Conspirația DNA împotriva României! Globaliștii SUA-UE-Soros au creat și susțin Statul Paralel din România! Globaliștii SUA-UE-Soros au încercat să transforme România într-un stat totalitar!

Distribuie!

„Înregistrarea care aruncă în aer DNA. Cum fabricau procurorii DNA dosare contra lui Ponta, Sebastian Ghiță și a familiei Cosma

O serie de înregistrări aruncă în aer DNA în această seară. Fostul deputat PSD Vlad Cosma a dezvăluit într-o serie de înregistrări prezentate în exclusivitate la Sinteza Zilei,cum șefii DNA Ploiești, în frunte cu procurorul-șef Onea Lucian și cu celebrul procuror Negulescu fabricau dosare împotriva lui Victor Ponta, Sebastian Ghiță și a familiei Cosma. Mai mult, aceștia îl amenințau pe Vlad Cosma că îi vor aresta sora.


Toată lumea își aduce aminte de bătălia dintre domnul Sebastian Ghiță și domnul Ghiță, toată lumea își aduce aminte de amenințările, cu plecările din Seychelles. În această seară vom intra în legătură direct cu domnul Sebastian Ghiță. Procurorul Negulescu îl amenință pe deputatul Vlad Cosma că îi arestează sora că îi va înfunda dacă nu îi denunță pe Victor Ponta și pe Sebastian Ghiță. E o vânătoare de oameni, se plantează probe, se fabrică probe, se fabrică un caz pentru a ajunge la prim-ministru și la omul care era atât de apropiat. Domnul Cozma se înregistrează, spune povestea și apoi difuzează înregistrările pe care le face în care i se cereau să fabrice probe. Dacă domnul Onea vrea să vorbească, dacă domnul Portocală Zdreanță vrea să vorbească, domnul Sebastian Ghiță vrea să vorbească. E momentul în această seară în care adevărul va ieși la iveală, a spus Mihai Gâdea în această seară.

„Sunt Vlad Cosma, am fost ales deputat în Parlamentul României. Multe persoane au prezentat dovezi în 2017 despre procurorul Portocală Zdreanță, despre abuzurile făcute de acesta, despre pasiunea pe care o avea pentru ea. Din acest grup înfracțional fac parte Onea Lucian, procuror-șef DNA Ploiești, celebrul procuror suspendat Negulescu, adjuncta șefului DNA Ploiești, polițiștii judiciari Mihai Iordache, Florea Gabriela. Scopul lor era să fabrice dosare. În acest mod a fost promovat Mircea Negulescu, la fel și Onea Lucian în cadrul Colegiului DNA București.
Procurorul Onea Lucian mi-a spus cum îi va face pe Victor Ponta, pe Sebastian Ghiță și că sora mea va fi arestată. I-am spus că accept, doar ca sora mea să nu fie arestată”, a povestit Vlad Cosma.”[1]


„Noi înregistrări colosale cu procurorii DNA Ploiești

Miercuri seară, la „Sinteza zilei”, au fost prezentate noi înregistrări colosale cu procurorii DNA Ploiești.

Procurorii DNA Savu și Negulescu ticluiesc datele declarațiilor și antedatează denunțuri și acte din dosar, a arătat Vlad Cosma, miercuri, la Antena 3.

„Toate aceste lucruri au fost făcute încălcându-se mai multe legi penale, cu scopul de a bloca posibilitatea celor încriminați pe nedrept și cu probe false să se poată apăra”, a mai spus Vlad Cosma.

Redăm conținutul integral al înregistrărilor:

Prima înregistrare

procuror M. Negulescu : Deci, eu prin dosarul ăsta vreau să dovedesc ceea ce ….realitatea, da? REALITATEA E CĂ SEBASTIAN GHIŢĂ E UN SPĂLĂTOR DE BANI, DA? Păi da, asta e!

