Conspiratia Melodiilor acordate pe frecventa 440 Hz – o deviere deliberata de la frecventa armonioasa din natura a celor 432 Hz! Un teribil mod de a produce mesaje subliminale pentru a afecta psiho-emotional oamenii!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Toti oamenii asculta muzica, doar ca de genuri diferite. Unii prefera muzica zgomotoasa, iar altii pe ce lina si armonioasa. Cei din primul caz, asculta o muzica, care nu are nicio legatura cu natura armonioasa, iar modul de acordare a acesteia, in mod deliberat, pe o frecventa nociva de 440 Hz, are, dupa cum o sa vedeti, efecte nefaste asupra comportamentului oamenilor (atat tineri, cat si batrani), intrucat ii afecteaza la nivel psiho-emotional, transformandu-i in niste fiind docile, ascultatoare, in niste zombii perfect supusi.

Conspiratia Melodiilor 440 Hz versus 432 Hz

Nicolae Tesla, una dintre cele mai luminate minti ale omenirii a spus asa despre Univers, Energie, Frecventa si Vibratie:


“Daca vreti sa descoperiti secretele Universului, ganditi in termeni de Energie, Frecventa si Vibratie.”

Am vorbit de multe ori pe acest site despre mesajele subliminale expuse in filme, muzica, jocuri video etc. Mesajul subliminal este un mesaj sublim, care este propagat prin sunete sau imagini dar pe care in timp real nu le putem observa. Chiar daca le-am putea observa, multi nu le inteleg ori din ignoranta nu le vor baga in seama. Dar de cele mai multe ori ele sint vazute cand se fac anumite capturi video din anumite videoclipuri muzicale, filme, jocuri etc.

In cazul melodiilor este ceva mai complicat, sint sunete de 2-3 ciclii pe secunda care pot ucide imediat un om. De pilda, japonezii cunosc o arta Kiai prin care folosind aceste sunete joase pot ucide un om, pot face ca sangele in corpul persoane “sa inghete”.


In articolul de fata publicat pe site-ul whydontyoutrythis.com[1] autorul articolului vorbeste despre conspiratia frecventei muzicale acordata conform unui standard international adoptat de ISO in 1953, care a ales frecventa de 440 Hz, ca si esantion audio. Cercetarile stiintifice au demonstrat, recent, ca ascultarea melodiilor pe acordate pe aceasta frecventa de 440 Hz, genereaza comportamente agresive in randul oamenilor avand un efect total nesanatos.

Conform cercetarilor stiintifice de ultima ora, frecventa de 432 Hz, este o frecventa armonioasa, care produce oscilatii inalte in cadrul spiralelor ADN-ului, producand efecte vindecatoare prin stiinta numita meloterapia (terapia prin sunete/muzica). Exista o teorie, care spune ca schimbarea rapida de la 432 Hz la 440 Hz, s-ar fi facut in cadrul unei propagande naziste, de catre nazistul Joseph Goebbels. Acesta imediat dupa razboi a emigrat in Statele Unite fiind ajutat in cadrul Operatiunii Paperclip (Operatiunea Agrafa), de catre Aliati, care au recrutat toti oamenii de stiinta nazisti pentru a le folosi cunoasterea la care ajunsese ei.

Intr-un document scris de dr. Leonard Horowitz acesta sustine:

“Industria muzicala a impus aceasta frecventa de 440 Hz pentru a crea o populatie de oameni agresivi, pentru a le produce un stres emotional care predispune oamenii la boli fizice”

Daca iesim afara ce observam? Copii, oameni, iar majoritatea poseda un dispozitiv la care se poate asculta muzica si oare ce muzica? Muzica conform ISO 16, acordata la 440 Hz, apoi ne intrebam de ce tinerii de astazi sint foarte agresivi, comit infractiuni cu violenta si multe alte lucruri abominabile! Este un razboi parapsihologic impotriva oamenilor si ce mod mai bun de a folosi ca arma decat ceea ce le plac oamenilor cel mai mult.

