Comisia Europeana amana introducerea monedei unice euro ! Acestia amana distrugerea suveranitatii statelor care nu au moneda euro, inca doi ani si totusi Noua Ordine Mondiala este in desfasurare ! Moneda euro pentru Romania amanata doi ani !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un alt aspect pe care UE doreste sa-l impuna statelor este o moneda unica, pentru ca Noua Ordine Mondiala trebuie sa intre cat mai adanc in mintea oamenilor naivi. Pe de-o parte vor folosi televizorul (tembelizorul) pentru a manipula oile, pe de alta vor folosi din ce in ce mai multe sloganuri anti-nationaliste. De cate ori ati vazut diversi politruci in Romania si nu numai sa se simta revoltati si suparati atunci cand aud sintagma “sint nationalist” ? Nationalismul in perspectiva acestor psihopati reprezinta un fel de cangrena, de care trebuie sa se debaraseze.

Exista si state comuniste azi care sint urmarite de asasini economici pentru a le distruge, cum au facut in Ucraina cu Ianukovici. Daca oamenilor li s-ar fi spus acum 10 ani ca vor trebui sa cedeze din suveranitate, ca li se va introduce o moneda unica, ca vor avea un imn (oda bucuriei), cum ar fi reactionat ? Asa ca, ei au facut-o sublim, pentru ca asa lucreaza masoneria.


De pe site-ul Vocea Rusiei aflam urmatoarele:

“Comisia Europeană a anunțat că 7 țări din UE – Bulgaria, Cehia, Croația, Ungaria, Polonia, România și Suedia – nu sunt deocamdată gata să intre în Zona Euro și situația din aceste țări va fi examinată doar peste 2 ani.

În acest mod, aceste țări rămân în afara blocului monetar al UE. Iar cauzele nu sunt numai de ordin economic.

Comisia Europeană se referă la faptul că aceste țări nu corespund criteriilor de la Maastricht. Există trei criterii de bază: deficitul bugetului de stat nu trebuie să fie mai mare de 3% din PIB, nivelul datoriei publice trebuie să fie mai mic de 60% din PIB, inflația nu trebuie să depășească 1,5% din media din cele trei țări cu o creștere minimă a prețurilor. După cum se menționează în raportul Comisiei Europene, niciuna din cele 7 țări nu corespunde acestor trei criterii.

Însă aceasta este doar o jumătate a adevărului. O altă jumătate constă în aceea că mulți membrii ai Zonei Euro, nu corespund, de asemenea, acestor criterii. Potrivit Eurostat, în ultimii ani în parametri bugetului de stat, între altele nu se încadrează stabil Spania, Irlanda, Grecia, Cipru, iar Italia și Portugalia doar în ultimul timp demonstrează semne de „însănătoșire”. În afara cadrului acordurilor de la Maastricht iese Marea Britanie, care nu se obișnuiește să fie numită „țară care se confruntă cu probleme”.

Se înțelege că după ce s-a chinuit cu membrii cu probleme ai Zonei Euro, Comisia Europeană încearcă să se asigure împotriva apariției unor noi probleme. Ea este obligată să procedeze așa nu numai din considerente economice, dar și politice. Alegerile în Parlamentul European care au avut loc la sfârșitul lunii mai demonstrează creșterea euroscepticismului inclusiv în țările din Zona Euro. Se înțelege că forțarea intrării în zona monedei unice a statelor din zona Europei Centrale și de Est, foarte suspicioasă pentru mulți vest-europeni, poate duce la decepționare și înrăire. Astăzi pentru Bruxelles este mai importantă nu atât extinderea Zonei Euro, cât stabilizarea situației în granițele actuale. Și această politică se justifică într-o anumită măsură. În orice caz, Bruxellesul reușește să mențină Zona Euro în sine.”[1]

Uniunea Europeana are:


– un singur imn

– doreste o singura moneda

– o singura armata

– o singura curte de justitie

Uniunea Europeana nu doreste:

– nationalisti

– traditionalisti

– tari independente

Rezultatul va fi:

– saracie

– sclavie

– microcipare

– state federal

– superstat politienesc

Scriam la data de 4 iunie 2014, un articol in care denuntam planul unui economist britanic, profesor la Universitatea Harvard (implicata intr-un scandal de satanism), Kenneth Rogoff, cu privire la ideea lansa de acesta (relansata) de a introduce o singura moneda electronica, sub pretextul ca asta ar lupta impotriva traficului de droguri, de arme etc.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/un-economist-britanic-doreste-o-moneda-electronica-mondiala.

