Consiliul Federației Ruse avertizează că America se pregătește să atace Siria

by “„Statele Unite pregătesc un nou atac asupra pozițiilor armatei siriene, o provocare cinică și fără precedent”, a declarat primul reprezentant adjunct al Comisiei Consiliului Federației Ruse privind Apărarea și Securitatea, Franz Klințevici. Conform spuselor lui Klințevici, după provocarea pe care Statele Unite au prezentat-o drept un atac chimic, acum […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“„Statele Unite pregătesc un nou atac asupra pozițiilor armatei siriene, o provocare cinică și fără precedent”, a declarat primul reprezentant adjunct al Comisiei Consiliului Federației Ruse privind Apărarea și Securitatea, Franz Klințevici.

Conform spuselor lui Klințevici, după provocarea pe care Statele Unite au prezentat-o drept un atac chimic, acum este posibil un atac al militarilor americani asupra „grupărilor care se află la granița unei rezolvări constructive a situației”. Klițevici consideră că în legătură cu această situație militarii ruși și alți specialiști militari care lucrează în Siria sunt puși în pericol. „Viața lor este pusă în fața unui pericol real”, a subliniat Klințevici.


Recent, purtătorul de cuvânt al Casei Albe Sean Spicer a afirmat că Assad pregătește un nou atac chimic. În declarația sa a fost subliniat faptul că dacă Assad va efectua un nou atac chimic „atât el cât și soldații săi vor plăti cu vârf și îndesat.””[1]

De unde stiu americanii ca “Bashar al-Assad pregateste un nou atac chimic”? De fapt, SUA pregateste o alta operatiune “Steag Fals” pentru a-l acuza pe Bashar al-Assad pe care inca nu au reusit sa-l inlature de la conducerea Siriei. SUA, Israel si teroristii ISIS sunt aliati impotriva lui Bashar al-Assad. Nu este o “teorie a conspiratiei”, totul este cat se poate de clar.


SURSE

  1. https://rusul.ru/america-va-ataca-siria/
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Televizoarele inteligente Samsung permit companiei sa inregistreze tot ce spun clientii ! SmartTV-urile au rolul de a spiona oamenii !
O companie din Suedia a inlocuit ecusoanele angajatilor cu microcipuri implantate sub piele ! Corporatistii au fost transformati in marfuri !
Mesajul lui Maduro către americani: „Cei care conduc imperiul Statelor Unite vor să pună mâna pe petrolul nostru”
Cenzura internetului: Comisia Europeană presează platformele online să ia măsuri împotriva "știrilor false"! În același timp, Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, împreună cu globaliștii UE, participă la dezvelirea statuii lui Karl Marx! Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Tim R. Swartz - "Călătoria secretă a amiralului Byrd dincolo de poli"
Socialismul și Liberalismul - două ideologii dezastruoase pentru omenire, care duc omenirea către colaps
Numărul militanţilor islamişti din Suedia este în creştere
Noile vaccinuri IGT vor putea modifica genetic specia umană
Proiectul Venus: proiectul care doreste o lume fara bani, fara sclavie monetara, fara razboaie, unde toti oamenii sa aiba acces la energia libera! Iluminatii au trecut deja la discreditarea acestui concept numindu-l "utopic"!
Nick Rockefeller despre terorism, microcipuri, Noua Ordine Mondială, Guvernul Mondial și sfârșitul libertății umane
Sefa FMI, Christine Lagarde, a fost trimisa in judecata pentru un prejudiciu de peste 400 milioane de euro
NSA si FBI doresc sa impiedice Apple si Google pentru a nu scoate pe piata telefoane protejate impotriva ascultarii !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro