Colonelul Dragomir îl acuză pe Dacian Cioloș că pe vremea în care a fost premier, chema firme private, „la o informală” și le cerea să „ajute Hotnews”. Fondatoarea Hotnews a fost consiliera lui Cioloș și a făcut parte din proiectul România 100

Distribuie!by “Colonelul (r) Daniel Dragomir i-a acuzat pe jurnaliștii (se mai pot numi astfel?) Dan Tăpălagă,  Dan Turturică și Sorina Matei că au fost prezenți de mai multe ori în biroul generalului (r) Florian Coldea, pe vremea când acesta era numărul 2 în Serviciul Român de Informații. Singurul care a replicat, până […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Colonelul (r) Daniel Dragomir i-a acuzat pe jurnaliștii (se mai pot numi astfel?) Dan Tăpălagă,  Dan Turturică și Sorina Matei că au fost prezenți de mai multe ori în biroul generalului (r) Florian Coldea, pe vremea când acesta era numărul 2 în Serviciul Român de Informații.

Singurul care a replicat, până acum, dar fără să nege acuzațiile lui Dragomir, a fost Dan Tăpălagă. Într-un editorial publicat în Hotnews, acesta a denunțat o „campanie” în spatele căreia ar sta președintele PSD, Liviu Dragnea. Mai mult decât atât, acesta promite că va muri „cu dinții înfipți în gâtul vostru”.


În replică, colonelul Dragomir a publicat un mesaj pe facebook, în care dezvăluie că premierul Cioloș ar fi chemat firme private pentru a le cere să „ajute” Hotnews.

„Domnul Tapalaga pare a fi foarte nervos.Eu nu l-am facut securist. Am explicat si voi detalia cum a fost unealta SRL – Coldea.


De ce este nervos? Din motive de SIPA, din motive de ANAF.
Nici nu mai suntem in anul 2016 cand primul ministru chema la o “informala” un numar de firme si le cerea sa “ajute” Hotnews. Ca si in cazul PFA – Kovesi domnul Tapalaga nu raspunde la o intrebare simpla.
A fost sau nu la Coldea?”, a scris Daniel Dragomir.
În 2016, premier a fost Dacian Cioloș. În această calitate, Cioloș a avut-o ca și consilier pe Ioana Botezatu, unul dintre fondatorii siteului Hotnews.ro. Ioana Botezatu a fost unul dintre oamenii cu care Cioloș a început proiectul România 100, fiind prezentă pe pagina organizației. Între timp, Ioana Botezatu nu mai figurează pe siteul respectiv.
Chiar dacă nu mai figurează pe site, Ioana Botezatu continuă să-și manifeste public susținerea pentru Dacian Cioloș, platforma România 100.
Dar Ioana Botezatu nu este singura legătură dintre Hotnews și Cioloș, ale căror destine par să se întrepătrundă. Astfel, un alt fondator al Hotnews, Timbolschi Preoteasa Manuela, actualmente managing partner și soția acționarului Ioan Mărgărit Țimbolschi, este unul dintre fondatorii ONG-ului „Centrul Român de Politici Europene”.  Alături de ea, printre fondatori se numără Cristian Ghinea, fost ministru în Guvernul Cioloș, actual deputat USR și membru al echipei România 100, dar și jurnalistul Teodor Tiță.
 
În 1999, un grup de ziariști au pus bazele siteului de știri RevistaPresei.ro. Site-ul prelua cele mai importante știri din edițiile print și digitale ale publicațiilor naționale românești, fiind finanțat și dintr-un proiect european, care oferea bani pentru „sprijinirea presei locale”. Între timp, site-ul și-a schimbatnumele în Hotnews.”[1]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Colonelul-Dragomir-il-acuza-pe-Dacian-Ciolos-ca-pe-vremea-in-care-a-fost-premier-chema-firme-private-%E2%80%9Ela-o-informala-si-le-cerea-sa-%E2%80%9Eajute-Hotnews-.-Fondatoarea-Hotnews-a-fost-consiliera-lui-Ciolos-si-a-facut-parte-din-proiectul-Romania-100-146160
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Fake News în mass-media oficială: Avalanșă de știri mincinoase despre Coaliția pentru Familie, într-o singură zi, condusă de Adevărul și Hotnews. Cum se minte fără scrupule în presa „deontologilor”
Publicația PressOne și propaganda globalistă
Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, propagandiștii globaliști, pleacă de la HotNews. Publicația globalistă HotNews este una dintre susținătoarele Statului Paralel!
CNA amendează televiziunile care spun că George Soros conduce România
Profesorul Radu Baltasiu: ProTv este responsabilă pentru cea mai mare campanie de spălare în masă a creierului, creând „generația Pro” - prima generație derutată din istoria țării
Digi are probleme judiciare și în SUA: Acuzați că au dat țeapă
Luați de-aici Fake News-uri coapte în studiourile ProTV! HotNews, Ziare.com, Mândruță și Guran, aveți legătura!
Cine sunt manipulatorii din presa din România
Mănăstirea Putna acuză cotidianul Adevărul că folosește moartea tânărului Sebastian Lungu „pentru a ataca Biserica Ortodoxă”: Comentariile la articole sunt pline de ură și de obscenități și sunt relevante pentru ceea ce au dorit să realizeze
Cârtița Digi de la vârful statului român
Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi - propagandiștii globaliști
Spovedania lui Mânăstire - ONG-urile macoviste, cu finanțare de la Soros, s-au implicat în instruirea de jurnaliști și procurori care să facă mendrele Sistemului: "S-a născut Ideologia Statului de Drept... Procurorii școliți la catedra ONG-urilor au început să facă dosare... În ecuația Justiție - Mass Media s-au introdus în forță băieții de la SRI... Operațiune soft de modelare a modului de gândire... Tăpălagă este simbolul generației jurnalismului militant, pe filiera ideologică a ONG-urilor"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro