Complexul subteran din Muntele Kailash (Tibet)

Distribuie!

„Undeva in Tibet, situat la granita dintre Nepal si China, se afla muntele Kailash, considerat a fi sacru, pentru ca aici s-ar afla poarta de intrare catre taramul mitic al Shambalei, taramul nevazut al marilor intelepti.

Mai multi alpinisti au incercat sa-l cucereasca, dar fie au murit, au disparut misterios sau au abandonat aceasta tentativa. Se spune ca aici timpul s-ar scurge mult mai repede (de exemplu, cuiva i s-a inalbit parul in doar doua saptamani!), fara a exista o explicatie stiintifica. Traditiile tibetane spune insa ca muntele e protejat de forte superioare, care au posibilitatea de a manipula realitatea si timpul.


Din timpuri stravechi, masivul a fost venerat de toate popoarele din Asia, fiind considerat sacru in patru religii: hinduism, budism, jainism si samanism. Conform miturilor cosmologice ale acestor religii, muntele Kailash reprezinta “Axis mundi”, centrul Universului, locul de nastere al intregii lumi si liantul dintre Cer si Pamant. In hinduism, muntele Kailash este considerat a fi lacasul lui Shiva, zeul distrugerii, vazut ca o forta pozitiva, caci in religia hindusa distrugerea este o urmare fireasca a creatiei. In budism, aici locuieste Buddha, iar in jainism, pe acest munte, Rishabha, creatorul religiei, a atins moksa, starea de iluminare si eliberare.

Conform unor teorii moderne, muntele Kailash ar fi gol in interior si ar reprezenta poarta de intrare in Shambala, tinutul de unde marii inteleptii guverneaza lumea. Cel putin asa afirma profesorul rus Ernst Muldasev, medic oftalmolog, renumit in Rusia pentru incursiunile sale inedite din Tibet. Timp de cateva luni, medicul rus, impreuna cu mai multi specialisti in geologie, fizica si speologie, au realizat o expeditie in Podisul Tibet in incercarea de a descifra tainele muntelui Kailash. Ei au poposit la poalele masivului, au studiat si cartografiat zona, au cules legende si marturii unice despre fenomenele ce se petrec in jurul muntelui misterios.


Profesorul Muldasev crede ca muntele Kailash nu este o formatiune geologica naturala, ci o piramida realizata in vremuri imemoriale in care stau ascunse taine nebanuite. Oricat de fantezista ar parea aceasta presupunere, ea a fost confirmata de geologii care au studiat topografia si structura muntelui. Acestia au adeverit ca masivul are o forma piramidala si, asemeni altor mari piramide ale lumii, are laturile orientate catre cele patru puncte cardinale.

Mai mult decat atat, conform ipotezei controversatului cercetator rus, altitudinea muntelui ar varia de la an la an, dar media sa ar fi de 6666 de metri. Intre altitudinea masivului, Polul Nord, Polul Sud, ansamblul neolitic misterios de la Stonehenge si marile piramide din Egipt ar exista o corelatie si o similitudine uimitoare. Se pare ca distanta dintre muntele Kailash si monumentul de la Stonehenge ar fi de 6666 de kilometri. Aceeasi cifra o reintalnim si intre Kailash si Polul Nord, in timp ce pana la Polul Sud sunt 13.332 de kilometri, adica dublul numarului initial. Numerologii sustin ca 6666 este numarul care simbolizeaza Absolutul si ca acesta nu poate fi incifrat intamplator in enigma muntelui Kailash.

N-ar fi exclus ca in trecutul omenirii, Pamantul sa fi fost vizitat de civilizatii extraterestre, care si-ar fi lasat puternic amprenta in istoria omenirii. Se presupune ca ansamblurile misterioase ale lumii, cum ar fi monumentul de la Stonehenge, piramidele din Egipt sau cele din America de Sud ar fi fost construite sub supravegherea si la indicatiile acestor civilizatii nepamantene.

