Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor doreste, in unanimitate, Organisme Modificate Genetic in Romania ! Implicarea Monsanto este cat se poate de clara !

Distribuie!by Se consolideaza “democratia” in Romania. Consolidandu-se, trebuie sa existe si legi “democratice”, in baza carora corporatia criminala, Monsanto, sa poata face orice doreste cu fructele si legumele din Romania si nu numai. A da drept unei astfel de corporatii cu intentii clar criminale, este un gest prin care se […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se consolideaza “democratia” in Romania. Consolidandu-se, trebuie sa existe si legi “democratice”, in baza carora corporatia criminala, Monsanto, sa poata face orice doreste cu fructele si legumele din Romania si nu numai. A da drept unei astfel de corporatii cu intentii clar criminale, este un gest prin care se aproba un genocid lent asupra poporului roman.

monsanto-protest-ww omg-bucuresti romania-s-a-alaturat-protestelor-mondiale-impotriva-monsanto-i-omg-7488 seminte-ww

Mai multe aflam de pe pagina Active News:


“Consiliul Uniunii Europene a adoptat un document care acordă ţărilor membre dreptul de a interzice sau de a aproba culturile de organisme modificate genetic (OMG) pe teritoriul lor.

Miercuri, în cadrul unei dezbateri în Comisia pentru Agricultură şi Silvicultură a Camerei Deputaţilor, parlamentari, reprezentanţi ai fermierilor şi ai unor companii precum Monsanto şi Pioneer s-au pronunţat în unanimitate pentru aprobarea OMG-urilor în România.

Deşi au recunoscut că nu există studii ştiinţifice care să demonstreze că OMG-urile nu au efecte dăunătoare asupra sănătăţii umane, participanţii la dezbatere au acuzat ignoranţa societăţii, a presei şi a tuturor celor care se opun, informează The Epoch Times.

Unul din cei mai puternici susţinători ai OMG-urilor este preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Laurenţiu Baciu. Acesta le-a scris lui Iohannis şi Ponta, cerându-le “să lase producătorilor agricoli dreptul să aleagă ce sistem de producţie, dintre cele aprobate şi legitime (convenţional, biotehnologic sau organic) răspunde cel mai bine nevoilor lor”. Baciu a mai spus că pericolele cauzate de produsele modificate genetic sunt “doar legende”.

La şedinţă au fost prezenţi şi reprezentanţii companiilor Monsanto şi Pioneer, care s-au plâns că deşi unele state vor adopta OMG-urile, acestea vor fi respinse la nivel european, pentru că “statele care au respins soia modificată genetic la ei vor accepta cultivarea ei în România”.

Deputatul PSD, Ion Bălan, a luat partea partizanilor cultivării OMG-urilor şi le-a explicat ce trebuie să facă pentru a reuşi:
“Trebuie aduse persoane din mediul academic, ştiinţific care să dovedească exact că OMG-urile nu sunt dăunătoare sănătăţii. Bătălia nu este deloc uşoară. Nimeni din Comisie nu poate să fie împotrivă. Fără ajutorul marilor firme, n-o să reuşiţi.

Singuri, fermierii, nu aveţi şansa să staţi în faţa celor de la Greenpeace care sunt împotriva cultivării. Trebuie să-i aveţi alături pe proprietarii marilor firme de seminţe care să vă susţină”, a concluzionat deputatul PSD, Ion Bălan.”[1]

Nu va asteptati ca televiziunile micininoase ale mogulilor puscariasi, evazionisti si insolventi sa prezinte astfel de informatii, pentru a le supune unei dezbateri publice. Norocul nostru, ca sa spunem asa, este internetul – calea libera de informare.

La data de 31 decembrie 2009, premierul Romaniei de la acea vreme, Emil Boc, a acceptat Codexul Alimentar in Romania ca si experiment folosindu-se un fungicid extrem de periculos numit “Initium”, produs de firma Basef. Unui gram de Initium ii trebuie un an pentru a putea fi eliminat din corpul uman. Va dati seama ce inseamna sa consumati parmanent asa ceva ?


Cancerul si bolile au crescut foarte mult in lume, iar in Romania a ajuns la cote inimaginabile. Totul, in realitate, este un plan bine ticluit, pus la punct inca din 1974 de catre evreul Henry Kissinger (Abram Bel Elazar), fost Secretar de Stat din timpul lui Richard Nixon si Gerard Ford. Kissinger, a reiterat de mai multe ori ca, “este nevoie de o populatie maxima de pana-n 500 milioane de locuitori”.

Exista o serie de propagandisti in lume, care nu se sfiesc, sa sustina nevoia de reducere a populatiei Planetei cu 90%. Acesti indivizi, majoritatea membrii Bilderberg, isi “argumenteaza” ideologia genocidului prin hrana superchimicalizata, sustinand ca, “populatia pamantului nu poate fi hranita in totalitate”.

Fals, populatia lumii poate fi hranita si daca ar fi de 30 de miliarde. Problema este alta: o populatie mare ca si numar, care incepe sa se trezeasca, incepand sa inteleaga cine sunt acesti Iluminati, se va revolta si destui o fac astazi, impotriva Iluminatilor, iar acestia nu-i mai pot tine-n frau.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/propaganda-iluminatilor-pentru-reducerea-populatiei-planetei.

Si ca sa intelegeti cat de “rai” sunt rusii, Vladimir Putin, a interzis ca nimeni sa nu cultive Organisme Modificate Genetic pe teritoriul Rusiei, iar daca o va face, va fi acuzat de… terorism ! Oamenii de stiinta rusi au avertizat despre pericolele mari care vin odata cu aceste OMG-uri.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/vladimir-putin-rusia-trebuie-sa-si-protejeze-cetatenii-impotriva-organismelor-modificate-genetic-gmo.

SURSE

1. http://www.activenews.ro/economie-agricultura/Parlamentarii-din-Comisia-de-Agricultura-a-Camerei-Deputatilor-vor-in-unanimitate-organisme-modificate-genetic-in-Romania.-Deputatul-PSD-pozitie-slugarnica-in-fata-Monsanto-112967

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro