Comisia Europeană vrea cenzură pe online! Uniunea Europeană vrea “Corectitudine Politică” și bolșevism!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Comisarul european pentru Societatea şi Economia Digitală, Günther Oettinger, a transmis Parlamentului European o propunere legislativă care, dacă va fi adoptată, va schimba radical multe aspecte considerate normale în mediul online actual, transmite news.ro.

Propunerea lui Günther Oettinger – acuzat că urmăreşte exclusiv interesul unui număr limitat de publisheri şi deţinători de drepturi de autor – va afecta direct atât utilizatorii, cât şi companiile de tehnologie, reţelele sociale, motoarele de căutare şi furnizorii de internet.


Prevederi controversate ale noii propuneri legislative şi efectele pe care aceasta le-ar putea avea:

Interzicerea postării online a fragmentelor de text din articole fără acordul publisher-ului


Nu este specificată nicio limită de caractere sub care utilizatorul poate face preluarea pentru a posta, de exemplu, un citat dintr-un articol pe Facebook. Nu contează dacă este inclus un link şi nici dacă scopul preluării este unul non-comercial. Singura limită în acest caz este de timp: 20 de ani din momentul publicării unui articol este interzisă preluarea oricărui fragment de text fără acordul autorului sau a publicaţiei respective.

Nu este permisă preluarea titlurilor creative

Titlurile creative, precum metaforele care însoţesc adesea editorialele, nu vor mai putea fi folosite de utilizatori pe reţelele sociale. Un titlu care conţine doar fapte va putea fi reprodus în continuare de oricine. Unul de genul ”Iarna nu-i ca toamna” este considerat creativ şi va fi interzisă folosirea sa de către altcineva în afară de publisher-ul original, singurul în măsura a permite acest lucru, eventual contra-cost.

Reţelele sociale nu vor mai avea voie să parseze link-urile 

În mod normal, Facebook şi restul reţelelor sociale parsează link-urile postate de utilizatori pentru a extrage titlul, introducerea şi o poză.

Conform reglementărilor din articolul 11 al acestei propuneri legislative, reţelele sociale vor avea de ales între a plăti publisherii sau a renunţa la parsare. În cel de-au doilea caz, wall-ul utilizatorilor ar putea arăta ca o înşiruire inestetică de link-uri simple, fără niciun fel de context.

Obligativitatea monitorizării upload-ului

Pentru a pune în aplicare aceste prevederi este necesar un sistem poliţienesc de urmărire a activităţii utilizatorilor, în special a conţinutului pe care aceştia îl urcă pe internet (upload).

Această sarcină va fi responsabilitatea furnizorilor de internet care ar putea fi nevoiţi să investească în sisteme pentru monitorizarea şi stocarea informaţiilor legate de upload-ul făcut de abonaţi, pentru ca acesta să fie la dispoziţia deţinătorilor drepturilor de autor şi a autorităţilor.

Motoarele de căutare ar trebui să plătească pentru indexarea site-urilor

Motoarele de căutare indexează site-urile pentru a crea o bază de date în scopul returnării rezultatelor cerute de utilizatori. Această indexare presupune, printre altele, copierea unor fragmente de text de pe site-urile indexate.”[1]

Comisarul european pentru Societatea si Economia Digitala, Günther Oettinger, face parte din Partidul “Uniunea Crestin-Democrata” (CDU) din care face parte si marxista Angela Merkel. Acesti bolsevici sunt la conducerea Uniunii Europene si gandirea lor este una totalitara.

Este de ajuns sa vedeti ceea ce propun ei si viziunea lor globalist-totalitara asupra lumii. Ei sunt cei care au instituit in Europa cenzura “Corectitudinii Politice”. Majoritatea cetatenilor UE inteleg ceea ce se intampla si ce vor globalistii sa faca si de aceea nationalistii sunt cei care castiga pas cu pas increderea oamenilor, care vor libertate.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/comisia-europeana-vrea-cenzura-pe-online/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Arhiva secretă a Francmasoneriei britanice: Cum a fost muşamalizată ancheta scufundării Titanicului
Bombe nucleare furate, pierdute sau deplasate în alte locații decât cele în care ar fi trebuit să fie
Construcția pe verticală - un plan pentru a dezechilibra energetic, mental, emoțional și spiritual oamenii, îndepărtându-i de Pământ
Controlul minții: Document MK-Ultra declasificat
Iluminații vor să-l aresteze și/sau să-l asasineze pe Julian Assange, fondatorul Wikileaks, după publicarea miilor de e-mail-uri secrete
Wikileaks: Cum îi dădea George Soros indicații lui Hillary Clinton în legătură cu criza din Albania, în 2015
După Brexit, Texanii vor și ei să iasă din Statele Unite: "Let's Texit!"
Proiectele Negre USAP: Un USAP este o operaţiune ultrasecretă şi complet închisă recunoaşterii oficiale, care necesită un drept de acces foarte special, chiar şi pentru cei care au în mod obişnuit accesul cel mai înalt la informaţiile ultrasecrete
Președintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a fost asasinat de către Iluminați
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Conspirația Marijuanei
Președintele Siriei, Bashar al-Assad: Fără ajutor din exterior pentru terorişti, autorităţile i-ar fi anihilat într-un an
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro