Conspirația coronavirusului Covid-19 în România

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Globaliștii din România văd că oamenii au început să înțeleagă mascarada Covid-19 și au început să lanseze noi informații false. Aceștia spun că rușii și alții ar fi creat aceste “știri false”, despre conspirația Covid-19 și că astfel de “teorii ale conspirației” afectează statul român.

Oamenii care protestează împotriva globaliștilor nu sunt plătiți de Rusia. La fel, globaliștii au mințit că Rusia s-a implicat în alegerile din SUA, în 2016 și că l-au ajutat pe Donald Trump să câștige. Totul a fost o minciună.


Așa-zisele “teorii ale conspirației” nu au cum să afecteze statul român. Oamenii au tot dreptul de a critica autoritățile, altfel se numește dictatură. Conspirațiile sunt fapte grave, care pun în pericol securitatea națională. Oamenii care vorbesc despre conspirații nu pun în pericol statul român, ci cei care conspiră.

Coronavirusul Covid-19 este o operațiune “steag fals” prin care globaliștii vor să ne ia libertățile. Globaliștii au creat coronavirusul Covid-19 și s-au folosit de aceste virus pentru a crea panică pe planetă, astfel încât oamenii să renunțe la libertăți. Pentru a putea crea această isterie, globaliștii au avut nevoie de susținerea presei. În România, Guvernul PNL a dat 40 milioane presei pentru a întreține această isterie.

Dacă Guvernul PNL nu ar fi cumpărat o parte a presei, atunci mascarada s-ar fi terminat mult mai repede, iar ei nu ar fi reușit să calce în picioare libertățile oamenilor și Constituția României. Această gigantică conspirație trebuie investigată, iar cei care au încercat să ne distrugă libertățile trebuie să răspundă penal.

Iată cum a funcționat conspirația Covid-19 în România: teste care dau rezultate eronate, spitale de carton unde să fie internați asimptomaticii, numărul de persoane infectate a fost umflat (așa cum a recunoscut fosta șefă a Direcției de Sănătate Județeană Suceava), fără autopsii, spitalele goale (pacienții non-Covid-19 neavând acces la tratament), cenzura libertății de exprimare (au închis site-uri în perioada stării de urgență), amenzi uriașe (care au fost declarate neconstituționale), au distrus economia, au cumpărat măști și au obligat oamenii să le poarte (desi medicii au arătat că măștile pot fi periculoase), au cerut termoscanarea oamenilor care intră în supermarketuri (o măsură ilegală), au încercat să ne sperie că va veni un al doilea val (savantul francez Didier Raoult a contrazis Organizația Mondială a Sănătății spunând că nu va exista un al doilea val).

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

26 mai 2020

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cum se distruge un popor - Text din anii ’30
Mulțumim, SUA! Ați separat apele în România
Unirea dintre Romania si Moldova este o speculatie politica a UE ! UE nu este interesata de aceasta unire, ci de a atrage un stat in acest spatiu european !
Mihai Șora, fost consilier al bolșevicei Ana Pauker, este un important susținător al Mișcării #Rezist! Mișcarea #Rezist este o mișcare neomarxistă/progresistă/liberală/globalistă, care susține Noua Ordine Mondială!
Alexandru Florian, de la Institutul Elie Wiesel, atac fără precedent la adresa Bisericii Ortodoxe Române: Promovează mesaje legate de simbolistica mișcării legionare, susține organizații extremiste
Cum au încercat autorităţile să ascundă furtul de lemn de fag
Prima victorie a Partidului Noua Dreaptă: stoparea înfiinţării centrelor pentru imigranţi de la Tăşnad, Bumbeşti Jiu şi Câmpulung Muscel!
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
Donald Trump a decis: Ambasadorul SUA, Hans Klemm, la București părăsește România
Generalul Emil Străinu: "România este poligon de testare pentru armamentul geoclimatic"
Ce s-ar întâmpla dacă băncile și multinaționalele ar pleca din România? România ar fi o țară suverană, independentă și cu o economie puternică. România este cea mai bogată țară de pe Pământ, doar că nu este lăsată să se dezvolte. Băncile și multinaționalele țin România în mod intenționat în sărăcie
Klaus Iohannis a primit premiul Kalergi. Contele Kalergi, promotor fanatic al Statelor Unite ale Europei, mason în loja Humanitas și lăudător al lui Troțki, a scris că rasa viitorului în Europa va fi „negroid-eurasiatică”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Tinerii Frumoși și Liberi din Mișcarea #Rezist vor o Noua Ordine Mondială

Cele 12 motive spirituale pentru care este necesar să studiezi astrologia

Directorul Institutului „Elie Wiesel” a fost propagandist al comunismului şi al PCR

Coreea de Nord: ”Donald Trump ne-a declarat război”. Răspunsul Casei Albe: ”E absurd”

Cel mai batran om de pe planeta, cunoscut oficial, este un indian de 179 de ani ! Un caz ce bulverseaza oamenii de stiinta ! Neoficial, alchimistii pot traii chiar mii de ani !

Închide