Comisia Europeană avertizează Polonia, Ungaria şi Cehia: Plătiţi dacă nu primiţi migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Comisia Europeană avertizează Polonia, Ungaria şi Cehia: Plătiţi dacă nu primiţi migranţi

Comisia Europeană a avertizat miercuri că este pregătită să instituie proceduri judiciare în decurs de câteva săptămâni, care ar putea duce la aplicarea de amenzi în cazul Poloniei, Ungariei și Republicii Cehe, dacă țările respective refuză să preia solicitanți de azil din Italia și Grecia, relatează agenția Reuters.


Exprimându-se în fața presei după ce Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) a confirmat legalitatea cotelor obligatorii de refugiați pentru statele UE, comisarul european pentru migrație, Dimitris Avramopoulos, a declarat: ”Dacă statele membre nu au preluat migranți în cele din urmă sau nu își schimbă poziția lor în următoarele săptămâni, ar trebui atunci să avem în vedere ultimul pas în procedura de infringement, aducând Polonia, Ungaria și Republica Cehă în fața Curții Europene de Justiție”.

Reuters precizează că CJUE are puterea de a impune sancțiuni financiare guvernelor țărilor din UE care nu se conformează legislației Uniunii Europene.”[1]


Raspunsul trebuie sa fie nu! Oamenii trebuie sa iasa in strada si sa protesteze impotriva aducerii de imigranti! Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica!

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/comisia-europeana-avertizeaza-polonia-ungaria-si-cehia-platiti-daca-nu-primiti-migranti/
  2. Foto: Christopher Furlong/Getty Images

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro