Comisia Europeana a format un grup de experți pentru combaterea știrilor false și a dezinformării, din care face parte și o româncă! Uniunea Europeană dorește să instaureze cenzura!

by “Comisia Europeana a format un grup de experti pentru combaterea stirilor false si a dezinformarii, din care face parte si o romanca Comisia Europeana a ales 39 de experti din UE pentru constituirea unui grup care sa combata fenomenul stirilor false si dezinformarii online. Unul dintre cei selectati este […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Comisia Europeana a format un grup de experti pentru combaterea stirilor false si a dezinformarii, din care face parte si o romanca

Comisia Europeana a ales 39 de experti din UE pentru constituirea unui grup care sa combata fenomenul stirilor false si dezinformarii online. Unul dintre cei selectati este un profesor universitar din Romania.

Este vorba despre prof. dr. Alina Bargaoanu (foto), decanul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) Bucuresti, dupa cum se arata in lista oficiala a membrilor acestui grup.


Expertii vor stabili o strategie la nivelul UE pentru combaterea stirilor false, “fake news“, se arata in comunicatul Comisiei Europene.

Grupul condus de Madeleine de Cock Buning, profesor la Universitatea Utrecht si specialist in proprietate intelectuala, drepturi de autor si legislatie media, este format din reprezentanti ai societatii civile, mass-media sau persoane din mediul academic. Acestia au fost selectati in urma unui apel lansat in noiembrie, la finalul caruia au fost primite peste 300 de aplicatii.


Prima intalnire este programata sa aiba loc pe 15 ianuarie, iar rezultatele vor fi prezentate in primavara acestui an, cel mai tarziu in aprilie, informeaza CE.

Expertii selectati vor oferi recomandari Comisiei cu privire la fenomenul raspandirii stirilor false, definirea rolurilor si responsabilitatilor celor implicati, dimensiunile internationale si riscurile corespunzatoare.”[1]

“Combaterea stirilor false” este o minciuna a globalistilor. Scopul globalistilor este acela de a instaura cenzura. Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica!

SURSE

  1. http://www.ziare.com/media/stiri-false/comisia-europeana-a-format-un-grup-de-experti-pentru-combaterea-stirilor-false-si-dezinformarii-din-care-face-parte-si-o-romanca-1497208
  2. Foto:

Citiți și...

Bitcoin - moneda digitala implementata de iluminatii pentru a crea o singura moneda la nivel mondial! Un motiv pentru care in Romania s-au limitat foarte mult platile in numerar! In acelasi timp moneda digitala Bitcoin devine foarte utilizata!
Serviciul secret american (NSA) si britanic (GCHQ) au atacat informatic mai multi producatori de programe antivirus din lume, printre care si Bitdefender !
Manipularea Psihologică
Baza 211 a naziștilor din Antarctica
Pașoptiștii lui Soros preiau puterea în România
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, îi insultă pe cei care se opun vaccinării: "Rușine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media"
S-a luptat armata americană, în 1947, cu OZN-urile care protejau baza nazistă din Antarctica?
În 1945, serviciul secret rusesc a descoperit în Berlin hărțile spre tărâmul legendar din interiorul planetei
La 9 de zile de la permiterea căsătoriilor gay în Germania au început adopţiile: Un copil de 2 ani
Administrația Trump retrage SUA din UNESCO. Invocă pozițiile antiisraeliene ale instituției. Donald Trump este omul Israelului!
Croația: Proteste masive la Zagreb împotriva adoptării Convenției de la Istanbul: Sub vălul protecției femeii este introdusă, nedemocratic, incorect și parșiv, ideologia de gen în legi și societate
Experimentul Grecia. Cum să arunci o ţară, bucată cu bucată, în mâinile corporaţiilor
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro