Comunicarea prin telepatie nu are limite

Distribuie!

„Telepatia nu cunoaște limite biologice și nu este doar un avantaj al rasei umane. Animalele comunică între ele și cu ajutorul telepatiei și se presupune că orice organism viu are această abilitate. Câteva experimente militare din ultimii ani au demonstrat că telepatia este posibilă și între specii, și anume între oameni și delfini.

În cazul oamenilor, telepatia se manifestă la nivelul inconștientului și apare de obicei în situațiile în care suntem dominați de trăiri primare: durerea, bucuria, suferința, spaima, oboseala. Inginerul și parapshilogul francez Rene Warcollier considera că, odată stabilită legătura telepatică dintre două persoane sau dintre un om și animalul său de companie aceasta nu se va mai pierde. Ea se va menține toată viața, chiar dacă se va manifesta mai rar în anumite perioade.”[1]


SURSE

  1. https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/comunicarea-prin-telepatie-o-legatura-pe-viata-153739
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...