10 dovezi care demonstreaza ca UE este o organizatie fascista

Ce ne-a dat noua UE pana acum ?

Se poate dezbate mult pe tema asta, dar eu doresc sa fiu cat se poate de succint, pentru ca destui sa inteleaga aceste lucruri. La intrarea in mizeria numita UE, nimeni nu i-a intrebat pe romani daca vor, ci au facut-o discret, fara ca oamenii sa cunoasca multe adevaruri despre UE.

Prin 2010, UE, vroia sa ne interzica sa mai folosim in alimentatie ceapa si ustoroiul, incercand sa le eticheteze drept “droguri de categoria a III-a”. Ei bine, aceasta incercare a picat, dar asta din cauza opozitiei masive exercitata de multi oameni scarbiti de o asemenea ineptie.

Ticalosiilor din “Casa lui Rothschild”, asa cum e denumit Parlamentul European, nu s-au oprit aici, ele continuand astfel cu incercari de a privatiza apa, asa cum s-a facut in Germania, starnind astfel revolta oamenilor.

Documentarul “Adevarata fata a Uniunii Fasciste Europene” = un superstat federalizat parte a Noii Ordini Mondiale!

De exemplu, Norvegia a refuzat sa intre in UE si… surpriza, tara e plina de bogatasi, iar oamenii traiesc foarte bine, fata de cei pacaliti de iluzia “traiului mai bine” numit UE.

Eu vreau sa va prezint 10 motive care demonstreaza ca Uniunea Europeana este o organizatie fascista ce lupta impotriva nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala!

UE face parte din planul Iluminatilor pentru Globalizare si pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale!

Ce urmeaza sa public acum, nu este visat de mine intr-o noapte si cu siguranta nu mi-a fost revelat de vreo entitate ci totul este analizat, filtrat de mult timp si vreau ca si voi sa vedeti un top 10 dovezi incontestabile, care arata in modul cel mai limpede ca UE este o organizatie de tip totalitar (fascist) care lupta impotriva nationalismului, doreste sa distruga granitele, doreste o populatie cu microcip-uri, doreste sa nu mai dea voie nimanui sa mai cultive seminte naturale ci doar modificate genetic.

Acestea sint doar cateva exemple pe care ticalosii de la Brexelles vor sa le impuna. Culmea e ca toata presa asta jidanica din Romania doreste sa ne prezinte totul zugravit in roz, dar chiar si asa mai comit si ei greseli prin care expun adevarata agenda si planul criminal al acestei organizatii numite UE.

Cu cât centralizarea este mai mare, cu atât mai mare este puterea asupra oamenilor. Iată de ce a crescut ritmul planurilor, mai ales în ultimii 150 de ani, iar tendinţa de creştere continuă şi în prezent. Strângerea laolaltă a triburilor a durat cel mai mult, dar de îndată ce s-a realizat şi aceasta, totul a devenit mai uşor. Preluarea băştinaşilor americani de către europeni a fost un exemplu elocvent al modului în care cultura vastă a diverselor triburi şi luarea deciziilor au fost amalgamate într-o naţiune controlată la nivel central, şi anume Statele Unite.

Aceasta s-a realizat într-un timp relativ scurt, deoarece până atunci Iluminaţii construiseră o bază puternică în interiorul naţiunilor Europei, mai ales în cazul Marii Britanii şi al Franţei. In sistemul tribal era imposibil ca Iluminaţii sa controleze centralizat băştinaşii americani. Dar sub guvernul federal american, este o joacă de copii să se dicteze unui popor de 260 de milioane de oameni.

Nu sugerez că trebuie să ne întoarcem la stilul de viaţă primitv. Doresc doar să subliniez nivelul decizional. O societate modernă înseamnă şi o diversitate a procesului decizional, iar Iluminaţii sunt disperaţi să ne facă să credem că este imposibil, iar tehnologizarea din ce în ce mai avansată înseamnă centralizare din ce în ce mai mare. Nu este adevărat; ei vor doar să credem asta, pentru a-şi justifica planurile.”

