Comunismul face ravagii în Vest! Ecologiștii cer confiscarea proprietăților pentru a le pune la dispoziția imigranților!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cine crede că marxismul a murit, se înșală amarnic. Numai varianta sovietică a comunismului și-a găsit sfârșitul sub ruinele Uniunii Sovietice.

Vărul din Occident, marxismul cultural împrospătat de Școala de la Frankfurt, e bine sănătos și încă mai visează să declanșeze revoluția în întreaga lume.

Ultimele vești șocante vin din Suedia, a cărei democrație îi este atât de dragă lui Ion Iliescu. Partidul Verzilor (ecologist) din această țară a propus, nici mai mult, nici mai puțin, decât confiscarea caselor unor cetățeni și repartizarea lor migranților.

Exproprierea urma să fie aplicată, conform inițiatorilor, acelor proprietari care au mai mult de o reședință sau celor care beneficiază de spațiu excedentar (cum se spunea în România pe vremea lui Ceaușescu).

Nu e nicio glumă, verzii, care fac parte din coaliția guvernamentală, intenționau să introducă proiectul de lege în Parlament ca să dea putere municipalităților să confiște proprietăți. Comuniștii deghizați în ecologiști identificaseră cu maximă precizie țintele, făcând referire inclusiv la „familiile ai căror copii s-au mutat”.

Mai mult, inițiativa prevedea ca proprietarul să nu primească nicio despăgubire, chiar dacă legea actuală obligă guvernul să plătească cu 25 la sută mai mult decât valoarea de piață a proprietății pe care o confiscă. Din fericire, protestele venite din toate părțile i-au făcut până la urmă pe Verzi să abandoneze deocamdată proiectul.

Guvernul de stânga din Spania a mers însă până la capăt. Conform Actualidad Valdepeñas, mai mulți studenți din Alicante au fost obligați să părăsească locurile de cazare, pentru care plătiseră deja taxele, ca să facă loc imigranților aduși de nava Aquarius.

Printre studenții obligați să se mute în 24 de ore se număra și un tânăr german care plătea 750 de euro pe lună pentru camera sa. Bietul băiat era însă obișnuit cu ideea că imigranții au întâietate. În Germania, noii veniți au amplificat criza locuințelor și cheltuielile statului german.

Conform publicației britanice Express, guvernul lui Merkel a plătit, numai în 2016, 454 de milioane de euro pentru a asigura cazarea la hotel a imigranților din Berlin. Cheltuielile s-au ridicat la aproximativ 14.000 de euro pentru fiecare imigrant, pomană curată pentru înfloritoarea economie germană.

Din păcate, pentru cele o sută de mii de persoane fără adăpost din capitala germană nu s-au mai găsit bani, așa că acestea au rămas să doarmă în continuare pe străzi. O altă metropolă germană a scos însă castanele din foc cu mâinile unor bieți proprietari.

Conform Daily Mail, autoritățile din Hamburg au confiscat șase apartamente din cartierul Hamm și au angajat un trust de construcții să le renoveze pentru a putea găzdui imigranți. Nota de plată urmează să fie achitată de proprietarilor, a căror singură vină este că au ghinionul să-și trăiască zilele sub regimul Angelei Merkel.

Nu e prima oară când consiliul municipal al acestui oraș, dominat de socialiști și verzi, confiscă proprietăți pentru a le pune la dispoziția imigranților. Până acum a fost însă vorba doar de spații comerciale. Foamea de locuințe e însă mare, așa că s-a ajuns și la prigonirea proprietarilor de apartamente.

Socialiștii și verzii din consiliu au pus la dispoziția delatorilor voluntari chiar și un număr de telefon la care pot să anunțe ce proprietăți sunt nelocuite de mai bine de patru luni. Exact ca pe vremea comunismului triumfător!”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/comunismul-ravagii-ecologistii.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Cetatea regelui geto-dac Dromihete a fost distrusă cu buldozerele

Un apropiat al lui George Maior și Ion Iliescu, numit ambasador al SUA la București? Legătura cu afacerea Castelul Bran

Cavalerii Templieri – simbolistică, putere, dominație și control

Document al ANAF care demonstrează „vânătoarea firmelor”. Fiecare echipă de inspectori fiscali are target de amenzi de 6 milioane lei pe an. Reacția virulentă a lui Dragnea

Ungaria sancționată de către UE, după ce a dorit să interzică Fundația pentru o Societate Deschisă “George Soros” și toate ONG-urile lui George Soros

Închide