Comprimarea timpului, accelerarea rezonanței Schumann, inversarea polilor magnetici ai Pământului și trecerea într-o altă dimensiune

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nu vi s-a parut vreodata ca timpul parca trece mai repede in ultimi ani? Nu v-ati intrebat de ce anii, saptamanile sau zilele trec asa de repede? Ei bine cred ca aproape fiecare dintre noi a vazut aceasta schimbare a timpului, si daca vati pus intrebarea de ce? Iata ce zice un articol care circula pe diferite site-uri si bloguri. Bătăile inimii Pământului se accelerează Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept bataia inimii planetei noastre.

Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Insa incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz. CRESTEREA FRECVENTEI VIBRATORII A PLANETEI NOASTRE face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru.


loading…

Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala… Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce NE APROPIEM DE PUNCTUL ZERO, care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului, fapt explicat si in Biblie, mai exact Apocalipsa.

Pamantul se va opri si vor fi trei zile de intuneric, acesta ar putea constitui exact perioada de dupa rapire, eveniment pentru care stau pregatita si in garda toate serviciile secrete ale planetei, neangajand spre exemplu doi crestini in pozitii cheie, in cazul in care crestinul va fi rapit, sa mai exista cineva la carma unui avion spre exemplu.


Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta inca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin Punctul Zero, pe care multi il situau la sfarsitul anului 2012, dar nu a fost, 24 de ore vor corespunde la 0 ore efective.

Altfel spus, TIMPUL TERESTRU NU VA MAI EXISTA! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: INTREAGA PLANETA SI TOTI LOCUITORII EI VOR TRECE INTR-O ALTA DIMENSIUNE!

Se pare ca dupa trecerea prin Punctul Zero, Soarele va rasari la Vest si va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de TRANSFORMARI RADICALE in trecutul indepartat al omenirii. 4. Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operationale. Exceptie face utilizarea energiei libere, decoperita de Tesla in urma cu un secol.

Prin urmare, cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implica si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, ceea ce determina efecte asupra organismului dar si elevarea constiintei, chiar daca evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi razboaiele si conflictele la nivel mondial). Alte semne: campul magnetic al planetei s-a diminuat, iar miscarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au inceput deja sa se deplaseze putin cate putin. Toate acestea vor continua si ne indica in mod clar ca NE INDREPTAM SPRE TRANSFORMARI PLANETARE DE IMPORTANTA COSMICA.

Multe filme precum „Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau „Ziua in care pamantul s-a oprit” prezinta subtil acest fenomen, iar multa lume nu intelege cum se poate scurta timpul, daca ceasul arata tot atatea ore, insa ce nu intelege omul, este ca fiind in timp facem toate mai repede, el fiind comprimat, ca un balon care daca e umflat si scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari si largi, dar daca se dezumfla se strange scrisul, asa este si timpul si spatiul nostru 3 D, care se poate masura in aceasta rezonanta energetica Schumann.

Nu uitati ca Biblia ne-a avertizat ca in vremurile din urma timpul se va scurta, viata omului se va scurta, ca sa se scurteze ororile si  suferintele pe planeta.

Matei 24:

21.Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.

22. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.
23. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
25. Iată, v-am spus de mai înainte.
26. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.
27. Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.
28. Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
29. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.
30. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.
31. Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.
32. Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape.
33. Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi.
34. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.
35. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
36. Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.
37. Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului.
38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
39. Şi n-au ştiut până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, la fel va fi şi venirea Fiului Omului.
40. Atunci, din doi care vor fi în ţarină, unul se va lua şi altul se va lăsa.
41. Din două care vor măcina la moară, una se va lua şi alta se va lăsa.
42. Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru.
43. Aceea cunoaşteţi, că de-ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa.
44. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.

“[1]

“Comprimarea timpului, metoda de protecție folosită de Terra împotriva omului?

Timpul este un instrument de măsură pe planeta noastră, iar la nivel global un element după care Universul și-a extins tentaculele într-un mod încă necunoscut pe deplin.

Am fost învățați că o zi este compusă din 24 de ore și este exact ceea ce ceasurile din întreaga lume o arată. Cu toate acestea, timpul pare să fie o constantă oscilatorie, care a intrat într-un proces continuu de contracție. Problema dezvoltării acestei teorii s-a născut în 1978. Înainte de această dată fatidică, Terra acționa la o frecvență de numai 8 Hz. Această frecvență este similară cu starea de liniște și bucurie a creierului uman, care surprinzător sau nu, atunci când se află în stare latentă sau de veghe pulsează la aceeași frecvență.

Anumite studii sugerează că Terra este o planetă vie care influențează în mare măsură psihicul dar și intelectul tuturor ființelor pe care le găzduiește. Ceva s-a întâmplat și imediat după 78, frecvența de funcționare a planetei noastre a crescut brusc de la 8 Hz la 13 Hz. Unii specialiști sunt de părere că planeta a fost deranjată din starea de veghe în care se afla și brusc a fost împinsă să către un alt ciclu.

Aceasta este cauză pentru care schimbările climaterice sunt atât de evidente în ultima perioadă. O altă cauză se răsfrânge asupra oamenilor, care au devenit mult mai agitați, aflându-se permanent într-o stare de neliniște. 13 Hz înseamnă modul beta de funcționare a creierului uman, care a fost astfel forțat să treacă de la o stare de fericire și împlinire, la una de agitație și permanentă neliniște.
Influența pe care Terra o are asupra oamenilor este una dramatică. Dacă înainte de 78 timpul părea că se scurge lin, odată cu schimbarea frecvenței planetare și timpul, ca dimensiune, a început să se condenseze. Astfel, o zi are în continuare 24 de ore, dar este percepută de organismul uman ca având doar 16 ore. Nu se poate explica cu exactitate motivul pentru care planeta a accelerat ritmul de viață, dar este cert că în ziua de astăzi, cei mai mulți dintre oameni au senzația că nu mai au timp pentru a-și duce la bun sfârșit obligațiile zilnice.

Boli, viață tristă și frustrări acumulate

Un alt factor important care și-a pus amprenta pe viața socială sunt numeroasele boli cu care se confruntă oamenii. Acestea sunt de natură fizică, psihică, dar și intelectuală. Generațiile născute după 78 sunt diferite din mai multe puncte de vedere decât precedentele. Cei mai mulți dintre oameni sunt afectați de numeroase boli, obezitatea și-a făcut brusc apariția și nivelul IQ-ului a crescut brusc.

Probabil că regula evoluției a fost schimbată sau pur și simplu barbar încălcată și acesta este motivul pentru care oamenii devin mai inteligenți, dar sunt nimiciți de numeroase boli, care în trecut nu își arătau colții atât de des.

Stresul, este un alt aspect caracterizant al vieții din prezent. El poate fi atribuit multor cauze, dar cu siguranță că are o legătură directă cu modul de percepere al vieții. Oamenii nu au fost pregătiți să realizeze saltul evoluționist, motiv pentru care unii specialiști sunt de părere că specia se poate afla într-un mare pericol.

Creșterea frecvenței globale este atribuit unui altui fenomen contestat de unii dintre oamenii de știință, creșterea volumului planetei. Acest fapt este unul real și nu poate fi explicat de nicio teorie științifică acceptată în prezent. Și totuși, există anumite voci care consideră că este normal ca planeta să se dezvolte astfel atunci când se află în stare de alertă, adică funcționează la 13 Hz.

Chiar dacă aceste teorii sunt contestate de cei mai mulți dintre oamenii de știință, problema este că problemele actuale nu pot fi altfel explicate. Timpul se comprimă continuu și frecvența de pulsare a planetei este în creștere. Într-o zi din viitorul apropiat, aceasta poate crește și mai mult și toate aceste aspecte, menționate mai sus, se vor intensifica. Probabil ca acesta este scutul de apărare al unei ființe, care ne găzduieşte fără nicio chirie, iar noi o răsplătim numai prin rău.”[2]

“Accelerarea Rezonanței Schumann ne scurtează viața

Inversarea polarității magnetice terestre – una dintre cauzele accelerării frecvențelor Schumann

Oamenii de știință pun în legătură accelerarea rezonanțelor Schumann și cu inversarea actuală a polarităţii magnetice terestre. Magnetismul planetei Pământ este influenţat de magnetismul solar şi de magnetismul lunar; iar magnetismul planetei noastre este în legătură indisolubilă cu componenta magnetică a biocâmpului tuturor vieţuitoarele terestre, prin urmare şi a omului.

Haosul magnetic afectează sănătatea mintală. Perturbarea geomagnetismului poate duce la violenţă. Prin ruperea echilibrului dintre magnetosfera terestră şi componenta magnetică a biocâmpului, vor avea loc importante dezorganizări ale funcţiilor psihice şi organice ale omului şi a altor vieţuitoare pe Terra. În condiţii de puternică activitate geomagnetică (noaptea se înregistreză maximum activităţii geomagnetice), infrasunetele generate de falii geologice pot influenţa psihicul uman, astfel încât omul să vadă „fantome”.

Ceea ce este un fenomen natural. Noi, oamenii, vedem în fiecare noapte fantomele unor lumi dispărute de mii de ani. Lumina unor stele îndepărtate este imaginea unor corpuri cerești demult dispărute din punct de vedere fizic. Noi vedem în acest caz doar fantomele acelor stele, datorită drumului pe care îl parcurg fotonii în spațiul cosmic.

Magnetismul terestru a intrat de peste un secol în proces involutiv, exitând deja zone de mii de kilometri pătraţi pe suprafaţa Pământului în care magnetismul s-a redus cu aproximativ 10-15 %.

În Atlanticul de Sud, de exemplu, s-a format o zonă de peste 7.000.000 km pătraţi în care mangnetisul terestru s-a redus cu 10%; şi fenomenul este în evoluţie.
Nu trebuie să scăpăm din vedere nici faptul că inversarea polarității magnetice terestre este în relație și cu schimbarea polarității magnetice a Soarelui, fenomen ce va influența și gravitația terestră.

Iar oamenii de știință, cu toate eforturile depuse până în prezent, încă nu au reușit să detecteze în mod direct energia gravitațională, pentru a fi studiată. Conform concluziilor lui Albert Einstein, gravitația influențează timpul, respectiv ceasul biologic al celulelor noastre. Prin urmare, trăim într-un univers unde evoluează legități fizice paradoxale.”[3]

Mai multe pe larg aici -> http://jurnalparanormal.ro/content/accelerarea-rezonan%C8%9Bei-schumann-ne-scurteaz%C4%83-via%C8%9B

SURSE

  1. https://www.cocoon.ro/timpul-s-a-scurtat-o-zi-mai-are-doar-16-ore-din-24-rezonanta-schumann-s-a-accelerat-de-la-78-hz-la-125hz/
  2. http://www.efemeride.ro/comprimarea-timpului-metoda-de-protectie-folosita-de-terra-impotriva-omului
  3. http://jurnalparanormal.ro/content/accelerarea-rezonan%C8%9Bei-schumann-ne-scurteaz%C4%83-via%C8%9B
  4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...