Consul al Frantei in Turcia, filmat in timp ce vindea barci imigrantilor care vin pe cale maritima spre Europa ! Incep sa se lamureasca lucrurile cu privire la cine finanteaza venirea imigrantilor in Europa !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Consul al Frantei in Turcia, filmat in timp ce vindea barci imigrantilor care vin pe cale maritima spre Europa ! Incep sa se lamureasca lucrurile cu privire la cine finanteaza venirea imigrantilor in Europa !

Cand noi am spus, de la bun inceput ca, criza imigrantilor a fost creata si este derulata in mod deliberat de SUA-UE, anumite persoane au utilizat etichetari precum “rasism” sau “xenofobie”, insa, lucrurile incep sa se limpezeasca in cazul lor. La inceputul lunii septembrie 2015, serviciile secrete austricere au avertizat ca, “George Soros finanteaza imigrantii”!


Consul al Frantei in Turcia

Romania UE imigranti Constitutie Planul Kalergi - genocidul popoarelor europene

Publicatia Mediafax prezinta o informatie exceptionala, care confirma tot ce au afirmat opozantii ideii de a se aduce imigranti pe teritoriul Romaniei:

“Francoise Olcay, consulul Franţei în oraşul turc Bodrum, a fost suspendat din funcţie pentru că este suspectat că a vândut ambarcaţiuni imigranţilor extracomunitari care vin pe cale maritimă în Europa, informează site-ul postului tv France2.

Francoise Olcay, consul al Franţei în Bodrum din octombrie 2014, a fost filmată în secret de jurnaliştii de la France 2 în timp ce vindea bărci şi veste de salvare imigranţilor care încearcă să ajungă pe cale maritimă în Grecia. Obiectele erau vândute pe o plajă din Bodrum, în sud-vestul Turciei, în faţa Agenţiei Consulare a Franţei, unde era arborat drapelul francez.

Potrivit estimărilor ONU, peste 125.000 de oameni au ajuns în Grecia pe cale maritimă în primele şapte luni ale anului 2015.

Olcay, de origine turcă, a declarat că bărcile ar fi fost cumpărate de extracomunitari din altă parte dacă nu le-ar fi vândut ea.

În contextul acuzaţiilor privind încurajarea imigraţiei clandestine şi chiar a traficului de persoane, Guvernul Franţei a decis suspendarea consulului.

“Ministerul de Externe a ordonat suspendarea consulului”, a declarat Romain Nadal, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

“Francoise Olcay a fost informată despre suspendare de consulul general al Franţei din Istanbul”, precizează Ministerul francez de Externe.”[1]

Imigrantii din gara din Ungaria au fost filmati in timp ce li se ofereau baxuri cu apa minerala, iar acestia luau baxurile si le aruncau, si culmea, anumiti indivizi (politicieni si jurnalisti, adica oameni “de bine” din Romania) chiar le gaseau diverse scuze (ba ca erau suparati, ba ca erau nervosi pe autoritati). Nu, atunci cand vii undeva pentru a cere azil ca si refugiat, atunci trebuie sa respecti legile acelei tari.


Daca-i privim cu atentie acesti imigranti, majoritatea sunt tineri, imbracati cu haine de firma, detin telefoane inteligente, vorbesc engleza, franceza, germana si orice om isi adreseaza intrebari, atunci cand observa astfel de lucruri incontestabile: “sunt refugiati sau imigranti invadatori ?”

Foarte putini dintre acesti oameni sunt batrani, copii ori femei, care pot fi intelesi drept refugiati, in schimb cei ce arata, asa cum sunt vazuti in diverse inregistrari, ei sunt suspecti pentru noi. De asemenea, suspecti sunt si cei din SUA-UE, deoarece acestia, precum acest consul, pun in aplicare Planul Kalergi – genocidul popoarelor europene.

Adica vorbim de un plan de metisare prin multiculturalism, un eficient plan de distrugere a natiunilor. Francezii au devenit minoritari la ei in tara. In Marea Britanie, “refugiatii” s-au grupat in clanuri, locuind in cartiere ghetoizate, unde si-au pus afise, avertizand ca, “zona se afla sub legea Sharia”.

In Grecia, chiar pe 11 septembrie, au fost descoperite intr-un container cu “ajutoare” arme si munitii de catre autoritatile elene, fapt ce a provocat mare ingrijorare. Interesul Iluminatilor este ca acesti teroristi ISIS, pe care tot ei i-au creat, sa vina in Europa, sa comita atentate, pentru a avea motiv sa ceara legi abuzive de tip Big Brother si sa restranga libertatile civile ale oamenilor. Vorbim de evenimente ce conduc unele catre altele, care o reactie in lant, caci istoria e plina de Operatiuni sub Drapel Fals.

Constitutia Romaniei, la art. 3, alin. 4, spune asa:

“Pe teritoriul Romaniei nu pot fi stramutate sau colonizate populatii straine.”

Video!

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/externe/consul-al-frantei-in-turcia-filmat-in-timp-ce-vindea-barci-imigrantilor-extracomunitari-video-14710111

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Iranul deține probe care demonstrează că SUA susține Statul Islamic
Suedia: Biserică ortodoxă incendiată într-una din cele mai atee țari din Occident
Frăția Șarpelui: Zeii-șarpe și familiile regale - reţeaua de societăţi secrete este instrumentul lor de manipulare subtilă a omenirii şi de introducere a planurilor lor de dictatură planetară printr-un guvern mondial
Umanitatea nu are bani să extragă apa din zonele uscate, dar are bani să caute apă pe Marte! Intrebarea este: Există o formă de inteligență pe Pământ ?
Dictatura Verde – Planurile Comisiei Europene pentru taxarea emisiilor de carbon și dubla tranziție verde și digitală
Marș al naționaliștilor bulgari pe străzile din Sofia. Manifestanții au cerut „a se pune capăt imigrației non-europene”
Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR: “Testul nu poate depista dacă ești bolnav sau dacă te vei îmbolnăvi! Sunt zece mii de retrovirusuri. Dacă interpretezi testul necorespunzator în cercetarea lor, poți obține ce rezultat vrei, chiar o iluzie!”
Iuri Gagarin nu a fost niciodata in spatiul cosmic ! Totul a fost o farsa propagandistica a sovieticilor !
Studiu științific european: "Turnurile WTC s-au prăbușit ca urmare a unei demolări controlate"
Polonia se revoltă și anunță că va bloca sancțiunile Uniunii Europene împotriva Ungariei
Iluminaţii: Cele 13 familii care alcătuiesc „aristocraţia neagră” a planetei
"Războiul împotriva terorismului" - minciuna perfectă pentru a convinge popoarele să renunțe la libertate în numele "siguranței"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...