Conspirații din spatele scufundării Titanicului

Distribuie!

„Tim Maltin este un cercetator care, timp de sase ani, a studiat documente privind scufundarea Titanicului. Timp de sase ani, el a studiat documente clasate, pe care nimeni nu le-a mai studiat, fiind considerate neimportante.

El considera ca o ceata s-a creat, din cauza curentilor de aer, care a dus la o iluzie optica, precum cele care apar pe o sosea cand este canicula.


Maltin a studiat jurnalele de bord a 75 de vapoare care au navigat in aprilie 1912, in aceeasi zona a oceanului, unde s-a produs catastrofa.

El sustine ca s-a creat o curbura atmosferica anormala, determinata de conditiile atmosferice. Fenomenul este cunoscut sub numele de super refractie.


Cu toate ca, in acea seara conditiile de navigare erau foarte bune, mirajul creat la orizont a impiedicat pe capitanul Titanicului sa observe icebergul.

Aerul cald s-a aflat sub aerul rece, s-a produs o inversiune termica, care a dus la curbura luminii. In aceste conditii icebergul nu a mai putut fi observat si evitat.

Aprilie 1912, se produce o drama care a stupefiat intreaga lume. Ceea ce este si mai ciudat este faptul ca in anul 1898, scriitorul american, Morgan Robertson, si-a imaginat acest scenariu, in una din cartile sale.

Cu 14 ani, inainte de aceasta drama, actiunea din cartea s-a prezinta o intamplare care este practic similara cu cea a Titanicului.

Titan este numele vaporului care avea 70000 de tone, lungimea 268 de metri, viteza 25 de noduri si putea primi la bord 3000 de persoane.

Aceleasi caracteristici pentru Titanic. Stranii coincidente. Exista o exceptie. Titan era un vapor fictiv, imaginat de scriitor.

In anul 1898, nu se punea problema construirii unui astfel de vapor, potrivit efemeride.ro.

Coincidentele continua. Ambele erau sub pavilion britanic, aveau acelasi tip de sala de bal, acelasi sistem de telefonie, acelasi numar de persoane la bord.

In roman, Titan se scufunda in luna aprilie, la miezul noptii, Titanicul se scufunda in aprilie la orele 23.00.

Ambele vapoare erau dotate cu tabliere care se inchideau etans, lucru care facea ca cele doua vapoare sa nu se poata scufunda.

Nimeni nu isi poate explica cum a reusit scriitorul sa prezinte in cartea sa, un eveniment similar cu cel al Titanicului, care s-a petrecut 14 ani mai tarziu.

Robertson a declarat ca romanul sau a fost scris ca urmare a unui parteneriat astral. Din pacate, nu a dat mai multe explicatii.

Exista voci care sustin ca tragedia Titanicului a fost provocata, cu buna stiinta. Cele mai puternice familii ale SUA, pusesera bazele Rezervei Federale a SUA, in anul 1909.

Illuminatii bavarezi au facut totul ca sa impiedice crearea acestei institutii, care practic controla tot sistemul bancar din SUA si cu extindere in Europa.

Pentru a da o lovitura nu numai financiara, dar si de imagine a acestui grup, illuminatii au cumparat White Star Lines, dupa care dezastrul s-a produs.

Daca ar fi sa luam in calcul teoria conspiratiei, ar trebui sa ne gandim si la alte evenimente care sunt sub semnul intrebarii din acest punct de vedere.

Ma gandesc la revolutia franceza, la primul Razboi Mondial, Pearl Harbor, 11 septembrie 2001, atentatele de la Londra, unde se sustine ca illuminatii au facut jocurile.”[1]

SURSE

  1. https://cultural.bzi.ro/conspiratii-din-spatele-scufundarii-titanicului-32794
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...