Companiile tehnologice și cenzura internetului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Editorul șef al site-ului american Breitbart.com, Alex Marlow, spune că liderii pieței IT precum Google, Facebook, Twitter, Microsoft și Wikipedia încearcă să cenzureze canalele media care „ar putea da o voce celor care nu au niciuna”. Breitbart.com este cel mai citit site conservator de știri din Statele Unite.

Afirmațiile lui Marlow, făcute într-un dialog cu realizatorul american Tucker Carlson, vin în contextul în care enciclopedia online Wikipedia a decis ca utilizatorii săi să nu mai folosească Breitbart.com ca referință pentru afirmațiile făcute pe acea pagină. Marlow spune că, în practică, asta înseamnă că persoanele care accesează Wikipedia pot folosi „numai mass-media establishmentului ca sursă”.


Acesta afirmă că scopul acestor campanii este reducerea la tăcere a criticilor establishmentului, nu pentru că ar fi greșit cu ceva, ci tocmai pentru că au avut dreptate în chestiunile recente.

Ei nu ne reduc la tăcere doar pe noi – ci și pe voi, și pe toți din zona dreptei și a centrului și pe toți care au un public de dreapta și centru dreapta, nu pentru că am fi greșit. Suntem o țintă pentru că spunem adevărul. Noi am spus adevărul pe subiectele cheie și probabil o vom face în continuare.


A început cu Google care s-a jucat cu rezultatele căutărilor, așa cum ai menționat și tu și dr. Robert Epstein.
Twitter a continuat cu blocările – parțiale, subiect pe care noi l-am dat primii la 
Breitbart. A fost numit un fals, dar s-a dovedit că nu a fost.

Facebook și-a schimbat algoritmul pentru că pagini precum Breitbart începuseră să domine. Și continuă.
Wikipedia ne dă afară, și Wikipedia apare în răspunsuri atunci când cauți pe Google și Facebook. Tot ce fac este metodic și vor continua să se extindă.

Microsoft a intrat și ea în jocul listelor negre. Ei au făcut o echipă cu un grup numit NewsGuard, unde bineînțeles, vor certifica toată media care a greșit în privința păcălelii cu Rusia și vor trata Breitbart ca fake news.

E ridicol. Urmează de-bankingul. Vor decapitaliza nu doar oamenii cu viziuni de centru sau dreapta, ci și pe cei care vor o conductă, care vor să lucreze în sectorul energetic și nu sunt luptători pentru cauze sociale. E o nebunie”, a spus Marlow.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=21585
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

SUA și Coreea de Nord se provoacă reciproc!
Planul israelian de a fructifica războiul civil sirian
Generalii francezi îl acuză pe președintele Macron de „trădare” pentru semnarea Pactului ONU pentru migrație
George W. Bush recunoaște în cartea sa "Momente de decizie" că nu au fost găsite arme de distrugere în masă în Irak. "Trupele noastre din Irak nu găsiseră arme de distrugere în masă așa cum ne-am așteptat"
Așa se face politica! Lider de la Varșovia: "Nu noi am exploatat țările din care provin refugiații ajunși în Europa, nu ne-am folosit de forța lor de muncă și nu noi i-am invitat aici"
Operațiunile lui George Soros în Europa de Est anchetate de către Congresul SUA
America a creat imaginea că luptă în Afganistan împotriva terorismului, dar a transformat această ţară într-un stat dependent în totalitate de producţia de droguri, un „narco state”. "Războiul împotriva terorismului" condus de americani în Afganistan a adus industria opiului la cote inimaginabile şi a „revitalizat” economia afgană defunctă
Aleksandr Dughin sustine ca Romania va disparea ca stat in Noua Ordine Mondiala ! Globalistii sa aiba grija, caci pot disparea ei !
Bomba-tsunami, un proiect secret
Rețeaua SIGINT: National Security Agency Signals Intelligence (SIGINT) monitorizează undele cerebrale prin satelit, decodează potențialele cerebrale de 5mW la 3,5Hz, apoi le transmite unui monitor cu circuit integrat de foarte mare viteză (VHSIC – very high speed integrated circuit) pentru „conversații forțate”
Daily Mail: ”Urma românească” în istoria cu otrăvirea familiei Skripal?
Sindromul Wi-Fi/electrohipersensibilitatea, o boală reală
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...