Comisia Europeană pregătește cenzura internetului

Handcuffed to her computer: very demanding job or censorship
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Comisia Europeană pregătește CENZURA INTERNETULUI

Un vot al Comisiei Europene, așteptat în 10 octombrie, ar putea redefini din temelii felul în care arată astăzi Internetul și regulile din domeniu. Executivul comunitar intenționează să adopte măsuri dure, în vederea protejării dreptului de autor. Printre altele, ar putea fi introdusă o așa numită taxă pe link , măsură ce ar face imposibile tradiționalele SHARE-uri sau un filtru care să analizeze conținutul, ceea ce, susțin unii specialiști, ar putea duce la cenzură. Proiectul este dur criticat de Asociația pentru Tehnologie și Internet, care susține că reforma este de fapt o limitare drastică a Internetului, transmite RFI.

Intențiile Comisiei ascund capcane, susține la RFI și Ioana Avădani, de la Centrul pentru Jurnalism Independent. Până, la urmă, afirmă Ioana Avădani, este o luptă între lobby-ul giganților tehnologici precum Google și Facebook (intermediarii ce câștigă cel mai mult) și presiunile Asociațiilor de editori (care gestionează conținutul):

“Dacă eu vreau să vă semnalez dvs un articol care mi-a plăcut și dau forward sau share la acel articol, autorul articolului ar putea să mă taxeze pe mine pentru acest simplu gest, chiar dacă materialul respectiv este la liber pe site-ul lui. Înțelegeți aberația: trebuie să plătesc pentru că am semnalat că există un material gratis.

(…)Judecătorul este cel care decide dacă ceva este legal sau ilegal. În formula care se află acum în discuție, dacă eu văd ceva ce consider că nu trebuie să se afle pe siteul dvs., semnalez și Facebook trebuie să dea jos materialul respectiv. (…)Se poate ajunge la cenzură și la ceea ce se numește cenzură privată. Nu mai vine statul să-mi spună ce am voie și ce n-am voie. Vine un privat și-mi spune : tu Facebook sau tu Google trebuie să dai jos sau să dezindexezi un material pentru că așa am spus eu. “ , spune ea.”[1]

SURSE


  1. http://www.flux24.ro/comisia-europeana-pregateste-cenzura-internetului/
  2. Foto: flux24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Wikileaks a publicat e-mail-uri ale directorului CIA: discutii despre tortura, Iran, Afganistan, terorism si Corporatii
După Marea Britanie, în alte două țări se fac pregătiri pentru ieșirea din Uniunea Europeană
Grecii refuza sa-si mai plateasca impozitele acuzand statul ca le fura toti banii ! Distrugerea Greciei s-a realizat de catre asasinii economici FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana !
Adevărata miză a războaielor din Orientul Mijlociu
Războiul meteorologic și HAARP: declanşarea inundaţiilor, uraganelor, secetelor și cutremurelor
Marine Le Pen, condiție pentru a participa la o emisiune TV: Afară cu steagul UE din platou! ”Eu vreau să fiu președintele Republicii Franceze, nu al Comisiei Europene. Consider că UE a făcut destul de mult rău țării noastre”
Adevărul despre Covid-19, testele RT-PCR și "morții de Covid" fără autopsie. Covid-19, Marea Resetare și Noua Ordine Mondială
Dr. Oana Mihaela Secară desființează teoria infectării cu noul coronavirus prezentată de autorități: „Nu se transmite prin suprafețe. Acești viruși au nevoie de niște condiții speciale ca să se poată transmite. 997 din 1.000 de persoane se vindecă”
Atac terorist în New York. Un camion a intrat în trecători și în bicicliști. Cel puțin 8 morți și zeci de răniți. Atacatorul a strigat "Allahu Akbar". Atacul terorist a avut loc de sărbătoarea satanică Halloween. Din nou, un Halloween însângerat
Bertrand Russell, laureat al Premiului Nobel, în "Impactul ştiinţei în societate", 1953: "O societate ştiinţifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial"
Wi-Fi - moartea cea invizibilă care distruge noile generaţii
Liber la importurile de organisme modificate genetic. Parlamentul UE a respins introducerea interdicţiilor naţionale (2015)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
În perioada medievală, întregul Pământ s-a încălzit încât se făcea agricultură la cercul polar

Silviu Brucan, gazda lui George Soros la GDS (Grupul pentru Dialog Social) în ianuarie 1990. FOTO-DOCUMENTE de Emanuel Pârvu

Mihai Șora, fost consilier al bolșevicei Ana Pauker, este un important susținător al Mișcării #Rezist! Mișcarea #Rezist este o mișcare neomarxistă/progresistă/liberală/globalistă, care susține Noua Ordine Mondială!

Președintele Filipine acuză SUA și Marea Britanie că au adus terorismul în Orientul Mijlociu

Puterile Paranormale – asul din maneca Serviciilor Secrete

Închide