Conştiinţa fiinţei umane are o putere impresionantă și poate duce la bun sfârșit tot ceea ce alegem cu multă claritate

Distribuie!

„Așa cum avem momente bune și pline de fericire, uneori ne confruntăm și cu momente dificile, care ne testează tăria interioară și capacitatea de a ne controla emoțiile. Pentru a face față gândurilor și emoțiilor perturbatoare care ne pot invada uneori, este foarte important să învățăm să avem o perspectivă benefică asupra oricărei experiențe, oricât de dificil sau de insuportabilă ar părea situația respectivă.

În fiecare zi la trezire este foarte important să ne programăm trupul și conştiinţa pentru a ne asuma această nouă zi și oportunitatea pe care ne-o oferă de a ne simți bine și de a ne bucura de viață.


Conştiinţa fiinţei umane are o putere impresionantă și poate duce la bun sfârșit tot ceea ce alegem cu multă claritate. Luând în considerare acest aspect, este important să recurgem la o doză bună de optimism și să urmărim să vedem întotdeauna partea bună a situațiilor și evenimentelor din viața noastră pentru a avea o atitudine constructivă și încrezătoare.

Atunci când gândurile și emoțiile nefaste încearcă să pună stăpânire pe viața și pe starea noastră de sănătate, este foarte important să ne acordăm câteva minute pentru a reflecta la faptul dacă într-adevăr se merită să ne irosim energiile în aceste gânduri. Cel mai probabil este că după ce vom face acest exercițiu, în loc să ne plângem de milă și să ne lăsăm dominați de aceste emoții, vom căuta soluții pentru ca aceste aspecte nefaste să nu ne mai afecteze și să nu ne răpească din calitatea vieții.


S-a dovedit științific în nenumărate rânduri că atitudinea și emoțiile benefice precum bucuria, fericirea, încântarea, râsul, eliberează hormonii responsabili cu întărirea sistemului imunitar. Totodată, s-a observat că emoțiile nefaste pot acționa în mod contrar și pot determina slăbirea sistemului imunitar, trupul nostru devenind mai vulnerabil față de diferite boli sau tulburări.

A fi o persoană optimistă înseamnă să alegem în mod conștient gândurile, emoțiile și atitudinile binefăcătoare. Se merită să le acordăm atenția necesară deoarece acestea ne pot îmbunătăți starea de sănătate atât emoțională, cât și fizică în multe moduri.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/gandurile-si-emotiile-nefaste-persistente-ajung-sa-se-manifeste-sub-forma-de-boli

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Un ocean vast în interiorul Pământului: Adâncul necunoscut
Resurse gigantice de oxigen descoperite la mare adâncime în mantaua terestră
Armele psihotronice pot fi utilizate în vederea extragerii unor informaţii ce sunt stocate în creierul unei persoane, care apoi vor fi introduse într-un calculator care le va rearanja, astfel încât ulterior să existe posibilitatea controlării acelei persoane
Paradoxul găurilor negre: Mort și viu în același timp
Războiul psihotronic și armele psihotronice
Un pas înainte spre controlul minţii? Un studiu inedit demonstrează că celulele nervoase pot fi controlate cu ajutorul câmpului magnetic
ADN-ul poate fi reprogramat cu ajutorul frecventelor campurilor electromagnetice
Cosmosul se creează în mod continuu şi dinamic prin interacţiunea câmpurilor de energie fundamentale. Această „dinamică interactivă unificată” implică patru câmpuri de energie (forţa gravitaţională, forţa electromagnetică, forţa de interacţiune slabă şi forţa de interacţiune tare) şi un câmp conservator al informaţiei (sau forţa a cincea), asociat cu ceea ce numim „vidul cuantic”, ce îşi găseşte corespondenţa în esoterismul oriental şi occidental, în noţiunea de eter (Akasha Tattva)
Cunoaşterea noastră cu adevărat o realizăm nu numai prin înţelegerea lumii materiale pe care ne-o descoperă lumina fizică, ci mai ales prin cunoaşterea de dincolo de materie, unde străluceşte lumina spirituală
Un studiu ştiinţific de la Harvard demonstrează beneficiile pe care le are meditaţia asupra creierului
Starea de spirit și gândirea pozitivă
Cum îți poți schimba creierul prin meditație

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...