Ernst Muldasev sustine ca piramida din platoul Tibetului se afla in centrul acestor edificii, cu care este interconectata prin tuneluri subterane imense. Iar poate ca Shiva, Rishabha sau alti zei despre care tibetanii cred cu tarie ca traiesc in inima muntelui Kailash nu au fost decat fiinte de pe alte planete care detineau tehnologia necesara pentru a construi astfel de structuri impresionante.”[1]

“Muntelui Kailash: Piramida, extratereștrii și intrarea în Shambhala

Muntele Kailash, care înseamnă ”bijuterie prețioasă a zăpezii eterne” rămâne un loc învăluit în legendă și mister.Potrivit vechilor credințe, acest munte tibetan enigmatic reprezintă axa lumii sau scara către rai.

 

În multe culturi orientale, Muntele Kailash este considerat cel mai sfânt loc de pe Pământ. Unele surse antice spun că aici se poate găsi misteriosul oraș al zeilor.

Localizat între patru râuri lungi, Indus, Sutlej, Brahmaputra și Karnali, Muntele Kailash rămâne un loc plin de sacru și un mare depozit de cunoaștere mistică. Considerat ca fiind reședința Lordului Shiva, muntele este considerat ca fiind necucerit în acest moment. Se recomandă să nu se urce pe munte, pentru că acest lucru ar fi un sacrilegiu și aducător de ghinion.

 

O piramidă construită de om?

Forma oarecum neobișnuită a Muntelui Kailash a condus la speculații cum că muntele acesta nici măcar nu ar fi un munte. Cercetătorii ruși au sugerat că vârful muntelui este de fapt o uriașă piramidă construită de oameni cu mult timp în urmă. Acum, dacă acest lucru este adevărat, istoria umană ar trebui să fie rescrisă. Ar însemna că aceasta este cea mai mare piramidă cunoscută în ziua de astăzi.

Oamenii de știință care au studiat topografia și structura muntelui spun că are formă piramidală și, la fel ca în cazul celorlaltor piramide, aceasta este și ea orientată către punctele cardinale. ”Rezultatele studiilor rusești recente din Tibet și mai ales în zona munților Kailash, dacă ar fi reale, ar putea schimba în mod radical înțelegere noastră legată de dezvoltarea umanității și a civilizațiilor. Una dintre teoriile rusești a enunțat faptul că muntele Kailash ar putea fi o piramidă uriașă, construită de om, practic inima unui întreg complex de alte sute de piramide mai mici.

În plus, acest complex ar putea fi centrul unui sistem mondial legat de alte monumente sau situri unde s-au observat fnomene miraculoase și paranormale.

Mulți călători, în special la începutul secolului 20, au ajuns să proclame că, din cauza faptului că Muntele Kailash este prea perfect pentru a fi un fenomen complet natural, sau oricum am privi problema, să aibă o imagine lipsită de intervenția umană.

Forma sa aduce cu cea a unei vaste catedrale cu nave laterale; fețele laterale ale muntelui sunt în mod surprinzător perpendiculare și formează planuri drepte pe sute de metri. Liniile separatoare sunt extrem de clare între suprafețe, ceea ce oferă muntelui aparența unei construcții făcute de giganți, din blocuri uriașe de pietre roșii”, raportează Researchers Club.

Extratereștrii antici la Muntele Kailash?

Există și câteva legende antice buddhiste în legătură cu Muntele Kailash ce indică faptul că locul era folosit de zei puternici care aveau tehnologii extraterestre.

Potrivit uneia dintre legende, un ”vrăjitor” buddhist pe nume Milarepa l-a chemat la duel pe vrăjitorul religiei Bön, Naro Bön-chung. A fost, potrivit legendei, o luptă supra-umană, însă vrăjitorii s-au dovedt a fi la fel de puternici. Apoi au decis să se întreacă până în vârful Muntelui Kailash.

Unul dintre ei a folosit un fel de tobă magică pentru a ajunge în vârf, iar celălalt a câștigat folosind ”raze de soare”. Ce erau ”toba magică” și ”razele de soare?

Ce cauzează îmbătrânirea rapidă?

Un alt aspect misterios în legătură cu muntele are legătură cu îmbătrânirea rapidă a celor care au vizitat zona. După 12 ore petrecute în regiune, lungimea unghiilor și a părului este egală cu ocreștere normală după două săptămâni! Este acest lucru cauzat de o energie ce înconjoară acest loc misterios?

O intrare secretă în Shambhala?

Interesul pentru Muntele Kailash se pierde în negura timpului. Mai mulți mistici au spus că muntele are o intrare secretă, ce conduce spre legendarul Regat al Shambhalei.

Unele secte indiene cred că există o regiune în nordul Himalayei, numită Kapapa, unde locuiesc ”oamenii perfecți”. Shambhala în sine se presupune că este o țară la nord de Tibet, unde nenumărați călători au auzit de tradiția acesta din partea mai multor oameni sfinți:

“În mijlocul munților înalți sunt văi închide nevăzute. Multe izvoare fierbinți hrănesc vegetația bogată. Multe plante medicinale rare cresc aici datorită solului vulcanic neobișnuit.

Shambhala, țara ce păstrează în siguranță învățăturile Kalachara, este dificil de descoperit. Un explorator al Munților Hymalaya, Nicholas Roerich (1874 – 1947), a fost unul dintre cei care au crezut în existența Shambhalei. Mulți alții au crezut și ei, ba chiar au încercat să ajungă acolo. Unii dintre ei au dispărut pentru totdeauna, negăsind faimosul regat al cărei realitate este atât vizionară sau spirituală dar la fel de mult fizică sau geografică.

“În textele tibetane se scrie că Shambhala este o țară spirituală ce este localizată la nord-vest de Kailash. Este greu de discutat despre acest subiect dintr-o perspectivă științifică. Ceea ce pot spune sigur este că întregul complex de la Kailash este direct legat de viața de pe Pământ și atunci când am făcut o hartă schematică a ”Orașului Zeilor”, format din piramide și oglinzi de piatră, am fost extrem de surprinși – schema era similară cu structura spațială a moleculelor de ADN”, declară Profesor Ernst Muldashev.

Se spune că atunci când gheața se va topi în final, se va vedea ”OCHIUL”. Profesor Ernst Muldashev, profesor doctor și explorator, după ce a vizitat Tibetul, a declarat: ”Există două țări subterane, Shambhala și Agartha, care sunt parte din sursa de gene a umanității și a civilizației. Informațiile aduse de către Societatea Thule (Eckhart and Haushofer), arată că există o civilizație avansată, venită dinspre deșertul Gobi, către Himalaya, apoi divizată în două ramuri: Shambhala și Agartha, prima dintre ele fiind centrul puterii, protejată de forțe și energie. Se pare nu numai că există acolo în Tibet centre subterane, însă că aceste tuneluri se întind pe întregul glob.”[2]

Arhiva Omenirii ascunsă în Muntele Kailash din Tibet! Tunelul din Munții Bucegi către Muntele Kailash din Tibet!

Muntele Kailash este o piramida veche de mii de ani. In Muntele Kailash se afla ascunse multe tezaure, aceasta piramida fiind o adevarata biblioteca. Odata cu accesarea acestor informatii, noi vom cunoaste istoria omenirii.

Sala Proiectiilor din Muntii Bucegi a fost descoperita in august 2003 de catre americani si romani. In Sala Proiectiilor din Muntii Bucegi se afla o tehnologie avansata. Acolo se afla zece mese uriase din care sunt proiectate holograme cu informatii din istoria omenirii. In mijlocul Salii Proiectiilor se afla o instalatie cu ajutorul careia se pot efectua calatorii in timp, dar nu fizic, ci la nivel de constiinta. Acea instalatie este conceputa pentru o fiinta uriasa, insa a putut fi utilizata si de oamenii de astazi[3].

Din Sala Proiectiilor pornesc trei tuneluri:

1. “Tunelul din stânga are celălalt punct de legătură în Egipt, într-un ansamblu secret şi încă nedescoperit care se află sub nisip, între Sfinx şi Marea Piramidă de pe platoul Gizeh, lângă Cairo.”[3]

2. “Tunelul din dreapta are corespondenţă cu o structură care de asemenea se află în interiorul unui munte din Podişul Tibet. Aceasta este însă mai mică decât cea din munţii noştrii şi nu atât de complexă. Din acest al doilea tunel există ramificaţii secundare care conduc într-o zonă din subsolul Buzăului, aproape de curbura Carpaţilor, iar o alta se îndreaptă spre şi face conexiunea cu structura din subsolul Irakului, lângă Bagdad. De la aceasta, în continuare, mai există o ramificaţie până în subsolul podişului Gobi din Mongolia.”[3]

3. “Al treilea tunel, care era plasat central în Sala Proiecţiilor, face obiectul – aşa după cum mi-a spus Cezar – unui secret la nivel mondial, asupra căruia SUA dorea garanţii foarte ferme. La acel moment, nici Cezar şi nici generalul Obadea nu cunoşteau elementele noi ale discuţiilor româno-americane, însă cert era faptul că se perfecta un fel de „schimb” reciproc avantajos.

El mi-a mai spus că tunelul central coboară în interiorul scoarţei planetei şi chiar că o depăşeşte pe aceasta, dar nu a vrut să-mi ofere mai multe elemente. A remarcat că imaginile hologramei care corespundeau acelui gigantic coridor în munte erau aproape incredibile dar că, în acelaşi timp, ele puteau oferi un posibil răspuns cu privire la originea structurii din interiorul muntelui în care ne aflam noi şi a celor care au construit-o.”[3]

La scurt timp, la sfarsitul lunii septembrie 2003, au avut loc primele expeditii prin tunelurile subpamantene. Pregatirile au fost intense in sensul ca americanii au adus logistica militara si autovehicule special create pentru deplasarile prin cele trei tuneluri. A fost creata o echipa de elita de saisprezece oameni, alcatuita din sase americani si zece romani[3].

Tunelul din Muntii Bucegi catre Muntele Kailash

„Climatul politic era „fierbinte”, aceea fiind chiar perioada critică înainte de alegeri. Este chiar posibil ca anumiţi factori politici să fi fost radical influenţaţi de noile descoperiri şi dovezi care au fost aduse.

Am aflat că membrii comisiei de audiere au fost atât de bulversaţi de datele raportului şi de dovezile care le-au fost prezentate, încât ore în şir ei nu au fost capabili să ia vreo hotărâre şi nici să transmită în mod coerent informaţiile la vârf de stat.

Întregul lor sistem de valori a fost atunci complet răsturnat şi nu se întrezăreau alte puncte de sprijin care să le susţină vechile concepţii. Poate tocmai de aceea s-a ajuns la concluzia că era nece¬sară o modificare radicală a sistemului şi a influenţelor oculte în ţară.

Este uimitor cum lanţul de evenimente care a început cu marea descoperire din Munţii Bucegi şi a continuat cu expediţia de amploare prin tunelurile subpământene a modificat aproape integral atât gândirea, cât şi destinul unor oameni.

În prima parte a expediţiei, care a vizat înaintarea prin rami­ficaţia spre Egipt şi apoi prin aceea spre Tibet, au fost descoperite lucruri incredibile pentru sistemul de credinţe şi valori al societăţii moderne (aspecte care, aşa după cum am spus, nu-mi este îngăduit să le prezint deocamdată), dar nu au fost întâlnite fiinţe umane.

Am aflat de la Cezar că în zona Tibetului, pornind din tunelul care conducea acolo, se forma o ramificaţie spre suprafaţă, care era însă complet blocată. Studiile topometrice au indicat faptul că acea ramificaţie se împărţea, la rândul ei, în două direcţii: una către muntele Kailash, unde exista o foarte veche lamaserie, iar a doua către capitala Lhasa, având probabil o legătură secretă cu palatul regal.

Cealaltă mare ramifi­caţie, pornind de la tunelul principal spre Tibet, se orienta către podişul Gobi, însă expediţia nu a înaintat la prima deplasare pe acea ramură.”[4]

SURSE

  1. https://www.almeea.ro/misteriosul-kailash-muntele-sacru-al-omenirii-sub-el-se-afla-shambala-taramul-mitic-unde-se-spune-ca-ar-locui-zeii-si-inteleptii-lumii/
  2. https://www.efemeride.ro/muntelui-kailash-piramida-extraterestrii-si-intrarea-in-shambhala
  3. Radu Cinamar – “Viitor cu cap de mort”, Editura Daksha.
  4. Radu Cinamar – “12 zile o initiere secreta”, Editura Daksha.
  5. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...