Conspirația coronavirusului Covid-19 în România

by Globaliștii din România văd că oamenii au început să înțeleagă mascarada Covid-19 și au început să lanseze noi informații false. Aceștia spun că rușii și alții ar fi creat aceste “știri false”, despre conspirația Covid-19 și că astfel de “teorii ale conspirației” afectează statul român. Oamenii care protestează împotriva […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Globaliștii din România văd că oamenii au început să înțeleagă mascarada Covid-19 și au început să lanseze noi informații false. Aceștia spun că rușii și alții ar fi creat aceste “știri false”, despre conspirația Covid-19 și că astfel de “teorii ale conspirației” afectează statul român.

Oamenii care protestează împotriva globaliștilor nu sunt plătiți de Rusia. La fel, globaliștii au mințit că Rusia s-a implicat în alegerile din SUA, în 2016 și că l-au ajutat pe Donald Trump să câștige. Totul a fost o minciună.


Așa-zisele “teorii ale conspirației” nu au cum să afecteze statul român. Oamenii au tot dreptul de a critica autoritățile, altfel se numește dictatură. Conspirațiile sunt fapte grave, care pun în pericol securitatea națională. Oamenii care vorbesc despre conspirații nu pun în pericol statul român, ci cei care conspiră.

Coronavirusul Covid-19 este o operațiune “steag fals” prin care globaliștii vor să ne ia libertățile. Globaliștii au creat coronavirusul Covid-19 și s-au folosit de aceste virus pentru a crea panică pe planetă, astfel încât oamenii să renunțe la libertăți. Pentru a putea crea această isterie, globaliștii au avut nevoie de susținerea presei. În România, Guvernul PNL a dat 40 milioane presei pentru a întreține această isterie.

Dacă Guvernul PNL nu ar fi cumpărat o parte a presei, atunci mascarada s-ar fi terminat mult mai repede, iar ei nu ar fi reușit să calce în picioare libertățile oamenilor și Constituția României. Această gigantică conspirație trebuie investigată, iar cei care au încercat să ne distrugă libertățile trebuie să răspundă penal.

Iată cum a funcționat conspirația Covid-19 în România: teste care dau rezultate eronate, spitale de carton unde să fie internați asimptomaticii, numărul de persoane infectate a fost umflat (așa cum a recunoscut fosta șefă a Direcției de Sănătate Județeană Suceava), fără autopsii, spitalele goale (pacienții non-Covid-19 neavând acces la tratament), cenzura libertății de exprimare (au închis site-uri în perioada stării de urgență), amenzi uriașe (care au fost declarate neconstituționale), au distrus economia, au cumpărat măști și au obligat oamenii să le poarte (desi medicii au arătat că măștile pot fi periculoase), au cerut termoscanarea oamenilor care intră în supermarketuri (o măsură ilegală), au încercat să ne sperie că va veni un al doilea val (savantul francez Didier Raoult a contrazis Organizația Mondială a Sănătății spunând că nu va exista un al doilea val).

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

26 mai 2020

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guvernul a decis: Românii care nu vor dori să aibă carte electronică cu cip integrat vor putea refuza. Cărțile de identitate cu cip pot fi sparte de hackeri, iar identitatea poate fi furată!
Implicarea principalei Fundaţii a lui George Soros în alegerile din 2014 din România
În timp ce "vestele galbene" din Franța protestează împotriva globaliștilor, #rezistenții din România au organizat un miting pro-UE!
Retinerea datelor de catre furnizorii de telecomunicatii este neconstitutionala conform Curtii Constitutionale ! Legea Big Brother initiata de SRI se darama incetul cu incetul !
Dictatura biometrică, tot mai aproape! MAI a prezentat cartea electronică de identitate, care va conține CIP integrat și amprente. În timp ce britanicii au renunțat la proiect, considerat prea costisitor, România e dispusă să dea milioane de euro
Sorosiștii #Rezist vor să strice ziua de 1 decembrie
Miliardarii de la Rosia Montana au suferit o infrangere grea in Instanta
Avocat: Protocoale SRI, un act de trădare națională
Fostul judecător al Curții Constituționale a României, Toni Greblă, a fost achitat, după ce DNA l-a executat la comanda SRI! Toni Greblă s-a opus legilor Big Brother dorite de către SRI!
Big Brother și Stat Polițienesc în România: SRI va putea să facă acte de cercetare penală în chestiuni de securitate naţională!
Limba maghiară obligatorie pentru toate posturile din Poliția Locală Sfântu Gheorghe
"Black Friday" - o isterie Capitalistă! Ce se ascunde în spatele acestei propagande materialiste?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro