Compania Tesla Motors expune gratuit peste 200 de brevete de inventie pentru dezvoltarea masinilor electrice ! Un mare pas catre energia libera !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata o stire cu adevarat uluitoare, care intr-un fel sprijina, sublim, binecunoscutul proiect Venus, care se bazeaza pe o lume fara sistem monetar, unde totul sa functiuneze in baza energiilor libere, perpetuum mobile. Cei de la Compania Tesla Motors, au dat un impuls usurand astfel drumul catre acest viitor. Fara indoiala ca vor exista si multe companii speculante, care se gandesc numai la profitul lor si vor incerca sa introduca diverse taxe, dar disperarea asta de a te uita numai la profit, duce la un moment dat la colaps, iar acest colaps este aproape, intrucat multe lume studiaza energiile libere, iar altii le pun in practica cu succes, prezentandu-le si atragand atentia altora.

Site-ul lapresa.ro ne prezinta:


“Stire senzationala, a celor de la Tesla, cei mai renumiti producatori de masini electrice. Elon Musk, CEO la Tesla Motors a precizat ca vor sa ofere gratis toate brevetele pentru statiile de incarcare “Supercharger”, cu care incarca ei masinile lor electrice (EVs). Acest lucru ar oferi tuturor competitorilor in domeniu sa se extinda pe piata EV (electronic vehicle), reducand cererea pentru masinile traditionale. Astazi, Musk a facut o declaratie oficiala, anuntand ca Tesla Motors nu numai ca o sa ofere gratis brevetul pentru statiile de incarcare, ci si toate brevetele lor Tesla; fiind peste 200.

Musk a publicat un articol pe siteul de la Tesla, numit “All Our Patent Are Belong To You” , ceea ce dubleaza potentialul masiv in dezvoltarea masinilor electrice. In articolul publicat, Musk este uimit de faptul ca Tesla nu va da in judecata pe nimeni care o sa ii foloseasca breveturile.

Sunt deja speculatii despre anumit companii care doresc sa utilizeze technologia celor de la Tesla. Alti producatori de masini care folosesc technologia statiilor Supercharger, o sa fie nevoiti sa taxeze in avans clientii pentru folosirea statiilor de incarcare, si sa ofere acces gratuit dupa. Se crede ca si alti producatori o sa aiba o strategie “open-source”, lasand industria sa evolueze mult mai rapid.

In afara de ideea de, schimb de idei gratis intr-un format open-source, mai sunt si alte beneficii. Tesla vrea sa deschida o fabrica pentru a incepe productia de baterii pentru masinile electrice. Daca mai multe companii producatori de masini ar folosi bateriile, ar putea fi produse la un cost mai redus per unitate, reducand substantial preturile. Acest lucru ar permite ca Tesla sa produca masini electrice la un pret asemanator cu o masina normala, astfel toti ar putea sa aiba o masina electrica in viitorul apropiat.

Musk, a mai precizat ca la inceput, Tesla Motors, protejand breveturile lor se protejau pe ei insusi, dar si-au dat seama ca mai mult limitau competitia intr-un departament a industriei in care ei vroiau sa evolueze.”[1]

P.S. E timpul sa lasam energiile libere sa ne invadeze viata !

SURSE


1. http://lapresa.ro/2014/06/13/tesla-ofera-gratis-brevetul-masinii-electrice/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...