Comori antice egiptene în Marele Canion din Colorado

Distribuie!

„În data de 5 aprilie 1909, pe prima pagină a ziarului Arizona Gazette a apărut un articol care vorbea despre o expediție arheologică organizată în inima Marelui Canion din Colorado. Expediția era sponsorizată de Institutul Smithsonian. O reproducere integrală a acestui articol poate fi citită la adresa: www.keelynet.com/unclass/canyon.txt.

Echipa de arheologi a descoperit un vast labirint de tunele realizate de mâna omului, la mare înalțime deasupra râului Colorado. O adevarată citadelă plină cu artefacte vechi de mii de ani, hieroglife, costume, statuete și chiar mumii. Dacă vom cere însă conducerii muzeului new-york-ez accesul la aceste informații, vom fi refuzați politicos printr-un „nu deținem niciun fel de date referitoare la ceea ce ați solicitat”. Nu ne rămâne decât să urmărim să descoperim singuri unele dintre aceste secrete prin studiu individual sau chiar prin expediții solitare. Unii întreprinzători au realizat aceasta cu mult entuziasm și curaj!


Locul în care a fost facută această extraordinară descoperire poartă numele de Templul lui Isis și face parte din categoria marilor secrete de stat, care nu trebuie să ajungă la cunoașterea publicului. De ce? Pentru că liderii lumii noastre, cei care aparent doresc binele și progresul omenirii, nu doresc totuși ca oamenii să știe că istoria Pământului a fost în întregime falsificată și că înaintea civilizației noastre au existat alte civilizații cu mult mai avansate, atât din punct de vedere spiritual, cât și tehnologic.

Din cele prezentate în articolul din Arizona Gazette rezultă în mod evident că vechii egipteni au locuit de asemenea nu doar în Egiptul Antic, ci și în Marele Canion, cu mii de ani înainte ca America să fie descoperită de europeni! La fel s-a crezut și că romanii au cunoscut doar Asia și Europa, până când săbii, monede, coifuri și arme din vechiul Imperiu Roman au fost găsite la nord de Tucson (Arizona).
Aceste exemple și încă multe altele pot fi studiate în excelenta lucrare a lui Michael Cremo și Richard Thompson, intitulată Arheologia Interzisă, care poate să ne deschidă ochii asupra adevaratei istorii a omenirii. Informații valoroase pot fi de asemenea obținute la adresele www.dailygrail.com si www.mcremo.com .


Descoperirea uluitoare din Marele Canion își găsește o confirmare în plus în cartea Secretul Antic al Florii Vieții, vol.2, pag.302, în care se spune că doi turiști care s-au aventurat în pustietatea Marelui Canion pentru a găsi locul numit Templul lui Isis afirmă că la un moment dat au întâlnit o mare piramidă realizată din rocă de stâncă. Dupa ce au ajuns la Templul lui isis, care se află la o înălțime de aproximativ 250 de metri deasupra solului, ei au vazut mai multe intrări de peșteră, exact cum precizează și articolul din ziarul de la începutul secolului. Cei doi turiști povestesc că acele intrări par să fie obturate în mod artificial, închise sau chiar distruse pentru a nu permite intrarea cuiva prin ele. Ne putem întreba pe buna dreptate: de ce să sigilezi în mod deliberat niște peșteri într-o zona atât de îndepărtată, nelocuită, la care cu greu se poate ajunge?
Cei doi turiști erau de asemenea buni alpiniști, astfel încât au urcat până la gura uneia dintre peșteri, care părea cea mai promițătoare pentru a fi investigată, însă au descoperit că și aceasta fusese obturată cu bolovani și rocă după câțiva metri de la intrare. Ei au remarcat însa că intrarea peșterii părea a fi in mod clar realizată de catre om.

Misterele Marelui Canion nu se opresc însă aici. Una dintre zonele sale cele mai bine păzite de Armata SUA se află nu departe de Templul lui Isis, aceea fiind declarată zonă interzisă turismului. Motivul? In acel loc se pare că există o poartă de trecere în altă dimensiune, deoarece de-a lungul timpului au fost semnalate mai multe dispariții misterioase bruște de persoane, care au fost teleportate în necunoscut.”[1][2]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/comori-antice-egiptene-in-marele-canion-din-colorado-a6
  2. http://www.keelynet.com/unclass/canyon.txt
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...