Muzicianul L.C. Vincent declara despre aceasta frecventa de 440 Hz urmatoarele:

“Aceasta frecventa de 440 Hz, este o frecventa nefireasca, care nu are legatura cu vibratiile sacre, aceasta fiind un razboi impotriva subconstientului uman.”

Invatati cum sa convertiti propriile voastre fisiere muzicale (sunete, melodii) de la 440 Hz la 432 Hz!

Stiinta Cimaticii – studiul influentei sunetelor asupra vietii

Cimatica este o stiinta care se ocupa cu studiul sunetului asupra materiei (studiaza relatia dintre campuri, vibratii, unde si materie).

La inceputul secolului 18, fizicianul german Ernst Chladni, “parintele acusticii”, acoperea niste placute cu straturi subtiri de nisip, le facea sa vibreze cu ajutorul sunetelor si observa modelul de raspuns la stimulii acustici. 

In 1967, la aproape trei sute de ani diferenta, Hans Jenny (1904-1972), medic elvetian, artist si cercetator, publica Cimatica- structura şi dinamica undelor si vibratiilor

Timp de 14 ani el a condus experimente in care nisipul fin pus pe niste tablite, sau lichidul din vase era transformat in opere de arta atunci cand era expus la sunete de anumite frecvente si intensitate. De exemplu, pentru ca nisipul de pe o placuta sa ia forma unei flori, trebuie sa i se aplice o anume combinatie de sunete. Cu cat se creste frecventa sunetului cu atat tiparul devine mai complex. 

Exista o similitudine intre formele obtinute prin cimatica si particulele cuantice. In ambele cazuri, ceea ce pare a fi o forma solida, este de fapt o unda. Pentru a explica acest dualism particula-unda sau forma solida- unda a aparut fizica cuantica unde vibratia este recunoscuta ca o realitate ultima, iar undele si particulele sunt forme ale vibratiei primordiale.

Dr. H. Jenny sustinea ca evolutia a fost rezultatul vibratiilor, acestea fiind baza formarii , asa cum celula este baza tuturor formelor de viata. Dr. Jenny si-a dat seama ca putem vindeca trupul cu ajutorul sunetului folosind diferite frecvente .

 

“Exista un dispozitiv alcatuit dintr-un disc de metal acoperit cu un strat fin de nisip, numit tonoscop , care transforma gama de vibratii sonore intr-o gama de forme geometrice, imprimate unui mediu solid granulat, obtinandu-se imagini ale unor tipare formale geometrice.

 Daca cineva rosteste cuvantul “AUM” (considerat in traditia esoterica a fi sunetul vibratoriu primordial, de baza, al Divinitatii), imaginea redata de tonoscop este aceea a unui cerc cu multiple piramide in interiorul lui. Imaginea obtinuta este asemanatoare cu cea a centrului unei Yantra hinduse antice numita “Sri Yantra”.

Această Yantra era si este folosita in anumite forme de meditatie, si se spune ca prin meditatie asupra ei, poate fi vizualizat Soarele Central, invizibil, în jurul caruia sistemul nostru solar calatoreste in decursul Marelui An Cosmic, care are durata de 25.920 de ani terestri. 

Prin urmare exista suficiente dovezi ca Forma este o Functie de Frecventa ! Cu alte cuvinte, toata materia, tot ceea ce este creat in Natura, intregul Univers, reprezinta forme ale unor continuturi create prin actiunea campurilor energetice cosmice, de diverse tipuri, locale si universale.“

Sir Peter Guy Manners a fost un alt personaj de seama care a impins cimatica un pic mai departe de o simpla curiozitate, si i-a dat o utilitate. El a pornit de la premisa ca fiecare forma avand o densitate, forma, culoare unice, rezoneaza intr-un anumit spectru de frecvente. Mai mult, el a creat o baza de date cu frecventele pe care rezoneaza tesuturile sanatoase si le-a comparat cu frecventele pe care rezoneaza tesuturile bolnave sau care functioneaza prost. 

