Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, un activist al Industriei Farmaceutice, îi invită pe cei din mișcările antivaccin să facă turul cimitirelor. Comisare, și noi te invităm să faci turul cimitirelor celor uciși de Industria Farmaceutică!

by “Comisarul european pentru sănătate, afirmaţii grave: Îi invită pe cei din mişcările antivaccin să facă turul cimitirelor Comisarul european pentru sănătate, lituanianul Vytenis Andriukaitis, a subliniat joi “responsabilitatea morală” a oponenţilor vaccinării, pe care i-a invitat “să facă turul cimitirelor europene” şi să-i “viziteze pe copiii afectaţi de poliomielită”, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Comisarul european pentru sănătate, afirmaţii grave: Îi invită pe cei din mişcările antivaccin să facă turul cimitirelor

Comisarul european pentru sănătate, lituanianul Vytenis Andriukaitis, a subliniat joi “responsabilitatea morală” a oponenţilor vaccinării, pe care i-a invitat “să facă turul cimitirelor europene” şi să-i “viziteze pe copiii afectaţi de poliomielită”, relatează AFP. “Aceste mişcări antivaccinare nu ştiu ce fac, nu ştiu ce spun”, a declarat comisarul european în cursul unei conferinţe de presă la Bruxelles conform Agerpres.


“Anul acesta, nişte tineri părinţi şi-au îngropat copilul mort de rujeolă”, a spus el, fără a face alte precizări. “Toţi cei care se opun vaccinurilor să meargă să viziteze această familie, să se ducă la mormântul copilului, ca să înţeleagă ce sunt pe cale să facă”, a continuat Andriukaitis.

“Aş vrea să invit toate aceste mişcări împotriva vaccinării să facă turul cimitirelor europene, unde mai sunt încă mormintele oamenilor care au murit la începutul secolului XIX sau în secolul XVIII. Atât de mulţi tineri mureau în acele vremuri, atâţia copii, pentru că nu exista vaccinare”, a insistat comisarul european, de profesie medic.


Vytenis Andriukaitis şi-a exprimat totodată dorinţa ca “toate aceste mişcări să meargă să-i viziteze pe copiii afectaţi de poliomielită”. “Aceste mişcări ne duc cu decenii în urmă, în anii obscurantismului, dacă nu în epoca de piatră”, a afirmat el, apreciind că “aceste persoane au o responsabilitate morală”.

“Statele membre au ratificat convenţia privind drepturile copilului şi trebuie să le asigure protecţia la cel mai ridicat nivel”, a menţionat comisarul european. “Dacă părinţii lor nu înţeleg, atunci va trebui ca guvernele să-şi asume responsabilitatea pentru protecţia acestor copii şi să le apere astfel dreptul la viaţă”, a avertizat el.”[1]

 

Comisare, și noi te invităm să faci turul cimitirelor celor uciși de Industria Farmaceutică! Sunt copii care au murit din cauza vaccinarii, stiai? Industria Farmaceutica este cea care, impreuna cu politicienii corupti, nu accepta medicina alternativa.

De exemplu: Canabisul vindeca cancerul, dar sustinatorii Industriei Farmaceutice ignora acest adevar, motiv pentru care canabisul este interzis. Scopul Industriei Farmaceutice este acela de a face bani, cancerul fiind o afacere uriasa la nivel.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/comisarul-european-pentru-sanatate-afirmatii-grave-ii-invita-pe-cei-din-miscarile-antivaccin-sa-faca-turul-cimitirelor_1233555.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cum ne îmbolnăvesc aluminiul și mercurul din vaccinuri de autism
Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!
Chimioterapia răspândește cancerul în organism
Suedia interzice legile coercitive obligatorii privind vaccinurile, invocând încălcări ale Constituției suedeze
Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial
Mexic opreste vaccinarea nou-nascutilor dupa moartea a doi copii in urma vaccinari impotriva hepatitdei B, a tuberculozei si a rotavirusului ! In Romania, Ministrul Sanatatii, doreste o lege obligatorie !
Franţa: Numărul cetăţenilor ce se declară împotriva vaccinării a crescut de peste patru ori, în doar cinci ani
14 copii din Argentina au decedat toți după ce au făcut parte din studiile de vaccin ce au fost efectuate de firma GlaxoSmithKline. Firma a fost apoi amendată cu doar 93.000 de dolari
Programul Federal de Compensare a Leziunilor provocate de Vaccinuri din SUA
Vaccinurile grupului francez Sanofi, anchetate de autoritățile din Filipine. Campania de vaccinare împotriva febrei dengue, aplicată pe 730.000 de copii, a fost stopată: „Ne pregătim pentru cel mai rău scenariu”
Adjuvanții din vaccinuri produc după vaccinare boli autoimune grave
Un ONG condus de un medic contestă proiectul legii vaccinării obligatorii: "Acesta pune în pericol sănătatea copiilor, iar totodată e ilegal și abuziv!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro