Consilier al lui Obama: “Arabia Saudită a tolerat finanţarea Al-Qaeda înainte de 11 septembrie 2001”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Arabia Saudită a oferit “atenţie insuficientă” fondurilor care au contribuit la ascensiunea reţelei teroriste Al-Qaida, a afirmat Ben Rhodes, adjunct al consilierului prezidenţial american pentru Siguranţa Naţională.

“Guvernul Arabiei Saudite nu are are o politică oficială de susţinere a organizaţiei teroriste Al-Qaida, dar au existat indivizi foarte bogaţi din Arabia Saudită care au contribuit, uneori direct, la finanţarea grupurilor extremiste”, a spus Rhodes, citat de site-ul Politico.com.


“Nu se poate spune că a existat vreo intenţionalitate din partea Arabiei Saudite de a oferi susţinere organizaţiei teroriste Al-Qaida”, a subliniat consilierul prezidenţial american.

P.S. Aceasta afirmatie amesteca adevarul cu minciuna in sensul ca nu doar Arabia Saudita au creat terorismul mondial si-l finanteaza, ci si SUA-UE. Pe scurt, Al-Qaeda este numele dat de catre americani luptatorilor mujahedini, care au fost finantati de catre CIA in cadrul operatiunii “Cyclone” pentru a lupta impotriva sovieticilor din Afganistan in timpul Razboiului din Afganistan (1979-1989).


SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/externe/consilier-al-lui-obama-arabia-saudita-a-tolerat-finantarea-al-qaida-inainte-de-11-septembrie-2001-15265910

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...