Prin procesul numit rezonanta simpatica, atunci cand unui tesut bolnav i se aplica o unda sonora avand frecventa tesutului sanatos, atunci el va rezona din nou pe frecventa corecta. Pe acest principiu se bazeaza si tehnologia binaurala, si anume ca undele creierului incep sa rezoneze pe frecventa indusa de bataile binaurale. Influenta sunetelor si flashurilor de lumina asupra sistemului nervos uman a fost observat inca din antichitate (dansurile samanice) in foarte multe culturi antice: sunt descrise in poemele lui Rumi, in scrierile lui Kabir si Hafiz, au fost predate de catre Pitagora, Socrate si Platon, care la randul lor le-au invatat din templele egiptene. 

Cathie E. Guzetta sustine ca formele asa cum le percepem noi nu sunt decat raspunsuri la acea vibratie primordiala.

 

  1. D. Stanciulescu in cartea “Terapia prin lumina” relateaza:

“Asa cum releva Hamlyn Encyclopedia of Complemetary Health, cimatica se defineste ca o modalitate de terapie cu ajutorul sunetului, bazata in esenta pe faptul ca orice celula a organismului viu este controlata de un camp electromagnetic care rezoneaza la anumite frecvente particulare de sunet. Cand organismul este sanatos, aceste frecvente sunt stationare si constante, dar orice disfunctie sau boala rupe armonia corpului si, in zona afectata, se genereaza o rezonanta crescuta.

Principiul de baza al cimaticii se intemeiaza pe premisa ca “presiunile mediului inconjurator se exercita prin propagare ondulatorie si ca materia reactioneaza la aceste presiuni luand o forma care depinde de frecventa undelor.”(cf. Opris). Avand in vedere o atare premisa, sunetul si lumina se definesc in egala masura ca principii ordonatoare ale lumii cosmice si umane.

Rezulta ca cimatica face obiectul de interes al capitolului de fata, intrucat:
– nu este numai o procedura terapeutica indreptata spre rezolvarea diferitelor tipuri de afectiuni, respectiv o procedura profilactica, de stimulare generala a organismului, ci este si o terapie integratoare, holista, cu privire la natura si functionalitatea organismului omenesc;

– efectele sunetului se afla intr-o stransa dependenta cu cele ale campurilor electro-magnetice (luminoase) pe care prezenta cercetare le urmareste.
Intr-o maniera complementara explicatiilor si interventiilor medicinei conventionale, cimatica se defineste in buna masura ca apartinand practicilor medicale complementare cunoscute sub numele de medicina energetica. 

Aceste practici actioneaza asupra campurilor biologice care inconjoara si influenteaza corpul uman. Relatia dintre lumina si sunet este sintetizata de dr. Sir Peter Guy Manners, reprezentant cunoscut al cimaticii: “lumina, in calitate de energie electro-informationala constient dobandita de la soare intra in organism, prin nervul optic al ochiului. Lumina stimuleaza direct glanda pineala, care este organ foto-reactiv, responsabil pentru producerea unor variati agenti neuro-umorali.

Glanda pineala este conectata la hipotalamus, care mediaza in fiecare moment, la nivel subconstient, toate procesele vitale ale organismului, fie pe cale directa, fie prin conexiune cu glanda pituitara, cu sistemul nervos autonom sau cu cortexul cerebral. Hipotalamusul este in relatie cu celulele cromofilice, care transforma lumina electro-magnetica in impulsuri neuro-chimice, transmise direct catre glanda pituitara. Aceasta, la randul ei, elaboreaza si secreta hormoni care stimuleaza in continuare secretia altor hormoni ai organismului, contribuind astfel la mentinerea homeostazei. Prin expunerea activitatii subconstiente a mintii (a sistemului nervos in ansamblul sau) la vibratii pure, fie ele culori sau sunete, se poate echilibra sistemul neuro-endocrin al corpului. In plus, lumina pura si sunetele armonice stimuleaza centrul “extatic” al creierului, prin declansarea si stimularea secretiei celui mai puternic opium natural: endorfinele. 

Fie doar aceasta sintetica explicatie si ne va fi de-ajuns pentru a intelege ca, din perspectiva cimaticii, lumina si sunetul au o esentiala importanta in realizarea functiilor sistemului nervos central si vegetativ si implicit in realizarea starii de sanatate a complexului minte-corp. Caci, adevarata vindecare sau echilibrare a organismului uman o reprezinta benefica si permanenta transformare a starilor psiho-afective si psiho-logice in stari bio-fiziologice si reciproc. Evidentierea corelatiei dintre lumina si sunet se regaseste si in corespondenta directa dintre cele 7 culori esentiale ale spectrului solar, cele 7 note muzicale si cele 7 complexe organic-endocrine (avand asociate tot atatea chakre sau centri de forta) ale organismului uman.”

“ Toate acestea fiind spuse, putem spune ca, din perspectiva cimaticii, lumina si sunetul au o esentiala importanta in realizarea functiilor sistemului nervos central si vegetativ si implicit in realizarea starii de sanatate a complexului minte-corp. Evidentierea corelatiei dintre lumina si sunet se regaseste si in corespondenta directa dintre cele 7 culori esentiale ale spectrului solar, cele 7 note muzicale si cele 7 complexe organic-endocrine (avand asociate tot atatea chakre sau centri de forta) ale organismului uman.”

Recent, în Germania, cercetatorii au luat ADN-ul unui băiat de 17ani, inregistrand frecventele sunetelor sale. Baiatul a murit accidental , dar oamenii de stiinta au inca inregistrarea frecventelor personale. Mai tarziu, frecventele ADN-ului tanarului de 17 ani, au fost transmise unui barbat in varsta de aproape 40 ani. Surpriza? Barbatul a suferit transformari majore si aproape ca a ajuns un adolescent. Pielea a intinerit , silueta I s-a subtiat iar parul i-a revenit la culoarea naturala. Astazi la peste 40 de ani, barbatul inca arata ca un tanar la inceput de viata.”

“ Miracolele, concluzioneaza Dr. Manners, au fost doar lucruri simple pe care oamenii nu le-au inteles. Astazi putem explica miracolele. Acestea se potrivesc perfect cu tehnologiile avansate.”

SURSE

  1. http://www.whydontyoutrythis.com/2013/08/440hz-music-conspiracy-to-detune-good-vibrations-from-natural-432hz.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Rusia: Fundațiile lui George Soros, amenințări la adresa ordinii constituționale și a securității
Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale - Mesele Rotunde
Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: "Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată"
Vladimir Putin: SUA intenţionează să genereze un conflict militar cu Iranul
Robert Kennedy Jr., discurs fabulos în fața protestatarilor din Berlin (30 august 2020)
Poluarea electromagnetică. Surse de poluare electromagnetică. Cum putem verifica nivelul radiaţiilor electromagnetice? Cum ne putem proteja împotriva poluării electromagnetice?
Ateul Dan Brown: „Dumnezeu va fi înlocuit de o nouă formă de conștiință cu ajutorul inteligenței artificiale”
Președintele Vladimir Putin a avertizat că Rusia va răspunde la un moment dat "insolenței" Statelor Unite
Ungaria joacă tare și anunță că nu va renunta la suveranitatea sa națională în favoarea Uniunii Europene: Migrația ilegală reprezintă o amenințare enormă
Hashim Thaci - ascensiunea unui terorist în Kosovo cu sprijinul globaliștilor SUA-UE-NATO
Război în toată regula între SUA și Rusia în Siria. Militarii americani au ucis sute de mercenari ruși, în cea mai sângeroasă confruntare dintre cele două puteri, de la Războiul Rece
Războiul din Afganistan (1979-1989): CIA, Osama bin Laden, mujahedinii, Al-Qaeda și opiumul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...