Controlul minții, cea mai puternică armă a viitorului

Distribuie!by “CONTROLUL MINȚII, CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ A VIITORULUI Revista Excluded Middle a publicat un articol despre un fenomen numit Sindromul Zeilor Tourette. În articol este susținută teoria conform căreia mesaje secrete pot fi transmise în creierul unei persoane, prin muzică, film sau televiziune. Jurnalistul Paul Rydeen a relatat o experiență […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“CONTROLUL MINȚII, CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ A VIITORULUI

Revista Excluded Middle a publicat un articol despre un fenomen numit Sindromul Zeilor Tourette. În articol este susținută teoria conform căreia mesaje secrete pot fi transmise în creierul unei persoane, prin muzică, film sau televiziune.


Jurnalistul Paul Rydeen a relatat o experiență proprie.Se afla în mașină și asculta la radio o melodie, Sweet Dream, Eurythmics.El susține că muzica devenise stratificată, groasă, cuvintele deveniseră expresii șerpuite.

Cântăreața Annie Lenox repeta obsesiv cuvântul ucide-mă. Comenzile secrete sunt difuzate pe o undă purtătoare trimisă de agenții necunoscute. Muzica devine un mod de a deschide mințile la comenzile unor persoane.


Au fost multe cazuri în care oamenii au început să tragă cu o armă, din senin, ca la comandă. Inducerea mesajului ucide-mă, în cazul jurnalistului Rydeen s-a realizat în momentul în care acesta a fost conștient și a putut să-și amintească acest incident.

De regulă, inducerea unor astfel de mesaje se realizează în momentul în care persoanele nu sunt conștiente. Subiecții pot fi drogați, hipnotizați sau sub control electronic. Înaintea unor operațiuni speciale, militarii americani vizionează filme care induc un anumit mesaj.

Se cunoaște faptul că în Antarctica a existat o bază secretă numită Noul Berlin, unde naziștii efectuau experimente privind controlul minții, genetica și hibridizarea între oameni și animale.

Se spune că baza este funcțională și că experimentele continuă. Unul dintre experimente are ca obiectiv ștergerea memoriei. Experimentele se realizează și pe copii, considerându-se că aceștia devinsubiecţi ideali, după ce le-a fost ștearsă memoria. Ei sunt pregătiți pentru diferite operațiuni top secret.

Ideea de a lucra cu subiecți copii îi fascina pe naziști, deoarece creierul copiilor este mai ușor de controlat și modificat. Doctorul Mengele a fost printre primii specialiști care a lucrat la astfel de proiecte.

În perioada 1953-1962, CIA a finanțat proiectul MIKULTRA, care explora hipnoza, condiționarea, privarea senzorială, drogurile, cultele religioase, microundele, psihochirurgia, implanturile pe creier și psihoelectronica.

Exista o problemă majoră. Subiecții nu trebuiau să-și amintească aceste experimente. Victor Marchetti, fost angajat CIA a declarat că amnezia era un scop măreț, subiectul nu știa ce a făcut, tu îl trimiți el face ce trebuie.

S-a ajuns la performanța de a induce amnezia în mod hipnotic. Subiecții aveau amintiri numai sub formă de flash-uri fără legătură între ele.

Specialiștii susțin că această tehnică este folosită și de extratereștri. Persoanele care au fost răpite și pe care s-au efectuat experimente își amintesc doar momente dispersate sub formă de flash-uri. Unii își amintesc că aveau ace în creier sau obiecte introduse în nas, fără a putea da mai multe relații despre ceea ce s-a întâmplat.

 

S-a spus despre Oswald, ucigașul președintelui Kennedy, că a fost programat să-l ucidă pe președinte. O persoană poate fi controlată-comandată fără a avea conștiință de acest lucru, programată să întreprindă anumite acțiuni și să mențină anumite atitudini care pot dura o viață.

Comanda poate fi declanșată după luni sau chiar ani de la prima hipnoză și programare. Sentimentul de mânie poate fi creat prin semnale artificiale radio trimise spre creier.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/controlul-mintii-cea-mai-puternica-arma-viitorului
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Iată cum reacționează Bill Clinton atunci când este întrebat despre apartenența la clubul satanist Bohemian
Polonia declanșează un război împotriva totalitarismului ideologic în UE
Germania: Atacurile globaliștilor împotriva naționaliștilor
SUA: Adam B. Schiff, cel care a trimis o scrisoare către Facebook și Google în care le cere să cenzureze informațiile antivaccinare, a fost unul dintre susținătorii Războiului din Irak din 2003
Trump prelungește cu 6 ani programul NSA privind interceptarea fără necesitatea unui mandat judecătoresc a comunicaţiilor digitale ale cetăţenilor străini din afara SUA
Navele extraterestre sunt construite prin asamblarea şi manevrarea matricei energetice astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o formă perfect modelată în molecule fizice materiale. Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face ca nava să se poată manifesta atât în plan fizic, cât şi în dimensiunile paralele eterică şi astrală
SUA acuză Siria că deține arme chimice. SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. SUA au mințit și că Saddam Hussein avea arme chimice, biologice și de distrugere în masă
Jaroslaw Kaczynski: Polonia nu va ceda în faţa UE în disputa privind reforma justiţiei
Canada interzice cuvintele „Mamă” și „Tată”, „Doamnă” și „Domnule”
Ziua Recunoștinței - adevărul despre originile ei
Covid-19, sfârșitul libertăților și Guvernul Mondial
ISIS este creația SUA pentru a-l da jos pe președintele Siriei, Bashar al-Assad
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro