Conspirația coronavirusului Covid-19 în România

Distribuie!by Globaliștii din România văd că oamenii au început să înțeleagă mascarada Covid-19 și au început să lanseze noi informații false. Aceștia spun că rușii și alții ar fi creat aceste “știri false”, despre conspirația Covid-19 și că astfel de “teorii ale conspirației” afectează statul român. Oamenii care protestează împotriva […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Globaliștii din România văd că oamenii au început să înțeleagă mascarada Covid-19 și au început să lanseze noi informații false. Aceștia spun că rușii și alții ar fi creat aceste “știri false”, despre conspirația Covid-19 și că astfel de “teorii ale conspirației” afectează statul român.

Oamenii care protestează împotriva globaliștilor nu sunt plătiți de Rusia. La fel, globaliștii au mințit că Rusia s-a implicat în alegerile din SUA, în 2016 și că l-au ajutat pe Donald Trump să câștige. Totul a fost o minciună.


Așa-zisele “teorii ale conspirației” nu au cum să afecteze statul român. Oamenii au tot dreptul de a critica autoritățile, altfel se numește dictatură. Conspirațiile sunt fapte grave, care pun în pericol securitatea națională. Oamenii care vorbesc despre conspirații nu pun în pericol statul român, ci cei care conspiră.

Coronavirusul Covid-19 este o operațiune “steag fals” prin care globaliștii vor să ne ia libertățile. Globaliștii au creat coronavirusul Covid-19 și s-au folosit de aceste virus pentru a crea panică pe planetă, astfel încât oamenii să renunțe la libertăți. Pentru a putea crea această isterie, globaliștii au avut nevoie de susținerea presei. În România, Guvernul PNL a dat 40 milioane presei pentru a întreține această isterie.

Dacă Guvernul PNL nu ar fi cumpărat o parte a presei, atunci mascarada s-ar fi terminat mult mai repede, iar ei nu ar fi reușit să calce în picioare libertățile oamenilor și Constituția României. Această gigantică conspirație trebuie investigată, iar cei care au încercat să ne distrugă libertățile trebuie să răspundă penal.

Iată cum a funcționat conspirația Covid-19 în România: teste care dau rezultate eronate, spitale de carton unde să fie internați asimptomaticii, numărul de persoane infectate a fost umflat (așa cum a recunoscut fosta șefă a Direcției de Sănătate Județeană Suceava), fără autopsii, spitalele goale (pacienții non-Covid-19 neavând acces la tratament), cenzura libertății de exprimare (au închis site-uri în perioada stării de urgență), amenzi uriașe (care au fost declarate neconstituționale), au distrus economia, au cumpărat măști și au obligat oamenii să le poarte (desi medicii au arătat că măștile pot fi periculoase), au cerut termoscanarea oamenilor care intră în supermarketuri (o măsură ilegală), au încercat să ne sperie că va veni un al doilea val (savantul francez Didier Raoult a contrazis Organizația Mondială a Sănătății spunând că nu va exista un al doilea val).

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

26 mai 2020

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro