Comoara din Munții Rodnei – o apă alcalină care conține coloizi de aur și argint

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În Munţii Rodnei, localnicii au descoperit o comoară: la fântăna din comuna lor curge apă cu aur. Oamenii spun că apa are proprietăţi miraculoase şi sunt convinşi că s-au vindecat astfel de multe boli.

În Munţii Rodnei, localnicii au descoperit o comoară: la fântăna din comuna lor curge apă cu aur. Oamenii spun că apa are proprietăţi miraculoase şi sunt convinşi că s-au vindecat astfel de multe boli. Specialiştii confirmă că apa alcalină are beneficii pentru sănătate. Vestea s-a răspândit rapid în ţară şi mii de turişti vin să se convingă pe pielea lor că izvorul este tămăduitor.


Într-o vale împrejmuită de crestele Munţilor Rodnei şi Bârgăului, la 50 de minute de mers cu maşina din Bistriţa, descoperim comuna Maieru. În locul unde a copilărit scriitorul Liviu Rebreanu, curge apă cu aur. La propriu.

Specialiştii spun că apa nu are bacterii şi conţine aur coloidal.


Oamenii sunt convinşi că are proprietăţi vindecătoare.

Apa izvorăşte din munte şi ajunge în comună printr-o conductă de trei kilometri. Pe acest traseu apa nu îngheaţă niciodată.

Dacă apele din comerţ au în general un PH peste şapte, apa din Maieru are PH peste 8. Medicii spun că apa alcalină ajută organismul să funcţioneze corect şi asigură buna funcţionare a sistemului digestiv.

Vestea apei mirculoase s-a dus în toată ţara. Ba chiar şi peste hotare, după ce localnicii susţin că i-a vindecat de diferite afecţiuni.”[1]

„Până de curând, oamenii cărau kilometri întregi apa, direct din munţi. Însă primăria a decis să investească în echipamente care să aducă inzvorul mai aproape de localnici.

Vasile Borș, primar: “Am hotărât să aducem apa în centrul comunei vis a vis de primărie. În 2015 s-a deminstrat prin teste şi analize la institut şi de către ei de la direcţia sanitar veterinară că are calităţi deosebite.”

În ţară, mai sunt câteva izvoare cu apă ce conţine coloizi de aur şi argint, însă acestea sunt concesionate, iar cei care le folosesc vând apa chiar şi peste ocean cu 8 euro pentru 75 de mililitri.”[2]

„Elixirul vieții, din Munții Rodnei. Apa cu aur și argint

Se spune că ar fi capabilă să vindece toate bolile şi că ar avea proprietăţi regenerante şi întineritoare. Din păcate pentru noi, ia drumul străinătăţii.

În localitatea Maieru din județul Bistrița-Năsăud, situată la poalele Munților Rodnei, populația se alimentează cu apă pentru băut de la o cișmea improvizată de administrația locală chiar în vecinătatea primăriei, dar care provine dintr-un izvor apărut într-o zonă cu marmură. Oamenii îi spun „apa de aur” și sunt încredințați că are proprietăți vindecătoare, relatează Radio Cluj.

Sunt foarte puţine izvoare în lume care conţin particule de aur coloidal. Din fericire, unul se află pe teritoriul comunei Maieru, şi a fost descoperit în urmă cu şapte ani de către o familie din Banat care căuta marmură.

Familia Bucovan a decis să trimită mostre din apa izvorului la teste în străinătate. De la Institutul Frezenius din Germania, li s-a spus că apa este magnezică, uşor mineralizată şi conţine particule de aur coloidal şi nu îngheaţă niciodată.”[3]

Video

SURSE

  1. https://observatornews.ro/inedit/izvor-apa-aur-muntii-rodnei-314326.html
  2. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cozi-la-un-izvor-cu-apa-cu-aur-din-bistrita-nasaud-lichidul-ia-drumul-strainatatii.html
  3. https://miscareaderezistenta.ro/sanatate/elixirul-vietii-din-muntii-rodnei-apa-cu-aur-si-argint-50745.html
  4. Foto: timponline.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Ministerul Culturii spune că a inversat special culorile din logo-ul Centenarului: Autorii au ilustrat un drapel în înaintare
Cum vorbeau liderii CIA de moartea lui Ceaușescu. Enigmatica ședință, cu 3 ani și 3 zile înainte de execuția de la Târgoviște
Ucraina își bate joc de români, Meleșcanu acceptă oficial!
Rectorul UBB Ioan-Aurel Pop, reacție în urma scandalului din Odorheiu Secuiesc: „Sunt zone în Secuime unde cultura și limba române sunt Cenușărese. Toți cetățenii români trebuie să cunoască româna”
Loviturile de stat soft. Mai nou, loviturile de stat, oprirea legislației și eliminarea adversarilor politici se fac prin utilizarea în mod ostentativ a mijloacelor "judiciare" întărite cu un linșaj mediatic de proporții şi cu mitinguri uriaşe de stradă
Casa de hiene a trădătorului Mihai
ONG-iștii lui George Soros au ieșit în stradă, după ce Ministrul Justiției a anunțat legea răspunderii magistraților! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
Marian Iancu și Ioan Muntean chinuiți în ultimul hal din cauza lui Augustin Lazăr. A refuzat de 4 ori eliberarea deși îndeplinea toate condițiile de ieșire
Minciuna "pestei porcine africane": După ce un fermier şi-a omorât porcii, autorităţile i-au spus că erau sănătoşi
Hans Klemm în vizită la Târgoviște la locul execuției soților Ceaușescu
Un nou episod din documentarul american despre „Fantomele lui Soroș în România”: Departamentul de Stat al SUA s-a coordonat cu ONG-urile finanțate de Soros într-o pseudo-luptă anticorupție care a trecut cu totul peste democrație
Guvernul a adoptat Ordonanța “Revoluției Fiscale” denunțând că opozanții acestor măsuri sunt multinaționalele care “s-au inflamat” că trebuie să plătească taxe și impozite. România se alătură Poloniei și Ungariei în adoptarea de măsuri în interes național, nu dictate și impuse de afară. Premierul Tudose către ministrul Mișa: “Dacă băncile sunt nervoase pe chestia asta, eu vă felicit, poate o să plătească și impozite”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...