Conform fizicii cuantice, lumea există datorită minţii noastre, a câmpului pe care-l generăm şi a conştiinţei noastre. Universul este un câmp de conştiinţă ce se experimentează pe sine ca realitate fizică. Lumea este o creaţie a conştiinţei, gândurile noastre modelează lumea

Distribuie!

„Să trăim în lumea care uneşte contrariile

Conform fizicii cuantice, lumea există datorită minţii noastre, a câmpului pe care-l generăm şi a conştiinţei noastre. Sir Arthur Eddington a scris cam în acelaşi timp: „E dificil pentru fizicianul materialist să accepte ideea conform căreia substratul oricărui aspect este de natura conştiinţei.” În principiu se spune că universul este un câmp de conştiinţă ce se experimentează pe sine ca realitate fizică.


În urmă cu mai mulţi ani, în revista Nature, una dintre cele mai prestigioase reviste de ştiinţă, a apărut articolul unui fizician, Richard Conn Henry, numit „Universul mental”. Iată ce este scris în articol: „Universul este imaterial, este mental şi spiritual. Trăiţi şi bucuraţi-vă.”

În fond, fizicienii ne spuneau încă din 1930 că această lume este o creaţie a conştiinţei, că gândurile noastre modelează lumea. Iar dacă gândurile sunt bune şi am fost doar incorect programaţi, este explicabil că am creat o imagine îngrijorătoare a lumii în care trăim. Când ne reorganizăm însă gândurile şi le punem în armonie cu viaţa şi planeta, ne putem întoarce la sănătatea ei şi a noastră, deopotrivă. Deci convingerile pe care ni le-au imprimat fizica newtoniană: lumea materială, conceptul de roboţi genetici şi altele, toate acestea dispar.


Adevărul, nou, e dat de fizica cuantică. Dacă trăim în lumea fizicii cuantice, cum ne va transforma această lume sistemul de convingeri şi comportamentul? Iată ce descoperim. Dacă trăim în lumea fizicii cuantice vom recunoaşte că există o unitate a polarităţilor care se numeşte holism. Da, există masculin şi feminin, dar în lumea fizicii cuantice există o unitate a celor două. Există conservatori şi liberali, dar în fizica cuantică şi unii, şi alţii fac parte din aceeaşi lume.

Trăim într-o dimensiune în care tot ce pare a fi dual face parte de fapt din aceeaşi lume. Totul face parte din aceeaşi lume. Când începem să recunoaştem aceasta, acea activare polară care face ca cineva să fie împotriva altcuiva, dispare într-o lume în care există unitatea polarităţilor.

Este necesar să înţelegem că suntem toţi parte a aceluiaşi întreg, numit holism. Este necesar să acceptăm apoi că forţele vitale invizibile modelează lumea în care trăim. Când privim viaţa din punct de vedere mecanicist, pierdem din vedere aspectul cel mai important. Este vorba despre ceea ce este invizibil. Şi anume că lumea e modelată de gândurile noastre. Gândirea creează trupul biologic şi viaţa pe care o avem.

Este necesar să recunoaştem apoi ceea ce ne-au spus fizicienii şi deja face parte din fizică: conştiinţa voastră participă la crearea vieţii voastre. Nu suntem victime pasive într-o lume scăpată de sub control. Suntem creatori activi. Dar din păcate, am creat fiind dominaţi de sistemul de convingeri al altor oameni. E timpul să ne luăm înapoi convingerile şi să creăm o nouă fundaţie din puterea noastră adevărată. Fiecare dintre noi este creatorul spiritual al vieţii pe care o avem.”[1]

SURSE

  1. https://yogaesoteric.net/prin-intermediul-unei-evolutii-spirituale-constiente-omenirea-poate-iesi-de-sub-conditionarea-genetica-ii
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...