Comisarul european pentru buget: „Pieţele financiare îi vor învăţa pe italieni cum să voteze“

by “O declarație atribuită comisarului european Oettinger indignează Italia: Piețele financiare vor învăța italienii cum să voteze O mica frază atribuită comisarului european pentru Buget, germanul Günther Oettinger, care asigură că piețele financiare vor “învăța italienii cum să voteze”, a stârnit marți indignare generală în peninsulă, scrie AFP. “E o […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“O declarație atribuită comisarului european Oettinger indignează Italia: Piețele financiare vor învăța italienii cum să voteze

O mica frază atribuită comisarului european pentru Buget, germanul Günther Oettinger, care asigură că piețele financiare vor “învăța italienii cum să voteze”, a stârnit marți indignare generală în peninsulă, scrie AFP.


“E o nebunie, la Bruxelles nu mai au deloc rușine. (Oettinger) declară ‘piețele îi vor învăța pe italieni să voteze bine’. Dacă nici asta nu e o amenințare! Mie nu îmi e frică”, a reacționat imediat, pe Twitter, Matteo Salvini, liderul Ligii (extrema dreapta), înainte de a cere demisia imediată a comisarului.

Tweetul în discuție, trimis de un ziarist și distribuit de Oettinger, rezuma o afirmație mai complexă a comisarului german.


“Evoluția împrumuturilor de stat, valoarea bursieră a băncilor, economia Italiei este deja afectată de manieră negativă (…). Putem deci spera ca acest lucru să joace un rol în timpul campaniei electorale ca un semnal pentru a nu aduce populiștii de dreapta sau de stânga la guvernare”, a declarat Oettinger, într-un interviu pentru Deutsche Welle.

Chiar și Partidul Democrat (PD, centru stânga), cel mai pro-european din Italia, a criticat declarația.

“Nimeni nu poate spune italienilor cum să voteze, piețele cu atât mai puțin. Italia trebuie respectată”, a scris pe Twitter secretarul general interimar Maurizio Martina.

Și Comisia Europeană s-a distanțat de declarație. Purtătorul de cuvânt Margaritis Schinas a evocat “remarci imprudente”: “Italienii și doar italienii vor decide viitorul țării lor. Nimeni altcineva”.

În dispută a intervenit și Donald Tusk: “Apelul meu către toate instituțiile UE: respectați alegătorii. Suntem aici pentru a-i servi, nu pentru a le da lecții”.

“Nu bursele decid destinul Republicii”, a declarat președintele Parlamentului European, italianul Antonio Tajani. “Cer tuturor să respecte voința italienilor. Am deplină încredere în ei”.”[1]

Prin aceasta afirmatie, comisarul european pentru buget a aratat cum actioneaza globalistii UE. Aceasta afirmatie nu a facut decat sa creasca si mai mult opozitia italienilor fata de UE si globalizare, sustinand nationalismul.

Nationalismul se afla in ascensiune in Europa, iar globalistii sunt in cadere libera. Globalistii sustin aducerea de imigranti in Europa, casatorii LGBT, ateism militant. Globalistii sunt impotriva valorilor nationale si vor sa creeze o lume fara identitate, care sa fie usor de controlat de un Guvern Mondial. Nationalistii le strica planurile.

Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Globalistii sunt noii comunisti, niste comunisti, care nu se mai opun capitalismului. In mai 2018, Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, a tinut un discurs in care l-a admirat pe Karl Marx. Karl Marx a fost unul dintre ideologii globalizarii. Karl Marx era impotriva valorilor nationale.

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-international-22477551-declara-atribuit-comisarului-european-oettinger-indigneaz-italia-pie-ele-financiare-vor-italienii-cum-voteze.htm
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Rothschild, Rockefeller, Warburg, Oppenheimer, Bonfman si Morgan - Iluminatii bancheri care conduc Planeta! Agenda 21 a lor este instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial prin reducerea populatiei Planetei cu 90%!
Ucraina este falimentata de catre asasinii economici! FMI si Banca Mondiala imprumuta Ucraina cu 18 miliarde de euro! Gazele in Ucraina se vor scumpii pentru populatie cu 50%! Pai daca au vrut "democratie" americana, acum o vor avea cu varf si indesat!
Rusia cere o anchetă internațională privind "aselenizarea" americană Apollo 11
Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !
Presedintele Parlamentului Ungariei: "Nu dorim Societatea Deschisa a lui George Soros, nu vrem nebunia gender, nu dorim multiculturalism!"
Emil Străinu - "OZN-urile - armele de revanșă ale lui Hitler"
Catastrofa Misiunii Apollo 1: Realitatea unei conspiraţii care a condus la sacrificarea astronauţilor echipajului
Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului cere încetarea ocupaţiei israeliene
Ungaria l-a expulzat pe ambasadorul olandez! Ungaria nu acceptă insultele unui ambasador globalist! Aceasta este demnitatea națională!
Belgia sau Belgistan? Partidul „Islam” candidează la alegeri pentru a înființa un Stat Islamic 100%
Nu există nici un loc unde să ne odihnim capetele, care au devenit veritabile ținte pentru stăpânii armelor electromagnetice
O nouă răscoală a ghetourilor din Franța. Cum a fost alungată poliția franceză din suburbiile musulmane?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro