Comandantul NATO din Turcia este acuzat că a orchestrat lovitura de stat

Distribuie!

„Yeni Safak, una dintre publicatiile care sustin puternic regimul lui Erdogan, a publicat pe prima pagina fotografia unui general SUA, sustinand ca acesta a pus la cale recenta lovitura de stat.

Numele generalului acuzat este John F. Campbell, aceste fiind comandantul NATO International Security Assistance Force din Turcia. El este acuzat ca, impreuna cu clericul Fethullah Gulen, a pus la cale puciul impotriva lui Erdogan.


La cateva ore dupa aparitia articolului a avut loc o explozie langa baza NATO din Izmir. Incendiul s-a intins pana in apropiere de baza, existand pericolul de a ajunge la stocul de munitii al SUA. Autoritatile locale afirma ca incidentul este considerat un act de sabotaj contra Statelor Unite.”[1]

general3-610x300 Screen-Shot-2016-07-25-at-09.51.12

SURSE


  1. http://www.aktual24.ro/presa-lui-erdogan-acuza-el-este-generalul-sua-care-a-pus-la-cale-lovitura-de-stat/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...