Contele de Saint Germain sau omul nemuritor

T
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„CONTELE SAINT GERMAIN SAU OMUL NEMURITOR

Contele Saint Germain a fost numit omul singular sau omul nemuritor. A fost prieten cu regele Franţei, a trăit în anturajul curţii regale o perioadă de timp, după care dispare fără să mai dea un semn de viaţă.


Viaţa sa a fost plină de mistere şi secrete. Ceea ce se ştie despre el este faptul că în ciuda anilor care treceau el nu îmbătrânea.

Se mai cunoaşte faptul că era un mare specialist în alchimie şi că făcea dese vizite în Tibet, acolo unde a deprins anumite tehnici ezoterice.


După o perioadă de zece ani, în care a dispărut misterios, el revine în Franţa, unde cunoscuţii săi erau consternaţi de faptul că nu îmbătrânea.

Regele Louis al XV-lea a fost atras de persoana contelui şi i-a pus la dispoziţie un castel în care realiza experimentele sale în alchimie. Se spune că reuşise performanţa de a obţine diamante pe care le oferea regelui.

Cade în dizgraţia regelui după ce mai multe persoane influenţe au făcut presiuni asupra regelui. Face mai multe călătorii în Rusia, Orient, India, Tibet şi în final, se retrage la curtea regelui Prusiei.

Din documentele vremii reiese faptul că a murit în anul 1784, la vârsta de 93 de ani. Cu toate că avea o vârstă înaintată îşi păstrase tinereţe. La vârsta de 93 de ani arată ca o persoană de 50 de ani.

La patru ani de la anunţul făcut de regele Prusiei privind moartea sa, contele Saint Germain vine la o conferinţă masonică care s-a ţinut la Veneţia.

Toată asistenţa a fost bulversată de venirea contelui. După un an, revine în Franţa, pentru a o atenţiona pe Maria Antoaneta despre iminenta revoluţie care va avea loc în Franţa.

În anul 1815, este văzut la un congres la Viena. În anul 1905 este văzut în Tibet, iar în anul 1926 îşi face apariţia la Roma, în cadrul unei gale.

 

Contele a avut o longevitate deosebită. Se spunea că aceasta s-ar datora unei alimentaţii riguroase sau chiar sportului pe care-l făcea.

Alţii considerau că deţine secrete cu privire la nemurire şi că în laboratoarele sale se produceau experimente care l-au ajutat să fie longeviv sau nemuritor.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/contele-saint-germain-sau-omul-nemuritor
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...