Comunismul face ravagii în Vest! Ecologiștii cer confiscarea proprietăților pentru a le pune la dispoziția imigranților!

by “Cine crede că marxismul a murit, se înșală amarnic. Numai varianta sovietică a comunismului și-a găsit sfârșitul sub ruinele Uniunii Sovietice. Vărul din Occident, marxismul cultural împrospătat de Școala de la Frankfurt, e bine sănătos și încă mai visează să declanșeze revoluția în întreaga lume. Ultimele vești șocante vin […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cine crede că marxismul a murit, se înșală amarnic. Numai varianta sovietică a comunismului și-a găsit sfârșitul sub ruinele Uniunii Sovietice.

Vărul din Occident, marxismul cultural împrospătat de Școala de la Frankfurt, e bine sănătos și încă mai visează să declanșeze revoluția în întreaga lume.

Ultimele vești șocante vin din Suedia, a cărei democrație îi este atât de dragă lui Ion Iliescu. Partidul Verzilor (ecologist) din această țară a propus, nici mai mult, nici mai puțin, decât confiscarea caselor unor cetățeni și repartizarea lor migranților.

Exproprierea urma să fie aplicată, conform inițiatorilor, acelor proprietari care au mai mult de o reședință sau celor care beneficiază de spațiu excedentar (cum se spunea în România pe vremea lui Ceaușescu).

Nu e nicio glumă, verzii, care fac parte din coaliția guvernamentală, intenționau să introducă proiectul de lege în Parlament ca să dea putere municipalităților să confiște proprietăți. Comuniștii deghizați în ecologiști identificaseră cu maximă precizie țintele, făcând referire inclusiv la „familiile ai căror copii s-au mutat”.

Mai mult, inițiativa prevedea ca proprietarul să nu primească nicio despăgubire, chiar dacă legea actuală obligă guvernul să plătească cu 25 la sută mai mult decât valoarea de piață a proprietății pe care o confiscă. Din fericire, protestele venite din toate părțile i-au făcut până la urmă pe Verzi să abandoneze deocamdată proiectul.

Guvernul de stânga din Spania a mers însă până la capăt. Conform Actualidad Valdepeñas, mai mulți studenți din Alicante au fost obligați să părăsească locurile de cazare, pentru care plătiseră deja taxele, ca să facă loc imigranților aduși de nava Aquarius.

Printre studenții obligați să se mute în 24 de ore se număra și un tânăr german care plătea 750 de euro pe lună pentru camera sa. Bietul băiat era însă obișnuit cu ideea că imigranții au întâietate. În Germania, noii veniți au amplificat criza locuințelor și cheltuielile statului german.

Conform publicației britanice Express, guvernul lui Merkel a plătit, numai în 2016, 454 de milioane de euro pentru a asigura cazarea la hotel a imigranților din Berlin. Cheltuielile s-au ridicat la aproximativ 14.000 de euro pentru fiecare imigrant, pomană curată pentru înfloritoarea economie germană.

Din păcate, pentru cele o sută de mii de persoane fără adăpost din capitala germană nu s-au mai găsit bani, așa că acestea au rămas să doarmă în continuare pe străzi. O altă metropolă germană a scos însă castanele din foc cu mâinile unor bieți proprietari.

Conform Daily Mail, autoritățile din Hamburg au confiscat șase apartamente din cartierul Hamm și au angajat un trust de construcții să le renoveze pentru a putea găzdui imigranți. Nota de plată urmează să fie achitată de proprietarilor, a căror singură vină este că au ghinionul să-și trăiască zilele sub regimul Angelei Merkel.

Nu e prima oară când consiliul municipal al acestui oraș, dominat de socialiști și verzi, confiscă proprietăți pentru a le pune la dispoziția imigranților. Până acum a fost însă vorba doar de spații comerciale. Foamea de locuințe e însă mare, așa că s-a ajuns și la prigonirea proprietarilor de apartamente.

Socialiștii și verzii din consiliu au pus la dispoziția delatorilor voluntari chiar și un număr de telefon la care pot să anunțe ce proprietăți sunt nelocuite de mai bine de patru luni. Exact ca pe vremea comunismului triumfător!”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/comunismul-ravagii-ecologistii.html
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Buncarele Iluminatilor: Iluminatii continua sa-si preagateasca buncare pentru a se proteja de cataclisme ! Ceea ce nu stiu ei este ca nu vor scapa si ca Planeta se va purifica !
Proiectul Venus: proiectul care doreste o lume fara bani, fara sclavie monetara, fara razboaie, unde toti oamenii sa aiba acces la energia libera! Iluminatii au trecut deja la discreditarea acestui concept numindu-l "utopic"!
Francezii, dupa atentatele din Franta acuza SUA ca sponsorizeaza terorismul de peste 30 de ani
Manipularea şi programarea ştiinţifică a realităţii noastre
Consiliul Federației Ruse avertizează că America se pregătește să atace Siria
Disney introduce un cuplu de lesbiene cu copii într-unul dintre cele mai urmărite desene animate din România
Doi psihologi care au lucrat pentru CIA scapă de judecată după semnarea unui acord secret de despăgubire cu părțile vătămate
Stoltenberg: NATO nu va lăsa niciodată Afganistanul „să redevină un sanctuar pentru teroriști”
Plebiscit în Australia: Oponenţii „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex sunt hărţuiţi, insultaţi şi reduşi la tăcere de partizanii legiferării acesteia
Noua Ordine Mondială: Agenda întunecată satanică, insidioasă din spatele globalismului și a ideologiei graniţelor deschise
Minciuna Încălzirii Globale: Încălzirea Globală este o minciună globală de pe urma căreia globaliștii câștigă sume uriașe de bani. De asemenea, globaliștii susțin reducerea populației Pământului
Declinul Occidentului. Profeția lui Oswald Spengler anunță sfârșitul civilizației europene
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro