Contactul dintre civilizația mayasă și extratereștri este dovedit

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Raul Julia-Levy, producătorul filmului documentar Revelațiile mayașe despre 2012 și după, documentar ce a fost realizat sub patronajul guvernelor mexican și guatemalez, a declarat că are dovezi care atestă faptul că civilizația mayașă a intrat în contact cu extratereștri.

El a publicat o fotografie care a fost făcută în anii ʼ30, într-o junglă din sudul Guatemalei. În fotografie apare un cap sculptat descoperit în junglă și care reprezintă un extraterestru.


Teoria producătorului este susținută și de celebrul fizician Stephen Hawking. Monumentul care a fost fotografiat a fost sculptat în perioada 3500 și 5000 î.Hr., și reprezintă dovada unei civilizații dezvoltate.

Fotografia reprezintă un un chip alungit, cu trăsături fine, care nu concordă cu trăsăturile pre-hispanice ale locuitorilor Americii. Capul a fost creat de o civilizație superioară, care avea cunoștințe impresionante și despre care nu există nicio dovadă pe Pământ.


„Această fotografie explică cine sunt. Asta arată de ce aceste monumente sunt peste tot în lume.” Producătorul a mai declarat că Hawking a fost cooptat în echipa sa, pentru a continua cercetările.

Declarațiile au continuat cu un semnal de alarmă. „Am avertizat omenirea că extratereștrii au fost acolo. Asta nu înseamnă că dacă au fost prieteni cu mayașii, vor fi și cu noi. Oamenii trebuie să evite contactul cu extratereștri, oricât ne-ar costa.”

Tot producătorul susține că în jurul acestei fotografii a fost o conspirație guvernamentală. Fotografia a fost publicată o singură dată într-o revistă englezească care, ulterior, a fost retrasă de pe piață.

OZN antic mayasi America Centrala

El a mai afirmat că sculptura din fotografie are 17 metri înălțime și 6 metri lățime, dar ea nu se mai află în jungla din Guatemala, ci a fost preluată și ascunsă de americani.

Monumentul poate fi comparat cu Statuile Moai din Insula Paștelui sau cu Sfinxul din Egipt. În ultima parte a declarației, Raul Julia-Levy a mai spus că „mayașii și extratereștri au avut o istorie a schimburilor. Acest lucru este oficial. Nu există nicio îndoială, lumea este pregătită pentru aflarea adevărului. Acest fapt va produce un impact la nivel mondial.””[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10607
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Triunghiul din Alaska, un loc misterios
Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev: "Extratereștrii trăiesc printre noi"
Franța și-a desecretizat arhivele legate de OZN-uri
Un strat gros de cenuşă radioactivă descoperit în Rajasthan, India, acoperă o suprafaţă de circa 5 km pătraţi, iar dovezile strânse de cercetători par să indice că ar fi avut loc o explozie atomică acum 8.000 – 12.000 de ani, care a distrus cea mai mare parte a clădirilor şi, probabil, o jumătate de milion de oameni
Băiatul care citeşte cărţile fără să le deschidă
Hiperboreea cuprindea un teritoriu întins, ca o fâşie oarecum „verticală” de pământ, de la Transilvania de astăzi, în sus spre ceea ce cunoaştem a fi vestul Ucrainei din prezent, prinzând de asemenea şi o mică parte din vestul ţărilor baltice. O parte însemnată a teritoriului era pe suprafaţa actuală a Poloniei, urcând până în sudul Suediei
Structurile megalitice cu origini necunoscute din Munții Caucaz
Nikola Tesla: Secretul energiei gratuite
Sferele enigmatice de piatră din Costa Rica
Hieroglifele din templul Abydos prezinta un elicopter, un submarin si un ozn! Acestea au o vechime de 3000 de ani si bulverseaza istoricii si arheologii oficiali!
Proiectele PLATO, SIGMA, AQUARIUS, GARNET, PLUTO, POUNCE, REDLIGHT - proiectele secrete ale guvernului american de colaborare cu extratereștrii
Mărturii ale unor oameni de știință americani și canadieni despre rase umanoide extraterestre și astronave din alte sisteme solare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...