(neinteligibil)…

martor 1 : Avem 3 variante: discuţia adevărată care se face…discuţia adevărată…ia-o pe rând şi fiecare ce are de zis, avem a doua variantă: ieşim toţi afară şi audiază-ne pe fiecare în parte.

procuror M. Negulescu : Da.

martor 1 : Şi a 3-a variantă: FĂ CE VREI TU! M-AM SĂTURAT ŞI GATA! CE VREI? HOTĂRÂŢI-VĂ VOI, FRATELE MEU! (ref: să se hotărască procurorii)

procuror M. Negulescu: Sunt în … vino încoa’, Alfred! (ref: Alfred Savu, procuror DNA Ploieşti) că sunt în ăla cu tigăi (ref: dosar cu tigăi)

procuror Alfred Savu: Păi, d-aia am şi intrat.

procuror M. Negulescu: Hai încoa’!

procuror M. Negulescu: Deci, băi frate, deci, tu îmi spui aşa, da? Că erai administrator la ***, da?

procuror M. Negulescu: ÎMI SPUI LA VEDERE că Sorin Chirilă, da?, a venit la tine să zică: “Bă, vreau să cumpăr tigai”, nu? Dar el ţi-a spus că, de fapt, are tigăile, avea nevoie doar de o factură, nu?

martor 2: NU MI-A SPUS CĂ LE ARE DEJA TIGĂILE….

martor 1: Dacă-l pui să zică asta, l-ai făcut.. l-ai împachetat spălare şi evaziune fiscală (ref: pe Ghiţă îl împachetează)

martor 2: Nu pot să…

procuror M. Negulescu: NU L-AM CHEMAT PE SORIN CHIRILĂ, CÂND ÎL CHEM ÎL ARESTEZ, M-AŢI ÎNŢELES?

procuror Alfred Savu: N-am fost de la început aşa …

martor 1: Nu, n-a fost de la început (ref: al doilea procuror nu a participat de la începutul întâlnirii). Discuţia este foarte clară. Dacă se ia de la coadă la cap….

martor 2: Eu confirm că..

martor 1: Şi nu are de ce să dea sub acoperire. Ce treabă are….

martor 2: Eu pot să dau…

martor 1: Monica de ce să dea sub acoperire? Sau care sunt problemele?

procuror M. Negulescu: Deci, CELE DOUĂ (ref: ele 2 doamne din încăpere) DAU LA LIBER

procuror M. Negulescu: TU? EŞTI MARTOR ŞI TE ÎNTREB: “UITE, BĂ, UITE, ASTA E SITUAŢIA..”..ŞI TU SPUI: “ASTA…” VEZI TU VREO SESIZARE ÎN DOSARUL ĂSTA FĂCUTĂ DE TINE? (ref: convinge martorul că nu el va fi denunţător)

martor 1: Bine, hai să facem altceva.

procuror M. Negulescu: Zi!

martor 1: Fetele nu au de ce să participe la discuţia asta. Poa’ să aştepte afară (ref: cele 2 doamne martor)

procuror M. Negulescu: Aşteptaţi un pic afară, da?

martor 1: Că nu au de ce să participe la discuţia asta, ca să le implicăm pe ele în toată discuţia…

(neinteligibil)….

martor 1 către martor femeie 1: Să nu mai ştiţi voi ce declaraţie dă fiecare, cu ce acoperire, cu ce… Aşa, lasă, nu mai faceţi discuţii.

martor 1 către procuror M. Negulescu : Nu mai vreau să.. (neinteligibil)… faţă de altcineva care nu ştiu ce a fost între noi de-a lungul timpului.

martor 1: Dacă, sub acoperire, spune că au venit banii la Tătărani, n-are nicio problemă. MIE MI-E, MI-E PERPENDICULAR.

martor 1: Nu am vorbit niciodată, nici măcar “salut!” cu Sorin Chirilă şi nu pot să declar eu că am luat banii de la aşa şi i-am dat lui Sorin Chirilă, că nu îl cunosc pe om.

martor 2: Ăsta e adevărul.

martor 1: Şi ăsta e adevărul.

martor 1: Eu când auzeam de Sebi Ghiţă mi se făcea ….

martor 1: Şi atunci, discuţia e aicea cum să pune sau să pupe declaraţiile, să facem, să ne apucăm să scriem o declaraţie..

procuror M. Negulescu: La vedere, la vedere…

martor 1: Aşa.

procuror M. Negulescu: Trebuie să-mi spui că, niciodată voi nu aţi furnizat tigăi lu’ Media Fantasy.

martor 1: Nu, spune …(neinteligibil)..

martor 2 : Spunem sub acoperire chestia asta. Ştii la ce spune el? Şi are dreptate.

procuror M. Negulescu către procuror Alfred Savu : Hai să-i luăm acum la vedere lui şi pe urmă îi luăm protejată, tot aicea.

martor 1: Deci, fii atent, el poate să spună sub identitate protejată.

procuror M. Negulescu: Că i-a zis ăsta: “Bă, cumperi de la Kadok. Da! Nu, pe identitate reală spune că s-a întâlnit cu Sorin Chirilă, nu?

procuror M. Negulescu: Ce vrei tu să spui pe identitate reală?

martor 2 : Vreau ca să şi reiasă adevărul, că mie nu mi-a zis Sorin Chirilă: “Du-te la Kadok!”

procuror Alfred Savu: Eu zic altceva. Tu o să faci o cerere că nu poţi să declari pe bune că ţi-e teamă de … (ref: teamă de Sebastian Ghiţă )

procuror M. Negulescu: Şi în ailaltă (ref: în declaraţia acoperită) spune exact că ăla a venit să-i ceară o factură şi că el niciodată nu i-a livrat tigăi, că nu avea de unde. Mă-nţelegi?

procuror M. Negulescu: E ok ..aşa, nu? Adică…ne… nici nu mai….s-a jucat meciul(ref: obţine ce are nevoie din declaraţie pentru o arestare)

A doua înregistrare

poliţist DNA:

…..(neinteligibil)…avut niciodată relaţii cu….(neinteligibil)… achiziţie de tigăi cu SC Kadok Interprest.

Fac şi precizarea că la altă societate comercială nu a avut niciodată asemenea bunuri, respectiv, tigăi.

Bun.

În perioada campaniei electorale desfăşurate pentru alegerile parlamentare organizate în anul 2012, am fost contactat de numitul Chirilă Sorin Adrian, pe care îl cunoşteam şi despre care ştiam că este reprezentantul societăţii Media Fantasy Solution.

Cu ocazia discuţiei purtate cu acestami-a propus să emit o factură în numele societăţii comerciale….către societatea sa Media Fantasy Solution, motivând cererea sa de faptul că deţine mai multe tigăi pentru care …că…că deţine mai multe tigăi pentru…nu are…nu „iar deţine”… şi are nevoie de o factură cu care să justifice provenienţa acestora.

Cu aceeaşi ocazie, Chirilă Sorin mi-a indicat, pe de o parte, ce valoare ar fi trebuit să aibă factura emisă ..şi, pe de altă parte, mi-a indicat faptul că, în cadrul aceleiaşi relaţii comerciale, eu, la rândul meu, respectiv, societatea administrată de mine urma să primească o factură emisă de societatea comercială Kaduk Interprest având aproximativ aceeaşi valoare şi acelaşi obiect de furnizare de bunuri, respectiv, tigăi.

Chirilă Sorin m-a asigurat despre… m-a asigurat despre faptul că, urmare a discuţiei purtate, va primi în cont valoarea facturii ..emise…lucru care s-a şi întâmplat.

La rândul meu, din întreaga sumă astfel primită în cont, o mare parte, mai puţin un comision de circa 1-2% din întreaga valoare facturată, urma să o virez, tot la indicaţia lui Chirilă Sorin, în contul aşa-zisului furnizor SC Kadok Interprest.

Despre acest circuit bancar cunosc faptul că banii respectivi au fost scoşi în numerar din contul, contul lui Kadok, au fost aduşi în această formă la birourile din comuna Tătărani, de unde au fost ridicaţi de Chirilă Sorin.

martor: Nu, nu.

…(neinteligibil)

martor: Nu-i aşa!

poliţist DNA:

A fost de acord cu propunerea lui Chirilă Sorin, fapt pentru care, aşa cum stabilisem cu acesta, am emis o factură către SC Media Fantasy concomitent cu primirea unei facturi emise de SC Kadok.

A treia înregistrare

Ba da, mă, facem, da’ semnează.

Stai, stai să semnez cu albastru.

Şi aici scriem data în faţa noastră şi ne semnăm amândoi.

Da?

procuror M. Negulescu: 13.04? 2000..16?

Da.

procuror Alfred Savu: Păi, până la urmă, de ce ai zis 12.04?

Nu 12, 13.

…(neinteligibil).

În ordonanţă?

…(neinteligibil)..

procuror M. Negulescu: În 12.04 e înregistrată. De ieri este.

Numărul l-am dat de ieri, dar cu ce dată ne-am sesizat?

…(neinteligibil)..

Păi asta discutasem, eu de aia am întrebat.

procuror M. Negulescu: Nu e înregistrat. Am luat denunţul, dar nu l-am înregistrat. L-am înregistrat pe 12, el e datat de pe 7, când a venit ăla şi a scris, înţelegi?

…(neinteligibil)..

S-a sesizat la 12 aprilie. Asta zic eu.

Şi-atuncea când e? 12.

Ne-am sesizat pe 7…(neinteligibil) tot pe 7.

Păi nu, da’ acum cum e?

Nu contează când l-ai înregistrat.

A, 7, da.

procuror Alfred Savu: Aici e scris că ne-am sesizat la 12. Pe 7 ne-am sesizat. Nu contează când l-am înregistrat, asta modifici.

…(neinteligibil)..

procuror M. Negulescu: Ai scris? 7?

Păi şi cum… …(neinteligibil)?

procuror Alfred Savu: Mai scoate o dată asta (ref. ca să modifice iar data).

Numai, dă-l dracu’, lasă-l că-l facem pe tot.

poliţist DNA: Bun. Acum fac cererea, da?

procuror M. Negulescu: Da.

poliţist DNA: Adică şi ordonanţa tot din…n-are cum să fie din 7 ordonanţa.

Ce ordonanţă, domne?

procuror M. Negulescu: Ordonanţa de atribuire o faci cu data de astăzi.

Cu data de azi.

…(neinteligibil)…

Plec. Nu mai pot.”[2]

„Noi înregistrări devastatoare. Probe halucinante din sediul DNA Ploiești. Mircea Negulescu: „Vreau să îl ard pe Daniel Savu! Ori te ard pe tine, ori îl ard”

Fostul deputat Vlad Cosma continuă seria dezvăluirilor.

O nouă înregistrare devastatoare pentru statul paralel a fost prezentată joi seară la Antena 3.

Procurorul Negulescu îi spune unei persoane, în prezența lui Vlad Cosma, că are de ales între a da o declarație mincinoasă despre senatorul Savu Daniel și „a fi ars”.

Mircea Negulescu: „Vreau să îl ard pe Daniel Savu! Ori te ard pe tine, ori îl ard”

Redăm integral transcriptul înregistrării audio:

procuror M. Negulescu:  Ascultă-mă!

Vlad Cosma: Aşa.

procuror M. Negulescu: Până la urmă, am chemat-o pe aia, am zis că numai, contractase şi nu se mai lăsa, ştii?

procuror M. Negulescu: Mamă, frate, şi, de durere, am chemat-o pe aia şi aia l-a chemat pe doctor şi …(neinteligibil)…

procuror M. Negulescu: Nici n-am simţit-o pe…m-a lăsat durerea..şi-am dormit

Vlad Cosma: Atât?

procuror M. Negulescu:  pân’ dimineaţa, da.

