Compuşi naturali care ucid celulele canceroase fără a distruge sistemul imunitar

Distribuie!

Chimioterapia este una din cele mai cunoscute metode de tratament al cancerului. Din păcate, medicamentele chimioterapiei  sunt extrem de toxice şi de obicei funcţionează împotriva mecanismelor naturale de luptă împotriva cancerului ale organismului, relatează Naturalnews.com.

 

Aceste medicamente distrug imunitatea gazdei în loc să o sprijine. Pe lângă inhibarea imunităţii, chimioterapia distruge celulele sănătoase din organism şi pot determina apariţia şi dezvoltarea altor probleme serioase de sănătate. Celălalt efect secundar al chimioterapiei este faptul că poate susţine dezvoltarea mai multor celule canceroase prin distrugerea sistemului imunitar.„[1]


Mai multe pe larg aici -> https://financiarul.ro/2012/09/19/compusi-naturali-care-ucid-celulele-canceroase-fara-a-distruge-sistemul-imunitar/

SURSE


  1. https://financiarul.ro/2012/09/19/compusi-naturali-care-ucid-celulele-canceroase-fara-a-distruge-sistemul-imunitar/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...