Dictatura fascistă europeană

Reţeaua globală a Iluminaţilor este acum un labirint de grupări secrete şi semisecrete interconectate, care manipulează în acelaşi scop: centralizarea puterii în toate aspectele vieţii. Aceste grupări au fost şi sunt responsabile pentru apariţia statului fascist centralizat, numit Uniunea Europeană. Structura sa este o oglindă a simbolului fascia, de unde provine cuvântul fascism. Fascia este un simbol al Imperiului Roman, un mănunchi de nuiele cu un cap de topor care simbolizează distrugerea diversităţii şi impunerea dictaturii centralizate.

Acesta este simbolul multor societăţi secrete, cum ar fi Cavalerii lui Columb din Statele Unite, şi se regăseşte pe Clădirea Congresului American şi pe sigiliul statului Colorado. Nuielele din această reprezentare simbolizează ţările europene, iar toporul – dictatura centralizată care le controlează. Uniunea Europeană înseamnă fascism, de fapt ţelul Iluminaţilor privitor la această lume.

UE este o creaţie 100% a Iluminaţilor, manipulată prin agenţi ascunşi şi reţele de organizaţii coordonate de o societate secretă numită Masa Rotundă. Această societate a fost condusă Ia început de infamul agent al Iluminaţilor Cecil Rhodes, care a finanţat aşa-numitele Burse Rhodes şi care continuă să finanţeze educaţia studenţilor din întreaga lume, selectaţi de Iluminaţi, care studiază la Universitatea Oxford.

Aici ei sunt şcoliţi să devină agenţi ai Iluminaţilor, iar în cazul în care decid să-şi slujească stăpânii, ei se întorc în ţările lor şi ocupă apoi poziţii importante de putere. Bill Clinton este un excelent exemplu de bursier Rhodes, ca şi fostul prim-ministru australian Bob Havvke. Reţeaua Burselor Rhodes are contacte cu Masa Rotundă şi restul lumii, iar Universitatea Oxford este centrul mondial de manipulare a „educaţiei” de către Iluminaţi. Nu este întâmplător că zona din apropierea actualei Universităţi Oxford a fost unul din primele locuri ale şcolilor de iniţiere druidică din Marea Britanic.

1. Spatiul Schengen – ultimul lucru ramas pe Agenda Reptiliana in vederea instaurarii Noii Ordini Mondiale. Nu vor mai exista state, ci doar un stat fascist global!

2. UE doreste ca nimeni sa nu mai cultive seminte naturale ci doar modificate genetic!

3. Uniunea Fascista Europeana pregateste 3000 de super-soldati care sa bata pe protestatarii anti-Guvern!

4. Uniunea Fascista Europeana da o lovitura crunta Romaniei aducand straini sa ne cumpere pamantul agricol din tara!
Romania nu are voie de la UE sa se opuna!

5. Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene spuneau doresc sa implementeze un sistem de supraveghere in fiecare tara membra UE, pentru a se monitoriza cetatenii suspecti de “intoleranta” sau nesupunere fata de politica sionista! Sionistii evrei khazari se tem de criticii lor!
UE atenteaza la libertatea fundamentala a oamenilor!

6. Politia greaca ameninta pe oficialii UE ca-i vor ancheta si vor sa-i aresteze pentru ca au produs in mod intentionat criza financiara in Grecia pentru a o supune lor.

7. UE a rasturnat guvernul din Ucraina dupa ce Ianukovici a refuzat asocierea cu UE, respectiv SUA.

8. UE obliga statele membre ca din luna Mai 2014 sa imaplanteze fiecarui copil nou-nascut un microcip sub piele!

9. UE da o lovitura crunta ecologistilor dupa ce obliga statele membre sa exploateze gazele de sist!

10. 10. UE lupta impotriva nationalismului si doreste cedarea suveranitatii statelor!

La data de 18 septembrie 2012, presedintele Basescu ceda suveranitatea Romaniei catre Uniunea Europeana, asta pentru “a ne fi mai bine”.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele.

SURSE

1. http://romanian.ruvr.ru/2014_06_05/Romaniei-nu-i-se-permite-sa-intre-in-Zona-Euro-4842/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...