincoln a fost ales în Congres în 1846. John F. […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un fenomen de coincidenţă are, prin definiţie, probabilităţi infinitezimale de a se produce. Există însă o infinitate de evenimente susceptibile să apară ca şi coincidenţe în viaţa unui individ, dar care în cele din urmă nu i se întâmplă.

Abraham Lincoln a fost ales în Congres în 1846. John F. Kennedy a fost ales în Congres în 1946.


Abraham Lincoln a fost ales Preşedinte în 1860. John F. Kennedy a fost ales Preşedinte în 1960.

Numele Lincoln şi Kennedy conţin fiecare câte 7 litere. Ambii au fost foarte preocupaţi de apărarea drepturilor omului.


Soţiile ambilor au pierdut o sarcină în timpul în care au locuit la Casa Alba. Ambii Preşedinţi au fost împuşcaţi într-o zi de Vineri.

Ambii Preşedinţi au fost împuşcaţi în cap. Secretara lui Lincoln se numea Kennedy. Secretara lui Kennedy se numea Lincoln.

Ambii au fost asasinaţi de Sudişti. Ambii au fost succedaţi de Sudişti, pe nume Johnson.

Andrew Johnson, ce l-a succedat pe Lincoln, s-a născut în 1808. Lyndon Johnson, ce l-a succedat pe Kennedy, s-a născut în 1908.

John Wilkes Booth, cel ce l-a asasinat pe Lincoln, s-a născut în 1839. Lee Harwey Oswald, cel ce l-a asasinat pe Kennedy, s-a născut în 1939.

Ambii asasini erau cunoscuţi după toate cele 3 nume. Ambele nume sunt compuse din 15 litere.

Lincoln a fost împuşcat într-un teatru numit ‘Kennedy’. Kennedy a fost împuşcat într-o maşină numită ‘Lincoln’.

Booth a fugit din teatru şi a fost prins într-un depozit. Oswald a fugit dintr-un depozit şi a fost prins într-un teatru.

Booth şi Oswald au fost asasinaţi înainte de proces.

Cu o săptămână înainte ca Lincoln să fie împuşcat, el se afla în Monroe, Maryland. Cu o săptămână înainte ca Kennedy să fie împuşcat, el se afla cu Marilyn Monroe.”[1]

Aceste “coincidente” au o singura explicatie: totul este planificat de catre Iluminati cu mult timp, indiferent ca vorbim de politica, economie, domeniul militar etc. Iluminatii, cei care cunosc foarte bine astrologie, numerologie si, implicit, ocultism, stiu sa se foloseasca de numere, culori, cuvinte, culori pentru a crea o energie negativa pe care sa o foloseasca in interesul de a acumula puterea absoluta.

Abraham-LincolnJohn-F-KennedyJFK

Sa nu va surprinda anumite date cand au loc atentate teroriste, asasinate, cutremure si alte evenimente cu impact geo-politic, intrucat ele sunt programate dinainte.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/coincidente-stranii-incredibila-legatura-intre-abraham-lincoln-si-john-f-kennedy
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Islanda refuza sa intre in UE, asta dupa revolutia pasnica din octombrie 2008 ! "Noi am trecut deja prin criza in care sinteti voi acum, dar voi nu ati invatat nimic ! Acestia in octombrie 2008 au bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Bulgarii fac referendum pentru iesirea din NATO ! NATO nici macar nu plateste chirie pentru bazele detinute ! Spolierea oamenilor de resurse naturale, saracirea lor si instigarea la razboi este politica de baza a SUA, UE, ONU si NATO !
Serviciul secret american (NSA) si britanic (GCHQ) au atacat informatic mai multi producatori de programe antivirus din lume, printre care si Bitdefender !
Vladimir Putin: "Conducerea turcă ar face bine să-și ceară scuze pentru doborârea avionului, care reprezintă clar o crimă de război, în loc să sune la sediul NATO"
Psihologia Persuasiunii este aplicată de către FMI pentru a manipula oamenii
Tacticile mişcării homosexuale: Strategia folosită pentru schimbarea percepției asupra homosexualității în Occident și în lume
Pokémon Go, CIA, „totalitarismul” și viitorul supravegherii
Dictatura UE: Guvernul Marii Britanii nu poate declanșa Brexit fără aprobarea Parlamentului
Neomarxiștii conduc Franța: Franța a interzis prin lege site-urile pro viață. Cei ce încalcă legea riscă închisoarea
După Catalonia, două regiuni din Italia organizează referendum pentru autonomie
Putin: Noua strategie de securitate națională a SUA este ofensivă și agresivă
George Soros a depus plângere la Curtea Constituțională și CEDO, după ce Guvernul naționalist al Ungariei a adoptat pachetul de legi "Stop Soros", care interzice aducerea de imigranți
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro