• Fără categorie

Compania Tesla prezinta un proiect revolutionar: bateria pentru familie ! Proiect revolutionar ce garanteaza independenta fata de furnizorii de energie electrica !

Distribuie!

Compania Tesla a lui Elon Musk, impinge lucrurile si mai departe, in planul sau de a oferi independenta energetica cat mai multor oameni, in baza unor investitii minime. Practic, el, demareaza un proiect, care contribuie la bazele unui alt proiect si mai mare: Proiectul Venus – o lume fara sistem monetar, bazat pe abundenta energiei regenerabile!

Tesla Battery

Mai multe aflam din publicatia Adevarul:


„Compania Tesla a lui Elon Musk a lansat un nou proiect care are ca scop oferirea independenţei faţă de furnizorii de energie electrică. Folosind tehnologia din maşinila Tesla, Elon Musk a lansat Tesla Energy, baterii pentru casă, care pot stoca energia solară şi pot oferi oamenilor posibilitatea de a nu mai depinde de furnizorii de energie electrică. Tesla vrea să facă pasul de la o companie care produce maşini, la o companie care produce tehnologii pentru baterii mai bune.

Primul produs pe care îl oferă compania americană se numeşte Powerwall Home Battery şi poate alimenta şi stoca energia electrică. E o bateria litiu-ion reîncărcabilă şi se conectează la panourile solare de pe o casă, pentru a stoca energia care nu este folosită. Unitatea lansată de Tesla se montează pe un perete, de preferinţă în garaj şi poate fi integrată în consumul obişnuit al oamenilor, care sunt conectaţi la energia electrică centralizată. Bateria produsă de Tesla costă 3.500 de dolari pentru varianta de 10 kilowaţi/oră şi 3.000 de dolari pentru cea de 7 kilowaţi/oră.

Pentru companii, există Powerpack, care seamănă cu o centrală termică şi stochează 100 de kilowaţi/oră. Micile baterii ale lui Elon Musk pot fi cuplate câte nouă, cel mult, pentru case cu un consum foarte mare. Potrivit Tesla, în lume se consumă 20 de trilioane (mii de miliarde) de kilowaţi oră anual, adică destul curent cât să alimenteze o familie timp de 1,8 miliarde de ani sau o centrală nucleară timp de 2.300 de ani. Discursul lui Elon Musk trebuie privit, pentru că vorbeşte despre soluţiile pe care avem pentru a salva omenirea de la distrugere.”[1]

Video !

SURSE


1. http://adevarul.ro/tech/stiinta/casa-electricitate-centralizata-tesla-prezinta-bateria-familie-1_5543687ecfbe376e35bd597d/index.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...