Conspirații din spatele scufundării Titanicului

by “Tim Maltin este un cercetator care, timp de sase ani, a studiat documente privind scufundarea Titanicului. Timp de sase ani, el a studiat documente clasate, pe care nimeni nu le-a mai studiat, fiind considerate neimportante. El considera ca o ceata s-a creat, din cauza curentilor de aer, care a […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Tim Maltin este un cercetator care, timp de sase ani, a studiat documente privind scufundarea Titanicului. Timp de sase ani, el a studiat documente clasate, pe care nimeni nu le-a mai studiat, fiind considerate neimportante.

El considera ca o ceata s-a creat, din cauza curentilor de aer, care a dus la o iluzie optica, precum cele care apar pe o sosea cand este canicula.


Maltin a studiat jurnalele de bord a 75 de vapoare care au navigat in aprilie 1912, in aceeasi zona a oceanului, unde s-a produs catastrofa.

El sustine ca s-a creat o curbura atmosferica anormala, determinata de conditiile atmosferice. Fenomenul este cunoscut sub numele de super refractie.


Cu toate ca, in acea seara conditiile de navigare erau foarte bune, mirajul creat la orizont a impiedicat pe capitanul Titanicului sa observe icebergul.

Aerul cald s-a aflat sub aerul rece, s-a produs o inversiune termica, care a dus la curbura luminii. In aceste conditii icebergul nu a mai putut fi observat si evitat.

Aprilie 1912, se produce o drama care a stupefiat intreaga lume. Ceea ce este si mai ciudat este faptul ca in anul 1898, scriitorul american, Morgan Robertson, si-a imaginat acest scenariu, in una din cartile sale.

Cu 14 ani, inainte de aceasta drama, actiunea din cartea s-a prezinta o intamplare care este practic similara cu cea a Titanicului.

Titan este numele vaporului care avea 70000 de tone, lungimea 268 de metri, viteza 25 de noduri si putea primi la bord 3000 de persoane.

Aceleasi caracteristici pentru Titanic. Stranii coincidente. Exista o exceptie. Titan era un vapor fictiv, imaginat de scriitor.

In anul 1898, nu se punea problema construirii unui astfel de vapor, potrivit efemeride.ro.

Coincidentele continua. Ambele erau sub pavilion britanic, aveau acelasi tip de sala de bal, acelasi sistem de telefonie, acelasi numar de persoane la bord.

In roman, Titan se scufunda in luna aprilie, la miezul noptii, Titanicul se scufunda in aprilie la orele 23.00.

Ambele vapoare erau dotate cu tabliere care se inchideau etans, lucru care facea ca cele doua vapoare sa nu se poata scufunda.

Nimeni nu isi poate explica cum a reusit scriitorul sa prezinte in cartea sa, un eveniment similar cu cel al Titanicului, care s-a petrecut 14 ani mai tarziu.

Robertson a declarat ca romanul sau a fost scris ca urmare a unui parteneriat astral. Din pacate, nu a dat mai multe explicatii.

Exista voci care sustin ca tragedia Titanicului a fost provocata, cu buna stiinta. Cele mai puternice familii ale SUA, pusesera bazele Rezervei Federale a SUA, in anul 1909.

Illuminatii bavarezi au facut totul ca sa impiedice crearea acestei institutii, care practic controla tot sistemul bancar din SUA si cu extindere in Europa.

Pentru a da o lovitura nu numai financiara, dar si de imagine a acestui grup, illuminatii au cumparat White Star Lines, dupa care dezastrul s-a produs.

Daca ar fi sa luam in calcul teoria conspiratiei, ar trebui sa ne gandim si la alte evenimente care sunt sub semnul intrebarii din acest punct de vedere.

Ma gandesc la revolutia franceza, la primul Razboi Mondial, Pearl Harbor, 11 septembrie 2001, atentatele de la Londra, unde se sustine ca illuminatii au facut jocurile.”[1]

SURSE

  1. https://cultural.bzi.ro/conspiratii-din-spatele-scufundarii-titanicului-32794
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
Evitati sa faceti imprumuturi la banci ! Bancile atrag oamenii folosind minciuni tactice, iar oamenii ajung sa-si piarda agoniseala de-o viata cand nu mai pot plati !
Vladimir Putin: "Conducerea turcă ar face bine să-și ceară scuze pentru doborârea avionului, care reprezintă clar o crimă de război, în loc să sune la sediul NATO"
In scolile din Rusia cartile publicate de Fundatia Soros sunt arse
Zeci de mii de informatori racolaţi de FBI din marile corporaţii americane
Turcia se aliază cu Rusia și Iran împotriva Iluminaților
Corey Goode: "Stargate SG-1 dezvăluie elemente reale"
Operațiunea "Steag Fals" de la 11 septembrie 2001 - cărămizile statului poliţienesc american, de la A la Z
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, susține că SUA finanțează ISIS
Soros îl acuză pe Viktor Orban că a transformat Ungaria în stat mafiot. Budapesta îi răspunde: Este o declarație de război. ONG-urile finanțate de Soros se comportă în stil mafiot
Conspirația suedeză. Cea mai liberală dintre națiunile Europei a pus botniță propriilor cetățeni. Nimeni nu are voie să sufle o vorbă despre nenorocirile comise de migranți în Suedia! Cine îndrăznește să vorbească împotriva imigranților, fie ajunge la închisoare, fie este amendat!
Omul care ne controlează viețile aspiră la un imperiu real. Mark Zuckerberg, gata să preia America. Manifestul pro globalizare lansat de fondatorul Facebook
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro