Comandant al grupării teroriste Al-Nusra din Siria: “Americanii sunt de partea noastră!”

Distribuie!by “”Americanii sunt de partea noastră!” Un lider al grupării Al-Nusra susține că Statele Unite înarmează jihadiștii prin intermediul unor state din lumea a treia Armele americanilor ajung la Jabhat Al-Nusra prin intermediul guvernelor pe care Washingtonul le susține, a afirmat un lider al grupării jihadiste sunnite pentru media germană, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“”Americanii sunt de partea noastră!” Un lider al grupării Al-Nusra susține că Statele Unite înarmează jihadiștii prin intermediul unor state din lumea a treia

Armele americanilor ajung la Jabhat Al-Nusra prin intermediul guvernelor pe care Washingtonul le susține, a afirmat un lider al grupării jihadiste sunnite pentru media germană, adăugând că instructori americani au ajuns în Siria tocmai pentru a le arăta cum se folosesc noile echipamente.


Jabhat Al-Nusra sau Frontul Al-Nusra este aripa siriană a organizației teroriste Al-Qaeda.

”Da, Statele Unite sprijină opoziția (din Siria – n.r), dar nu direct. Ele sprijină statele care ne ajută pe noi. Totuși, noi încă nu suntem mulțumiți de ajutorul care ni se oferă”, a susținut Abu Al Ezz, lider al unei unități Jabhat al-Nusra, într-un interviu pentru cotidianul german Koelner Stadt-Anzeiger, citat de RT.


Acesta a mai spus că militanții ar trebui să primească mai multe ”arme sofisticate” pentru a putea câștiga războiul împotriva guvernului sirian.

”Lupta e grea. Regimul este unul puternic și primește ajutor din partea Rusiei. Noi am câștigat bătălii cu rachetele TOW. Ele ne-au ajutat să ajungem la o paritate cu regimul. Tancurile ne vin din Libia via Turcia, alături de lansatoarele de rachete multiple BM-21”, a mai spus Al Ezz.

Comandantul a mai spus că forțele guvernamentale au un avantaj pentru că dispun de avioane și de lansatoare de rachete, dar ”noi avem rachetele TOW făcute de americani, așa că situația din unele zone este sub control”.

Când a fost întrebat dacă rachetele TOW chiar trebuiau să ajungă la gruparea sa ori le-au primit prin intermediul Armatei Siriene Libere, jihadistul a răspuns: ”Nu, rachetele ne-au fost date nouă direct”.

El a mai povestit că, atunci când Al-Nusra s-a aflat sub asediu, militari din Turcia, Qatar, Arabia Saudită, Israel și Statele Unite au mers la ei. Erau experți în folosirea sateliților, rachetelor și tehnicilor de recunoaștere.

Jurnalistul l-a întrebat dacă instructorii americani chiar au fost prezenți printre jihadiști, iar Al Ezz a răspuns: ”Americanii sunt de partea noastră”.

El a mai afirmat că Al-Nusra a fost plătită pentru a îndeplini anumite obiective militare în timpul conflictului din Siria și a precizat că banii au venit de la guvernele unor state, nu de la persoane private.”[1]

SURSE

  1. https://www.b1.ro/stiri/externe/americanii-sunt-de-partea-noastra-un-lider-al-gruparii-al-nusra-sustine-ca-statele-unite-inarmeaza-jihadistii-prin-intermediul-unor-state-din-lumea-a-treia-163371.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Protest al bulgarilor impotriva infiintarii unei baze NATO in tara lor ! Bulgarii au luat atitudine anti-NATO si anti-UE, tocmai cei care doresc sa ne atraga intr-un razboi cu Rusia !
Organizatia Mondiala a Sanatatii sperie oamenii cu "schimbarile climatice" din anul 2030 ! Aceleasi minciuni ca si "Incalzirea Globala", pentru a avea motiv sa ne dorim reducerea populatiei planetei !
Americanii - vrajiti de "teoriile conspiratiei"
Slobodan Milosevic: "Țările aflate sub dominație străină iși uită repede trecutul, istoria, tradițiile, simbolurile naționale, modul lor de viață și uneori chiar propria limbă"
Toți globaliștii uniți împotriva Rusiei
Polonia oprește finanțarea ONG-urilor neomarxiste care promovează LGBT
SUA: O uluitoare risipă de 125 de miliarde de dolari a fost totuși ascunsă de Pentagon
Ecologiștii globaliști militează pentru reducerea populației Pământului. Ecologia este o ideologie comunistă
Istoria sistemului monetar: De la aurarii medievali la bancherii moderni - împrumutul cu rezervă fracționară și banii fiat
Gabriele Kuby, sociolog german: "Distrugerea familiei și a libertății este adevărata miza a revoluției sexuale și a teoriei gender"
SUA au devenit o inchisoare uriasa: legi Big Brother, cetateni considerati "potentiali teroristi", propaganda pentru microcipuri RFID, abuzuri ale politiei ! Activistii anti-avort, anti-imigratie, anti-Noua Ordine Mondiala, anti-ONU si anti-NATO sunt considerati "potentiali teroristi" ! 30 de dovezi care arata ca SUA nu a fost, nu este si nici nu va fi "Pamantul celor Liberi" !
Misterioasa „Camera Albastră”, ascunzând resturile OZN-ului prabușit
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete: ,

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro