Comandantul fortelor terestre iraniene, acuza SUA de organizarea atentatelor de la 11 septembrie 2001, sugerand ca vor sa conduca Orientul Mijlociu !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un general iranian, comandatul fortelor terestre iraniene, Ahmad Reza Pourdastan, acuza oficial SUA de orchestrarea atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001, in urma carora au murit 2.996 de oameni. Acesta, asa cum afirma si el, “este un pretext pentru a conduce Orientul Mijlociu”. Pe langa asta, “lupta impotriva terorismului (dusmanul invizibil)”, este o lupta impotriva libertatilor si drepturilor fundamentale.

911truth

Ahmad Reza Pourdastan

Mai multe aflam de pe site-ul Active News:


“Un înalt comandant militar iranian a acuzat SUA de organizarea atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001 pentru a justifica invadarea Orientului Mijlociu cu scopul de a-l conduce, scrie ziarul The Independent.

Generalul de brigadă Ahmad Reza Pourdastan, comandantul forţelor terestre iraniene, a făcut aceste comentarii într-un interviu la postul TV iranian de stat Al-Alam: „Aceste războaie şi ameninţări provin dintr-o strategie americană cuprinzătoare”.

„După prăbuşirea Uniunii Sovietice, americanii au simţit că o nouă forţă urma să se materializeze, şi anume uniunea dintre suniţi şi şiiţi. Fundamentul acestei forţe a fost Revoluţia Islamică din Iran; această forţă este Islamul, sau lumea Islamică”, a spus Pourdastan.

Generalul a acuzat SUA de organizarea atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, în care au murit aproape 3.000 de oameni.

„Primul lucru pe care l-au făcut a fost să plănuiască şi să desfăşoare evenimentele din 9/11 pentru a-şi justifica prezenţa în Asia de Vest, cu scopul de a o conduce”, a susţinut generalul iranian.

Comentariile sale au loc într-un moment de calmare uşoară a tensiunilor dintre SUA şi Teheran ca urmare a progreselor făcute în cadrul negocierilor nucleare iraniene.

Negociatorii din SUA şi alte cinci naţiuni încearcă să încheie un acord nuclear final până la sfârşitul lunii iunie, în baza căruia, Iranului i se cere să îşi reducă programul nuclear în schimbul unei uşurări a sancţiunilor internaţionale ce i-au afectat economia. În această săptămână, Senatul american va începe să dezbată un proiect de lege care va permite Congresului american să evalueze potenţialul acord.”[1]

SURSE

1. http://activenews.ro/un-general-iranian-acuza-sua-de-organizarea-atacurilor-teroriste-din-11-septembrie-asa-justifica-prezenta-in-asia-de-vest-cu-scopul-de-a-o-conduce_1898874.html


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...