Controlul minții, implanturi cerebrale, CIA și MK-Ultra

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Supusă focurilor presei, CIA a început să minimalizeze succesele programului MK-ULTRA, pretinzând că proiectul n-ar fi dus la o descoperire concretă. Această declaraţie a fost infirmată şi de un alt agent CIA, Miles Copeland, care i-a mărturisit unei ziariste: „Subcomisia Congresului care a anchetat acest gen de activitate n-a avut decât o vagă idee despre ceea ce se petrecea”.

În schimb, o altă sursă autorizată din cadrul Informaţiilor precizează că, începând din 1963, Agenţia şi-a intensificat eforturile în privinţa psiho-electronicii, considerând că nu mai avea nimic de scos din narco-hipnoză.


Aşadar, José Delgado, neuro-fiziologist la Yale University School, s-a interesat în special de stimularea electronică a creierului. El şi-a dat seama că putea exercita o putere considerabilă asupra subiectului, implantându-i în cutia craniană o mică sondă.

Cu un instrument numit de el „stimoceiver”, comandat de unde radio în modulaţie de frecvenţă, el putea orchestra electronic o întreagă serie de reacţii umane ca: mânia, dorinţa sau oboseala. „Oamenii pot fi comandaţi apăsând pe un buton, aşa cum sunt dirijaţi şi roboţii”, spunea Delgado, care întrevedea un viitor în care societatea ar putea fi „psiho-civilizată”.”[1]


SURSE

  1. http://www.formula-as.ro/2015/1173/enigme-16/creiere-manipulate-19413
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...