Controlul minții, experimente pe oameni, CIA și MK-Ultra

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„CIA a ieşit de mai multe ori din legalitate prin punerea în fapt a proiectului. De la crearea sa, în 1947, şi până în 1981, CIA a operat doar în afara teritoriului american. Or, de la începerea proiectului, echipa de la MK-ULTRA a contravenit acestei dispoziţii a Congresului şi a întreprins experimente pe cetăţeni americani, rezidenţi pe solul naţional.

Nu există, bineînţeles, o idee exactă asupra seriei de experimente ilegale: Richard Helms, unul dintre arhitecţii proiectului, devenit director la CIA în 1966, a ordonat distrugerea arhivelor MK-ULTRA cu puţin timp înaintea plecării sale de la Agenţie, în 1973. În ciuda acestor precauţii, mai multe documente, prost arhivate, au ieşit la suprafaţă la sfârşitul anilor ’70: ele dau o idee asupra orientării proiectului MK-ULTRA.


Cobaii negri

S-a aflat, astfel, despre odioasa manipulare condusă de dr. Harris Isabel, director la Public Service Hospital din Lexington, în Kentucky – o instituţie specializată în toxicomanie. Solicitat de CIA pentru a elabora o gamă de droguri „sintetice”, dr. Isabel a început experimentarea lor pe pacienţi negri din cadrul instituţiei, administrând zilnic acestor „cobai” doze de LSD, de mescalină, de marijuana, de scopolamină şi de alte substanţe.


În schimbul participării lor la aceste „cercetări”, cobaii aveau dreptul la injecţii cu morfină de excelentă calitate, până la de trei ori pe zi, după gradul în care colaboraseră. Chemat să dea socoteală în 1975, în faţa Senatului, Dr. Isabel n-a văzut nici o contradicţie în faptul că a furnizat droguri de înlocuire toxicomanilor, în loc să-şi facă datoria să-i vindece.

În faţa indignării provocate de aceste dezvăluiri, CIA a afirmat că ar fi pus capăt programelor sale de manipulare mentală. Un oarecare Victor Marchetti, însă, agent CIA timp de 14 ani, s-a hotărât să alerteze opinia publică: după el, afirmaţiile Agenţiei erau doar minciuni.”[1]

SURSE

  1. http://www.formula-as.ro/2015/1173/enigme-16/creiere-manipulate-19413
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: "Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice". Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții"
Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică
Membrii Anonymous au provocat proteste impotriva Noii Ordini Mondiale in aproape 500 de orase din lume ! A fost cea de-a doua editie a "Marsului celor un milion de masti" !
Războiul pornit împotriva libertății de exprimare
SUA dă înapoi în criza nord coreeană
Multiculturalismul a dat faliment. Până și elitele globaliste au început să se teamă că imigranții din Orientul Mijlociu și Africa de Nord nu pot fi integrați cu succes în societatea europeană
Globalistul Iulian Chifu demască "amenințările Rusiei": "Putin amenință cu un nou război dacă lumea nu se pliază pe voința și interesele Rusiei"
10 lucruri pe care ar trebui să le știi despre Bill Gates
Putin: Noua strategie de securitate națională a SUA este ofensivă și agresivă
Conspiratia "Blue Beam" ("Raza Albastra") - simularea revenirii pe Pamant a lui Iisus si a altor profeti, avand ca plan distrugerea religiilor pentru adoptarea unei religii sataniste mondiale !
Miliardarul american Jim Rogers: "Vine cea mai mare criză economică. Vor fi țări în faliment, bănci, spitale și universități închise"
Jose Manuel Barroso, membru Bilderberg și fost Președinte al Comisiei Europene, a fost numit preşedinte al Diviziei Internaționale a Goldman Sachs
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...