Controlul minții, implanturi cerebrale, CIA și MK-Ultra

by “Supusă focurilor presei, CIA a început să minimalizeze succesele programului MK-ULTRA, pretinzând că proiectul n-ar fi dus la o descoperire concretă. Această declaraţie a fost infirmată şi de un alt agent CIA, Miles Copeland, care i-a mărturisit unei ziariste: „Subcomisia Congresului care a anchetat acest gen de activitate n-a […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Supusă focurilor presei, CIA a început să minimalizeze succesele programului MK-ULTRA, pretinzând că proiectul n-ar fi dus la o descoperire concretă. Această declaraţie a fost infirmată şi de un alt agent CIA, Miles Copeland, care i-a mărturisit unei ziariste: „Subcomisia Congresului care a anchetat acest gen de activitate n-a avut decât o vagă idee despre ceea ce se petrecea”.

În schimb, o altă sursă autorizată din cadrul Informaţiilor precizează că, începând din 1963, Agenţia şi-a intensificat eforturile în privinţa psiho-electronicii, considerând că nu mai avea nimic de scos din narco-hipnoză.


Aşadar, José Delgado, neuro-fiziologist la Yale University School, s-a interesat în special de stimularea electronică a creierului. El şi-a dat seama că putea exercita o putere considerabilă asupra subiectului, implantându-i în cutia craniană o mică sondă.

Cu un instrument numit de el „stimoceiver”, comandat de unde radio în modulaţie de frecvenţă, el putea orchestra electronic o întreagă serie de reacţii umane ca: mânia, dorinţa sau oboseala. „Oamenii pot fi comandaţi apăsând pe un buton, aşa cum sunt dirijaţi şi roboţii”, spunea Delgado, care întrevedea un viitor în care societatea ar putea fi „psiho-civilizată”.”[1]


SURSE

  1. http://www.formula-as.ro/2015/1173/enigme-16/creiere-manipulate-19413
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Globalistul Iulian Chifu demască "amenințările Rusiei": "Putin amenință cu un nou război dacă lumea nu se pliază pe voința și interesele Rusiei"
După Catalonia, două regiuni din Italia organizează referendum pentru autonomie
Acţiunile criminale de intoxicare a populaţiei prin intermediul chemtrails-urilor s-au intensificat în ultima perioadă
CIA ancheteaza posibila finantare de catre Rusia a partidelor nationaliste anti-UE, anti-NATO si anti-Globalizare
Sky News a realizat un reportaj înscenat și în Rusia despre "mercenarii ruși" provocând un scandal uriaș
"Corectitudinea Politică" și Neomarxismul împotriva libertății de exprimare în Olanda: Naționalistul Geert Wilders riscă închisoarea pentru că ar fi spus despre islam că este o "ideologie a războiului și urii"
Planurile criminale ale masonilor pentru a reduce populaţia globului
Virușii depopulării Terrei
FBI susține că "teoriile conspirației" alimentează extremismul și propune limitarea dreptului la exprimare în mediul online pentru cei care susțin opinii și explicații diferite de cele guvernamentale sau ale presei dominante care susține poziția guvernului sau a serviciilor secrete
Vrăjitorii banilor şi prăbuşirea economiei mondiale. Ignoranţa maselor înseamnă puterea conducătorilor
Parlamentul ungar a adoptat legea privind ONG-urile cu finanțare externă
Conspiratia TTIP, BIT, CETA si NAFTA: Corporatiile din SUA-UE vor fi deasupra intereselor oamenilor ! Un adevarat paienjenis al Iluminatilor, prin care doresc sa instaureze Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro