Componenta principală și fundamentală care te situează pe un anumit nivel de conștiință este intenția

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Ceea ce tu alegi drept intenție, se răsfrânge apoi asupra naturii fluxului de gânduri, iar mai apoi fluxul de gânduri se răsfrânge asupra naturii realității subiective însăși. Imaginează-ţi mai multe piese de domino puse una după alta. Prima piesă este Sinele Suprem Nemuritor, esența dumnezeiască din tine.

A doua piesă din șir este energia intenției. Mai apoi, a treia piesă o reprezintă gândurile. Iar ultima piesă este realitatea experimentată. Când prima piesă o atinge pe a doua, adică atunci când Sinele alege o anumită intenție, celelalte piese cad și ele de la sine și corespund vibrațional șirului. Această explicație este mai ușor de înțeles pentru minte, fiindcă minții îi place liniaritatea.


Totuși, domeniul spiritual este nonliniar. Prin urmare, metafora cu piesele de domino reflectă doar într-o anumită măsură adevărul. Dincolo de metaforă este important să reții că natura intenției pe care o alegi joacă un rol esențial în situarea pe un anumit nivel de conștiință.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/puterea-intentiei


Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...