Vlad Cosma: N-o iei razna? Eşti la mare, vreo discotecă?

procuror M. Negulescu:  …ce dracu’, mă….(neinteligibil)…

….(neinteligibil)…

procuror M. Negulescu: Şi pe urmă, de a doua zi, gata, la mare.

procuror M. Negulescu:  Şi mă uitam, ziceam de ţigani. Mă, mânca-ţi-aş gura, bă, nicio durere, bă, mânca-ţi-aş, nimic, frate! Băga un ţigan la lichide în el…

procuror M. Negulescu: Eu, de-abia, în prima zi, ăla îmi zicea să beau 1 litru jumătate de…ce să beau 1 litru jumătate de..? Nu ştiu dacă am băut 2 căni..

…(neinteligibil)…

Vlad Cosma: Îl ai la…spital?

procuror M. Negulescu: Cine? Lasă-le un pic acolo să aştepte în faţă acolo, da?

Deci…(neinteligibil)….10….(neinteligibil)

….(răsete)…

procuror M. Negulescu:  Livrările, ă? Erai dealerul meu, nebunule!

…(răsete)…

…păi, normal…îţi dai seama…(neinteligibil)….ce crezi, mă, ce, de-acuma, 2 kg de morfină se găseşte, cum să nu meargă, eşti nebun?

…(răsete)…

poliţist DNA: Zi-mi ce facem, hai, ce mai facem, ce mai..?

procuror M. Negulescu: Vreau să-l ard pe Daniel Savu.

poliţist DNA: Mamă, mânca-ţi-aş..

…(răsete)

procuror M. Negulescu: Fii atent, hai că îţi spun eu cum fac. Ştii că dosarul lui Daniel Savu cu tine e la mine. Ori te ard pe tine, ori îl ard pe el. E la..

martor denunţător: Pe mine nu ai de ce să mă arzi.

procuror M. NegulescuNu ştiu, mă gândesc, ce dracu’…

martor denunţător: Ei, câ**t, acuma şi tu. Ştii ce nu-mi place la tine? Tot arăţi tu pisica, păi nu eşti tu cu dosarul…….(neinteligibil)…nu spun eu că au declarat, spun că procurorul care este..cutare…se referea la tine.

procuror M. Negulescu: Aşa, şi? De unde ştii tu că se referea la mine?

martor denunţător: Spune el…

…….(neinteligibil)….

poliţist DNA: …(neinteligibil) …şi-un procuror puţin abuziv sau cum apare…

Vlad Cosma: Da’ tu ai văzut declaraţia?

poliţist DNA: Nu, ştiu declaraţia.

Vlad Cosma: Aaa!

procuror M. Negulescu: Aşa.

Vlad Cosma: A zis că a retras-o.

Cine?

Vlad Cosma: Ea.

Declaraţia cu un procuror puţin abuziv? Nu, există hârtie.

Vlad Cosma: Nu, mi-a zis mie că s-a dus şi a retras aia împotriva ta.

procuror M. Negulescu: Nu-i adevărat, mă, e la mine. N-a retras nimic.

Vlad Cosma: Eh! Eu zic ce a zis.

martor denunţător: În fine..şi am fost chelneriţă nu ştiu ce…. a venit Negulescu de la DNA, cutare şi exact dosarul..

….(răsete)…

…(neinteligibil)…

Vlad Cosma: Să ancheteze singur.

…(neinteligibil)…

…(răsete)…

procuror M. Negulescu:  Da, mă, vreau să-l ard cu tigăile, nu discut…

Vlad Cosma: Nu, aici discuţia tre’ să se facă altfel..

procuror M. Negulescu:  Tu nu înţelegi că deja cărţile s-au făcut?

Vlad Cosma: Păi aia zic.”[3]

Conspirația DNA împotriva României! Globaliștii SUA-UE-Soros au creat și susțin Statul Paralel din România! Globaliștii SUA-UE-Soros au încercat să transforme România într-un stat totalitar!

„Lupta anticoruptie” a fost o minciuna a globalistilor SUA-UE-Soros. Sub pretextul „luptei anticoruptie”, globalistii SUA-UE-Soros au incercat sa transforme Romania intr-un stat totalitar. Statul Paralel din Romania este o structura suprastatala din care fac parte unii judecatori, unii procurori, unii jurnalisti, unii ofiteri SRI.

Aproape toatele structurile din Romania au fost acaparate de catre Statul Paralel. Statul Paralel nu este o creatie romaneasca, nu a fost conceput de catre Traian Basescu, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi, ci a fost creat de catre globalistii SUA-UE-Soros.

Desi abuzurile Statului Paralel sunt cat se poate de clare, globalistii SUA-UE-Soros impreuna cu o parte a mass-mediei din Romaniei si o parte a ONG-urilor continua sa le sustina. Astazi, cei care demasca abuzurile Statului Paralel sunt etichetati „penali” sau „infractori”. Nu exista „om penal”, exista om vinovat sau om nevinovat.

De ce au creat globalistii SUA-UE-Soros acest Stat Paralel in Romania? L-au creat pentru a putea conduce Romania si pentru a avea acces la resurse. Acesta este un experiment. Globalistii SUA-UE-Soros vor sa vada cum reactioneaza oamenii atunci cand drepturile si libertatile lor sunt incalcate.

Pe plan mondial, globalistii au probleme in a instaura Noua Ordine Mondiala, avand in vedere faptul ca oamenii se intorc la nationalism. Nationalismul este o ideologie necesara pentru a apara Romania si pentru a ne proteja valorile nationale, dar si pentru a ne proteja drepturile si libertatile.

SURSE

  1. https://www.antena3.ro/actualitate/justitie/inregistrarea-care-arunca-in-aer-dna-cum-procurorii-dna-fabricau-dosare-contra-lui-ponta-sebastian-454693.html
  2. https://www.antena3.ro/actualitate/exclusiv-noi-inregistrari-colosale-cu-procurorii-dna-ploiesti-455247.html
  3. https://www.antena3.ro/actualitate/exclusiv-noi-inregistrari-devastatoare-probe-halucinante-din-sediul-dna-ploiesti-455463.html
  4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

CNA amendează televiziunile care spun că George Soros conduce România
La Iași, voluntarii care împart materiale informative au fost scuipați și agresați. Corturile stradale au fost vandalizate
"Investitorii străini" sunt deranjați de legea off-shore, în varianta PSD, căci vor trebui să plătească mai mult României! PNL, PMP și USR s-au opus acestei legi! Totuși, România nu este în stare să-și exploateze singură resursele?
USR a votat pensiile speciale, deși s-au opus cu vehemență acestor privilegii
Hackerul român, Guccifer, a fost condamnat în SUA la 4 ani și 4 luni de închisoare în SUA, după ce a spart conturile de e-mail ale liderilor americani
Armele secrete ale Romaniei: in 1968, Armata Romana a folosit un laser puternic cu care a topit tancurile rusesti invadatoare ! Arma cu laser a fost construita in baza Proiectului "Romteleghid", fiind o copie a „Razei Mortii” a lui Tesla !
Face Liviu Dragnea concesii pentru UDMR? Șeful PSD ar accepta modificări la Legea AUTONOMIEI în schimbul votului pentru moțiunea de cenzură
Dosarul fratelui lui Kovesi, clasat de DNA!
Atacul unui grup de anarhiști #Rezist asupra a doi jandarmi! Klaus Iohannis ține partea #Rezistenților și acuză jandarmeria!
Înainte de a o susține pe Laura Codruța Kovesi, întrebați-o de ce, cât timp a fost șefă la DNA, DNA nu a investigat jafurile străinilor din România!
Vicepremierul Ungariei cere autonomie teritorială pentru "Ţinutul Secuiesc"! “Ținutul Secuiesc” a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Proiectul Israelului european şi "Republica Sovietică Socialistă Evreiască" de la Botoşani

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...