Consiliul Federației Ruse avertizează că America se pregătește să atace Siria

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„„Statele Unite pregătesc un nou atac asupra pozițiilor armatei siriene, o provocare cinică și fără precedent”, a declarat primul reprezentant adjunct al Comisiei Consiliului Federației Ruse privind Apărarea și Securitatea, Franz Klințevici.

Conform spuselor lui Klințevici, după provocarea pe care Statele Unite au prezentat-o drept un atac chimic, acum este posibil un atac al militarilor americani asupra „grupărilor care se află la granița unei rezolvări constructive a situației”. Klițevici consideră că în legătură cu această situație militarii ruși și alți specialiști militari care lucrează în Siria sunt puși în pericol. „Viața lor este pusă în fața unui pericol real”, a subliniat Klințevici.


Recent, purtătorul de cuvânt al Casei Albe Sean Spicer a afirmat că Assad pregătește un nou atac chimic. În declarația sa a fost subliniat faptul că dacă Assad va efectua un nou atac chimic „atât el cât și soldații săi vor plăti cu vârf și îndesat.””[1]

De unde stiu americanii ca „Bashar al-Assad pregateste un nou atac chimic”? De fapt, SUA pregateste o alta operatiune „Steag Fals” pentru a-l acuza pe Bashar al-Assad pe care inca nu au reusit sa-l inlature de la conducerea Siriei. SUA, Israel si teroristii ISIS sunt aliati impotriva lui Bashar al-Assad. Nu este o „teorie a conspiratiei”, totul este cat se poate de clar.


SURSE

  1. https://rusul.ru/america-va-ataca-siria/
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...