Condoleezza Rice, consilierul american pentru securitate națională sub președintele George W. Bush, despre Razboiul din Irak din 2003: “Nu am mers în Irak pentru a instaura democrația, ci am fost în Irak pentru a-l răsturna pe Saddam Hussein… A fost o problemă de securitate”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Condoleezza Rice, de ce SUA au invadat Irakul: nu pentru democrație.Vezi motivul

Condoleezza Rice, consilierul american pentru securitate națională sub președintele George W. Bush, a declarat joi, într-un interviu, că scopul pe care SUA l-au urmărit în timpul invaziei din Irak din 2003 a fost răsturnarea președintelui Saddam Hussein, nu introducerea democrației.


BUCUREȘTI, 12 mai — Sputnik. Statele Unite au invadat Irakul în 2003 pentru a-l înlătura de la putere pe Saddam Hussein, a declarat Condoleezza Rice, potrivit Sputnik International. Fostul consilier al președintelui George Bush pentru Securitate Națională, Condoleezza Rice, a precizat într-o întâlnire la Institutul Brookings că Statele Unite nu au dorit instaurarea democrației în Irak.

“Nu am mers în Irak pentru a instaura democrația, ci am fost în Irak pentru a-l răsturna pe Saddam Hussein… A fost o problemă de securitate”, a declarat Rice. Aceasta a negat că Statele Unite sunt hotărâte să-și folosească puterea militară pentru a impune democrația în Irak sau în Afganistan.


“Nu i-aș fi spus niciodată președintelui Bush să folosească forța militară pentru a aduce democrația în Irak și Afganistan”, a spus ea. Rice a recunoscut, de asemenea, că mișcările populiste care au apărut în Statele Unite și Europa de Vest în ultimii doi ani sunt forme de nemulțumire a milioanelor de oameni împotriva elitelor care și-au ignorat preocupările legate de probleme, precum liberul schimb și imigrația nelimitată.”[1]

Locul acestor teroristi globalisti este la inchisoare pe viata!

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170512/12604814/condolezza-rice-sua-invadat-irak-democratie-hussein.html
  2. Foto: en.wikipedia.org

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...